• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Doruk Tıp Merkezi Hakkında bilgi...

sewgili zelcan
yarın gideceğim inşaallah. bende ewrim hanım için hamile diye duydum.
ben burada tekrar yazarım inşaallah.

selam arkadaslar ben yeni uyeyim banada yardimci olursaniz sevinirim doruk tip merkezinde en iyi doktor hangisi tavsiyelerinizi bekliyorum

arkadaşlar tebrik ediyorum, buradan kısa süre içerisinde epey blgi edindim.
bugün dewlet hastahanesinde gebelik öncesi testleri yaptırdım. 30 mm lik bir kist çıktı sağ overimde. nasıl stress oldum anlatamam. ne kadar zormuş. halbuki ben ağustosdan sonra hamile kalmak istiyordum. erken erken muayene olup önümü göreyim istemiştim.
belki küçük bir problem ama burada doğum yapmış ya da yakın zamanda yapacak olan arkadaşlar var. sanırım yazılanları daha iyi anlıyorum.çekirge doruktan perşembe günü için randevu aldım. evrim hanımın günü müsait diye onu tercih ettim. inşallah korkularım gerçek olmaz. buradaki herkes için aynı temennilerde bulunuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

geçmiş olsun kist için neden korkuyosun ki bende vardı kistciklerim vardı:)doktor öyle diyodu yani doğum koantrol hapıyla hepsinden kurtuldum zemuszemus

sewgili zelcan
yarın gideceğim inşaallah. bende ewrim hanım için hamile diye duydum.
ben burada tekrar yazarım inşaallah.

çok tşk ederim canım ya haber verirsen sevinirim!!!!!!!!
belkş benim doğuma kadar tekrar işe başlar
ne kadarlık hamile bilmiyorum ki
ben Allah izin verirse eylülde doğum yapacağım

sewgili mecbue, doktorum da korkulacak birşey olmadığını söyledi. artık korkmuyorum:) ilaç kullanmak için bile karar vermedik. biraz bekleyeceğiz tekrar kontrol edecek inşallah.
ve sewgili zelcan. öncelikle doğumun için Allah yardımcın olsun. inşalllah herşey istediğin gibi olur. ewrim hanım çok hoş bir doktor. yani benim bu tür muayenelere karşı aşırı heyecanımı bile hissettirmeden yok etti:) doğumu mayıs ayı gözüküyormuş. eylül ayında tekrar göreve başlayacakmış. artık senın için ne kadar müsait bir durum bilemiyorum. inşallah gönlüne göre bir doktor bulursun. Allaha emanet ol.

evet turabi korkulacak bişey yok bende ilk çıkınca üzülmüştüm hatta ağlamıştım:)ama hiç problem yaşamadım inş sende hemen eritirsin :)

çok tşk ederim canım ya haber verirsen sevinirim!!!!!!!!
belkş benim doğuma kadar tekrar işe başlar
ne kadarlık hamile bilmiyorum ki
ben Allah izin verirse eylülde doğum yapacağım

sen dorukamı gitmeyi düşünüyosun baya kafan karıştı galiba senin:)))))doktor konusunda

evet canım gitemeyeceğim kesin olan bi dr. varsa benim için oda jimerden recep bey
Allah muhtaç etmesin bide Yasmin hanım ordan gerçi o gitmiş nereye bilmiyorum ama
adını duyunca kaçacağım kesin hahaha

vallhi jimerde recep beyde 9 ay kontrolümü yaptı epudralle normal doğurttu hemde öyle bir zor doğumduki kimseler beklemez sezeryana alırdıki ben istemediğim için bebeğimle ilgili sıkıntıda olmadığı için beni sabırla bekledi ve normal doğurtmayı başardı bebeğim çok sağlıklı allahıma bşnlerce şükür ikimizde çok iyiyz ve doktoruma minnettarım ömrüm yeterde drum burada olursa kesinlikle 2. doğumumuda onda yaparım sürekli görüşüyor ve ilgisine alakasına bayılıyorum

slm sarayahsan bende gizem hanimdan randavü aldim sen gittinmi nasi iyimi anlatirmisin????

eşimin ısrarı üzerine gittim çok iyi bir bayan 20 tane kadar soreu sordum bıkmadan cevap verdi onda doğurmayı isterdim fakat nisan ayında tüp bebek eğitimine gidiyormuş benim doğumum bir hafta sonra denk gelirmi bilmem yanlız yıldırımdakinde yoğun bakım ünitesi yokmuş gizem hanım zor doğumları çekirgede yaptırıyormuş iyi birisi hakkaten

slm sayahsan ya ozaman nisan ayından sonra yokmu benim dogum haziran sonu o giremez benim doguma ozaman perşembe gidicem ona göre gitmiyeyim acele cvp yazarmisin aciklamali lütfen bekliyorum....

