Evet kaldım fakat düşükle sonuçlandıMerhaba hamile kaldınız mı acaba? Ben de bu ay ferhan hanıma gitmek istiyorum adet olunca
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınızEvet kaldım fakat düşükle sonuçlandı
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız
Ben de ferhan hanıma randevu aldım yarın gidicemTeşekkürler darısı başınıza inşallah
Lütfen bizleri bilgilendirirn deneyimlerinizle memnun kalacak mısınıBen de ferhan hanıma randevu aldım yarın gidicem
Tabi inşallah memnun kalırım siz de gidersinizLütfen bizleri bilgilendirirn deneyimlerinizle memnun kalacak mısını
Evet doktor insan olarak çok iyi bakalım inşallah tedavisi de iyi olur. Size nasıl bir tedavi uygulamıştı?Sıcak kanlı bi doktor
Valla aradan zaman geçti şimdi başka bi doktora gidiyorum söylediklerini yapın olur da tutarsa alttan kesinlike dost tavsiyesiEvet doktor insan olarak çok iyi bakalım inşallah tedavisi de iyi olur. Size nasıl bir tedavi uygulamıştı?
Anlamadım canım tutarsa ne dedinValla aradan zaman geçti şimdi başka bi doktora gidiyorum söylediklerini yapın olur da tutarsa alttan kesinlike dost tavsiyesi
Yani olurda hamile kalırsanız karından baktırın kesinlikle alttan baktırmaAnlamadım canım tutarsa ne dedin
Naptınız tedavi süreci nasılAnlamadım canım tutarsa ne dedin
Vitamin kullanıyorum canımNaptınız tedavi süreci nasıl
Siz başladınız mı
Hangi vitaminleri verdi takviyeVitamin kullanıyorum canım
Ben başka doktora gidiyorum canım murat beyeSiz başladınız mı
İnomax verdi. Onun dışında d ve b12’de kullanıyorum ama onun için marka vermedi ben kendim aldım. Murat bey kim o nasıl tedavi uyguluyorHangi vitaminleri verdi takviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?