• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Doruk Tıp Merkezi Hakkında bilgi...

Sızın doguma cok az kalmıŞ.allah yardım etsız ..bursa buluŞması derken anlamadım ÖzÜr dılerım ne demek ıstedınızı...msn daha kolay gÖrÜŞebılırız.benım emesen adresım..

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar bend edoruk tıp merkezinde fatma Güraya giidyorum 3 aylık hamileyim şimdilik memnunum ama fatma hn. gidenlerin yorumlarını okudumda olumszluklardan bahsetmişler nedir bu olumsuzluklar paylaşsınlar lütfenn ....

bende çekirge doruk tıp merkezine gidiyorum evrim hanıma ama şu anda kendisi de hamile ben 29 haftalığım o 27 haftalık doğumuma giremiycek malesef beni başka doktora yönlendirdi.ama karar veremiyorum. çekirge dıorukta normal doğum 800 yıldırım dorukta 500 acaba oraya mı geçsem yoksa öekirgeye devamö mı etsem karar vermedim. evrim hanım bana hatice hanımı tavsiye etti ama çok kararsızım yanlış b
işey de yapmak istemiyorum bana fikşr verin kızlar...

zarife 64 baştan bend esevil hn gidecektim hamile olduğunu duyunca doktor değiştirmemek için fatma hn giitm aa kfmda şüpeler yok değil fatma hn hakkında bilgin varmı

hatice hanım iyi bir doktor ne sorarsan güzelce cevap veriyor ben sadece doğum fiyatı yüksek diye endişe ediyorum normal doğum için 800 çok fazla indirim gibi bir imkanda yok sanırım kararsızım ayın sonunda yada nisanın başında doğacak galiba oğlum

bayanlar bu arada yarın kentmeydanı cafe crown da saat 14 de bursada oturan bayanlar buluşması var buluşup oturup sohbet edeceğiz gelmek isteyenler buyun gelin tanışalım hem doktor ve hastane tavsiyesi alırız

Canlanın BURSALI Bayanlar Nerdesiniz? burda gelecek olan arkadaşlar var konuyu takip edebilirsiniz buradan

bende çekirge doruk tıp merkezine gidiyorum evrim hanıma ama şu anda kendisi de hamile ben 29 haftalığım o 27 haftalık doğumuma giremiycek malesef beni başka doktora yönlendirdi.ama karar veremiyorum. çekirge dıorukta normal doğum 800 yıldırım dorukta 500 acaba oraya mı geçsem yoksa öekirgeye devamö mı etsem karar vermedim. evrim hanım bana hatice hanımı tavsiye etti ama çok kararsızım yanlış b
işey de yapmak istemiyorum bana fikşr verin kızlar...

yıdırım doruk 500 mü neden farklı ki ikiside doruk gerçekten öyleyse 300 fazla vermek anlamsız muayeneler 25 mi acaba orda yıdırım doruğa giden varmı arkadaşlar

Ben yıldırım dorukta Gizem Yıldırıma gidicem sanırım evrim hanımla konuştum gizem hanımm nasıldır diye gıdebılırısın oda Çok ıyı bı doktordur dedı
madem kı doktor deĞıŞtırmem gerekıyom doĞum Ücretı yıldırımda daha uyguın dıye ona gıdıcem ama sevıl hanımın da Çok ıyı olduĞunu duydum bı arkadaŞım gıdıyo ona ve Çok Çok memnun.bu arada sevıl hanım da mı hamıleymıŞ

Son düzenleyen: Moderatör:
serayahsen ikisi aynı hastane ama sanırım çekirge doruğun farkı çekirgede olması ben sordum aynuı hastaneyiz ama fiaytlarımız farklı dediler bende merak edityorum yıldırım dorukta doğum yapan varmı bi akrabam çekirge dorukta yaptı çok memnun bende yıldırım doruğa hiç gitmedim ve hastane nasıldır çok merak ediyorum.

bende cekirge dorukta dğm yaptım eylülde epdral sezeryn oldum 1.400 ödedik sevil hanımdı dktrm gergnlk yasasak da alanında uzman bir dktr.kızlar tahminim size söylenen sadece doğum parası bunun odası war epdral olursa farkı war doktorla değil direk muhasebeye sorun bence ben öyle yapmıstım dktr işini yapyr sonucta para olayıyla ilgilenen muhasebedr.ben personelden hastahaneden memnun kaldım.ablamda ekimde dorukta yaptı doğumunu fatma gürayda hiç memnun kalmadı

epidurule 100tl diyolar bide bakın işte herşey dahil değil demekki normal de 800 olmaz 100ee gelir ozaman ben yıldırım doruğa geçeceğim artık bide fatma hanıma gidenler boşu boşuna 60 lira veriyolar diğerlerinden farkı odası büyük sadece ultrason kısmı ayrı haatice hanımın falan aynı odada sadece

HAYIR Tatlım bahsettğin dktru bilmiyrm ama sevil hanım ve fatma hanım uzman oldukları için o ücreti alıyrlar

çok güzel bir hastane.ablam orda doğum yaptı..çokta memnun..ama birazcık pahalı..bayan doktorun isimini hatırlamıyorum..ama çokk hoş bir doktordu..

Back
X