• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Doruk Tıp Merkezi Hakkında bilgi...

HAYIR Tatlım bahsettğin dktru bilmiyrm ama sevil hanım ve fatma hanım uzman oldukları için o ücreti alıyrlar

doğumla muayene fiyatının alakası yok tabi ben sadece ikisi de aynı ilgiyi gösteriyo aynı şeyi yapıyo kontrollerde ekstra iki katından fazla para vermeye gerek yok diyorum yani her ikisini de biliyorum çünkü

daha önce sevil hanım yada fatma hanıma gtmsmydn evrim hanımda var oda cok tatlı ama oda hamileyms.birde odalarında ki ultrasonlar doruktaki diğer kadın doğum dktrlarının ultrasonlarından daha gelişmiş fatma hanım hakkında yorum yapmak istemyrm ama sevil hanım için o para değer sana saatlerce anlatabilir ilgisi güleryüzü disiplini ve profesyonelliği benim grdkerm bunlar bence herkes yasadığı ve uzun süre tecrübe ettiği seyleri buraya aktarmalı.fatma hanımın sürekli hastasımısın(senden bahsedyrm bu arada bir arkadasından yada yakınından değil)bu yorumu yazabiliyorsun amacım fatma hanımı savunmak değil zira kendsini hiç savunmak istemem bana öyle geliyor kusura bakma ama kedi ulaşamadığı ciğere mırnav dermiş burda fatma hanımında sevil hanımında hastaları war ve sen bu yorumunla insanları süpheye düşürüyrsn

epidurule 100tl diyolar bide bakın işte herşey dahil değil demekki normal de 800 olmaz 100ee gelir ozaman ben yıldırım doruğa geçeceğim artık bide fatma hanıma gidenler boşu boşuna 60 lira veriyolar diğerlerinden farkı odası büyük sadece ultrason kısmı ayrı haatice hanımın falan aynı odada sadece

sen ilgilerini hastalarıyla olan ilişkelrini ve bircok seyi bilemssin ki bosu bosuna diye bir ibare kullanmıssın seni önceki topiklerden biliyrm ilk önce zübeyde sonra cekirge doruk sonra yıldırım doruk biliyrm maddi sebeplerden ötürü ama bence arkadasım sen doğumuna ve yeni doktoruna konsantre ol tam bilmediğin böyle diyorum cünkü sen bu iki doktorunda hastası değilsin konularda yorum yazıp insanları yanlış yönlendirmemelisin hayırlı doğumlar

benim demek istediğim hatice hanımın da ilgisi çok güzel ne sorarsan cevap veriyor en yakın arkadaşım hem ona hem hatice hanıma gidiyor ikisinin de ilgisi aynı diyor ultrasonunda vs şeylerde farklılık yok diyor amacım fatma hanım kötü demiyorum oda aynı ilgide ekstra ücrete gerek yok hatice hanım uygun olmasına rağmen oda çok ilgili demek istiyorum ben

bak kendn de diyorsun zaten onun hastsı değilsn hayır ultrasonları daha gelişmiş senin hatan bosu bosuna diye cümle kurman içinde değilsn ki nerden bilcn naptn nereye karar werdn baharda uygun aslında

nilimsiye katılıyorum seraysen sen topiklerde dolanırken doğuracaksın maddi boyutu bu kadar ucucuna düşünüyorsan daha uygun hastaneler var onlara git bilmediğin dr lar üzerine afaki yorumlar yapıyorsun.doğum bu kadar hesap plnalamaya gelmez 800 dersin başka maliyetler çıkabilir. doğumuna yakın kendini bu kadar germe.ücreti belirleyen arz taleptir sunumdur güvendir,koşullardır ve bir çok şey senin düşündüğün gibi değildir.ona bakarsan herkoşulda ve her yerde o bebek senden çıkacak hangi drla hangi hastane ile olursan ol o senden senin gayretlerinle çıkacak

nilimsiye katılıyorum seraysen sen topiklerde dolanırken doğuracaksın maddi boyutu bu kadar ucucuna düşünüyorsan daha uygun hastaneler var onlara git bilmediğin dr lar üzerine afaki yorumlar yapıyorsun.doğum bu kadar hesap plnalamaya gelmez 800 dersin başka maliyetler çıkabilir. doğumuna yakın kendini bu kadar germe.ücreti belirleyen arz taleptir sunumdur güvendir,koşullardır ve bir çok şey senin düşündüğün gibi değildir.ona bakarsan herkoşulda ve her yerde o bebek senden çıkacak hangi drla hangi hastane ile olursan ol o senden senin gayretlerinle çıkacak

bende sana katılıyrm yesil melek:)hayır kızdığım bilmeden işin içinde olmadan burdan kusura bakmayın ama cahilce yorum yapmak ve kişileri süpheye düşürmek.hem canım sen epidural normal istiyorum diyorsun inş istediğin olur sağlıkla alırsın kucağına bebeğini ama bir düşün doğum cok komplike bir olay bir anda hersey değişir sezeryana alınırsın hersey olabilir e sezeryan olursanda fiyat farklılasır ben eylülde epdral sezeryana 1 4oo ödedm burdan yada cevrenden duymuyrmsn bir anda hersey yolundayken sezryn olanları sezeryan olmak için hastahaneye gdip te norml doğu yapanları belki catın müsait değildr normal doğum için belki bebek iridir koronu dolanmsdır son anda kalp atışları yavaslamısdır kakasını yemişdir..vs...tatlım sana felaket senaryoları yazmka değil amacım sadece herseyi düşünmeni sağlamak sen tutturmussun normal doğum fiyatını diğer olasılıklarıda düşünmelsn..inş rabbim gönlüne göre werir sağlıcakla alırısın bebişini kucaqğına:nazar:

