Bursa da uygun fiyata satılan kıyafet yerleri bilen varmı

feryy16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
37
0
36
Bursa
merhaba arkadaşlar ben bursada oturuyorum. ama alışveriş için hep standart yerleri tercih ediyorum.sizin bilginiz olan baska yerler varmı acaba
bursanın arka sokaklarında falan :D

canım bende bursada yaşıyorum ama öyle yerler yok sanırım bende arıyorum bilen varsa bizede haber etsin :1::1:

ben baya zamandır gelmiyorum bursaya ama yeşim tekstil vardı, bir çok markanın üretim fazlası ürünlerini ucuza satıyordu. altıparmakta bir de heykel de vardı mağazası.

ben baya zamandır gelmiyorum bursaya ama yeşim tekstil vardı, bir çok markanın üretim fazlası ürünlerini ucuza satıyordu. altıparmakta bir de heykel de vardı mağazası.

eskilerde güzel ürünler olurdu yeşimde ama artık eliyüzü düzgün bişey olmuyo pek.

ewt yeşimden sık sık alışveriş yapıyorum zaten ama orda fiyatlar artık eskisi kadar ucuz sayılmazz.. :D

Bursa da yasayanlar bilir alışveriş merkezleri meshurdur ama ben sıkıldım işte o koca binalarda tıklım tıkışş alış veriş yapmaya
bu sıralar altıparmaga giderken addax magazası var oranın ürünleride çokk güzel fiyatlarda uygun.. bakalım baska magazalar kesfettikce
yazalım arkadaslar :D

kızlar teyyare kültür merkezinin karşı tarafında arada bi yerde bi kaçtane küçük dükkan var orada değişik ve uygun fiyata bişeyler denk geliyo bi bakın ara ara :1:

Heykel kafe nin altındaki pasajda küçük bi yer var cnm çok uygun ve çok tarz şeyler oluyodu geçerken uğra derim :)

Back
X