Merhaba arkadaşlar,

21 haftalık hamileyim. Doruk Tıp'ta Sevil Hanım'a devam etmek istiyorum.
Sevil Hanım'ın ultrason cihazı 4 boyutlu mudur ?

Doruk'ta detaylı ultrason fiyatı hakkında bilgisi olan var mıdır ?

dün aradım gitmemiş daha gizem hanım çarşamba perşembe cuma bakıyormuş artık hastalara acaba hafta sonu gidip pazartesi salı ankaradamı neden günlerini azaltmış ki sormak lazım bilgim olursa haber veririm

mrb saraysen ben şeyma hanımı tercih ettim bugün şeyma hanımla tanıştım ve muane oldum cok iyi ve ilgili bi doktor cokta hastası var gizem hanımda terettüt ettim benim doguma daha 2.5 ay var hastaneden ayrılıp ayrılmayacagı belli degilmiş sadece perşembe cuma cumartesi ordaymış şeyma hanımda devam edicvem artık kontoröllerime..

canım ben sordum doğum fiyatlarını normal 500 sezeyan 1050 tl dediler bana.yanlş hatırlamıyosam gizem hanımla odaları yanyana.benim arkadaşlarım şeyma hanıma gitmişlerdi memnun kaldılar bende memnunum inş. sonuna kadar böyle gider.senin doğuma az kalmış hayırlısıyla sğlıklı bi şekilde alırsın bebişini kucağına. ben daha yolun başındayım çok var bana.

mrb bende bugün şeyma hanımda muane oldum ve memnun kaldım ilkdefa gidiyorum 28haftalık hamileyim iyi ve ilgili geldi bana orda dogum yapmayı düşünüyorum.500tl dedi dogum ücreti ve uygun geldi bana siz nezamandır gidiyosunuz şeyma hanıma nasıl memnunmusunuz....?daha önceden şeyma hanıma giden hic tanıdıgım yok fakat bugün gördümki cok hastası var.....

şeyma hanımı banada gizem hanım tavsiye etti ben olmazsam o girer dedi bende yıldırım dorukta devam edeyim dedim orası daha bi hoşuma gitti bende gün sayıyorum artık

canım inş kolayca ve saglıklı olarak bebegini kucagına alırsın artık son günler senin icin sabırsızlanıyordursun allah yardımcın olsun senin dogumu bende beklkiyorum..:)irtibatı kesme lütfen burdan senden haber bekliyorum dogumun nasıl gecti ilgi alaka falan merak ettim cok şey var dogumdan sonra yine lütfen bu sayfaya gir en azından dorukta dogum yapan bi arkadaşım olur ve gereken bazı bilgileri senden alırım...tekrar allah yardımcın olsun bi agızda kurtulursun inş....

tabi canım aşkolsun konuşruz hatta msn e giriyorum kaçtır yoksun denk gelirsek konuşuruz bugün de gittim doktora keyfim kaçık çok açılma yok sancı çok kan ve idrar tahlilleri aşırı bozuk çok acı çekiiyorum bu günlerde doğsa da rahatlasam

gecmiş olsun canım özme kendini bende ilk bebegimde doguma 1ay varken başladı sancılarım cok agrım oluyodu ama hic acılma yoktu 1ay agrı cektim en son nişan geldiginde acılmalarım başladı ve aynı gün dogum yaptım senin şuanda cektigin agrılar büyük bi ihtimalle bebek kanala girdi ve dogum hazırlıgı yapıyo rahim bu yüzden olabilir doktorum bana öyle demişti ve nihayetinde normel ve kolay bi dogum yaptım sonucunda inş biranca kurtulursun allah yardımcın olsun...

Back
X