benim fikrimde naçizane şudur ki fiyatlar uygun diye tam teçhizatı olmayan hastanelerde doğum yapmayın sadece bi doğum deyilmi deyipte geçmeyin arkadaşlar Allah korusun bebeyin yada sizin yoğunbakım gibi ihtiyacınız olursa ne olcak ambulansla götürülcek başka yerlere ama bi sn bile çok önemli bu yüzden doğumu bu kadar hafife almayın olabilir hepimiz özel hastanede doğum yapamayabiliriz ama ucuz diyede yoğunbakım ünitesi olmayan bi hastanede doğurmayın ki nilimsininde dediyi gibi doğum anında herşey olabilir

benim fikrimde naçizane şudur ki fiyatlar uygun diye tam teçhizatı olmayan hastanelerde doğum yapmayın sadece bi doğum deyilmi deyipte geçmeyin arkadaşlar Allah korusun bebeyin yada sizin yoğunbakım gibi ihtiyacınız olursa ne olcak ambulansla götürülcek başka yerlere ama bi sn bile çok önemli bu yüzden doğumu bu kadar hafife almayın olabilir hepimiz özel hastanede doğum yapamayabiliriz ama ucuz diyede yoğunbakım ünitesi olmayan bi hastanede doğurmayın ki nilimsininde dediyi gibi doğum anında herşey olabilir

yıldırım doruk hastanesinin uygun donanımı yokmu diyorsunuz yani

kimsenin maddi durumu kimseyi ilgilendirmez ben bunu düşünmek zorundayım gücümün yetttiği kadarının en iyisine bakmaya çalışyorum

tatlım bosu bosuna alınganlık yapıyrsn kimsenin maddi durumuna karısck hali yok.inş sağlıkla kolaylıkla tek nefeste al oğlunu kucağına inş..

nilimsinin dediği gibi alınganlık yapmışsın tabiki kimse kimseyi ilgilendirmez de iyide pazarda da mal aramıyorsun en ucuzu en iyisi diye bir arayıştasın bu kadar takılmak ters tepebilir.en iyisi eve ebe çağırıp doğurmak ne canını sıkıyorsun

yıldırım doruk hastanesinin uygun donanımı yokmu diyorsunuz yani

ben doruk hakkında hiç bi bilgiye sahip deyilim ama sana tavsiyem gidince bi sor bence çünkü benim ağzım yandı onun için söylüyorum sana her ayrıntıyı konuş ona göre karar ver benim fikrim tabi bu

ben doruk hakkında hiç bi bilgiye sahip deyilim ama sana tavsiyem gidince bi sor bence çünkü benim ağzım yandı onun için söylüyorum sana her ayrıntıyı konuş ona göre karar ver benim fikrim tabi bu

teşekkürler donanım elbette çok önemli mesela bursada bazı özel hastanelerde bebek için yoğun bakım ünitesi yokmuş gidenler acil bir durumda problem yaşamış herşeyi araştırmaya çalışıyorum bende bakalım

teşekkürler donanım elbette çok önemli mesela bursada bazı özel hastanelerde bebek için yoğun bakım ünitesi yokmuş gidenler acil bir durumda problem yaşamış herşeyi araştırmaya çalışıyorum bende bakalım

evet biliyorum malesefki ben bizzat yaşadım inş sorunsuz bi doğum yapıp evladını sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

seraysen ben de sağlıklı bir doğum diliyorum sana canını sıkmak değil amacım ama kafan buralarda dahada karışıyor gibi direkt ilğili hastanelerden bilgi ve fiyatlarını alabilirsin panikleme herşey yoluna girer
kalbinin sesini dinle biraz eminim bu tereddütlerini halledeceksin sevgiler

Canım Sevil Hanımın hamile olduğunu yazmışsın doğrumu bende ona gitmeyi düşünüyordum ama bu şekilde bahsedince çekimser kaldım aynı zamana denk geliriz die.Evrim Hnm,Sevil Hnm ikisidemi hamile?

Yok canım sevıl hanım hamıle deĞılmıŞ evrım hanım hamıle evrım hanım benle bır sayılır mayıstan sonra yokyanı doĞumun mayısa denk gelıyorsa evrıme gıtme boŞu boŞuna

slm arkadaşlar yorumlarınızı baştan sona okudum vede serayahsen ne biraz haksızlık yaptınızı düşünüyorum tabiki herşeyi sorma hakkı var ve burdaki deneyimli arkadaşlardan bilgi almak icin zaten kafasında birkac soru olmasa buraya düşüncelerini yazmaz.maddi durumda cok önemli tabiki eve ebe carda öyle dogum yap gibi kücümsemeleri hic yakıştıramadım...burda herkez düşüncelerini vede tecrübelerini yazıyor ve bizimde bazı sorular sormaya hakkımız oldunu düşünüyorum..bende 6aylık hamileyim dorukta dogum yapmayı düşünüyorum evrim hanım hatice hanım ve fatma hanımıda cok iyi tanıyorum hepsinede muayene oldum cok iyi ve ilgili, doktorlar ama ayagını yorganına göre uzatacaksın bu yüzdende hatice hanımı tercih ettim...evt dogum fiyatı biraz yüksek800ve ayrıca yatak parası icindemi haricen para ödememiz gereklimi bunaları merak ediyoruz sadece ..paylaşmak cok önemli..kimse kimseyi kücük düşürmesin..allah hepimizin yardımcısı olsun..

Back
X