• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Doruk Tıp Merkezi Hakkında bilgi...

veririz tabi kaç kere yatık artık doruğun muhasebecisi gibi olduk :) çekirge dorukta normal doğum 800 epidural normal 1000 sezeryan 1200 epidural sezeryan 1400 lira oda refakatçi dahil sezeryanda iki gece kalıyosun iyiysen 1 gecede çıkarıyorlar zaten

kafamçokkarıştı
veririz tabi kaç kere yatık artık doruğun muhasebecisi gibi olduk :) çekirge dorukta normal doğum 800 epidural normal 1000 sezeryan 1200 epidural sezeryan 1400 lira oda refakatçi dahil sezeryanda iki gece kalıyosun iyiysen 1 gecede çıkarıyorlar zaten

duyduğuma göre epidural daha pahalı olduğu için heralde dorukta hastalara epidural yapalım diye çok ısrar ediyorlarlar mış genel anestesi 1200 diğeri 1400 vay be bunun altındanda bu çıktı demekki bana ne diyecekler şimdiden çok merak etmeye başladım...kafamçokkarıştı

yok tercihi sana bırakıyorlar spinal ve genel anestezi 1200 spinal de epidural gibi pek bi farkı yoksadece doktor geneli pek tavsiye etmiyor narkoz bebeğe geçmesin diye mesela benim spinal başladı sonra genel anesteziye aldılar korktum sonra uyuttular

yoo spinal ve epidural birbirinden çok farklı değil spinal de belden uyuşturma oluyor genel ve spinal anestezinin ücreti aynı epidural farklı bende spinal başlandı sonra uyuttular serumuma bi iğne yapıp

benimki de büyüyor bizim de yirmialtısında 3.ayımız doluyor onu öyle çok seviyorum evlat sevgisi başkaymış doya doya vakit geçiriyorum oğlumla hiç üzmüyor beni maşallah

canım gözün aydın.allah bağışlasın.ayy bir an önce girde yaz bize ayrıntıları.özellikle şeyma hn hakkında olanları.ilgilendimi seninle.dikiş oldumu.ne bilim anlat işteee.
tşk ederim darısı başına artık.evt şeyma hanım cok ilgilendi gercekten süper bi doktor diyebilirim ilgi alaka cok güzel dikişimde vardı ama 2yada3tane şeyma hanım cok az dikişin var demişti.oradaki hemşirelerde gercekten cok iyiydi elimi hic bırakmadılar ben cok memnun kaldım acıkcası.şeyma hanımıda herkeze tavsiye edebilirim.gelelim dogum macerama saat 11.30kontorolüm vardı şeyma hanım bi catı muanesi yapalım sana bu hafta dogurtalım seni dedi catalım cıktım 3santim acıklıgın var dogum başlamış suni sancıyla doguma başlayalım dedi 12yatışım yapıldı 12.30sancı verdiler .13.00sancılarım başladı ve 14.00dogum yaptım sancıların yavaş yavaş başlıcak akşamı bulur dogum yapman dediler bu üzden 5dk bi gelip bakıyolardı son hemşire geldi ve o an bebek geliyomuş bi bagırdım o sırada doktor hemşire ne varsa başıma toplandı ve dogumhaneye bile giremeden yatagımda dogum yaptım..cok güzel gecti benim icin oldu bitiye geldi hicbişey anlamadım doktor hanım bile şaşırdı.allah herkeze benimki gibi dogum nasip etsin..kızımın adını hızlı bebek taktılar hastanede..şimdi kzım 16günlük oldu..allah herkeze saglık olarak bebeklerini kucagına almak nasip etsin......

tşk ederim darısı başına artık.evt şeyma hanım cok ilgilendi gercekten süper bi doktor diyebilirim ilgi alaka cok güzel dikişimde vardı ama 2yada3tane şeyma hanım cok az dikişin var demişti.oradaki hemşirelerde gercekten cok iyiydi elimi hic bırakmadılar ben cok memnun kaldım acıkcası.şeyma hanımıda herkeze tavsiye edebilirim.gelelim dogum macerama saat 11.30kontorolüm vardı şeyma hanım bi catı muanesi yapalım sana bu hafta dogurtalım seni dedi catalım cıktım 3santim acıklıgın var dogum başlamış suni sancıyla doguma başlayalım dedi 12yatışım yapıldı 12.30sancı verdiler .13.00sancılarım başladı ve 14.00dogum yaptım sancıların yavaş yavaş başlıcak akşamı bulur dogum yapman dediler bu üzden 5dk bi gelip bakıyolardı son hemşire geldi ve o an bebek geliyomuş bi bagırdım o sırada doktor hemşire ne varsa başıma toplandı ve dogumhaneye bile giremeden yatagımda dogum yaptım..cok güzel gecti benim icin oldu bitiye geldi hicbişey anlamadım doktor hanım bile şaşırdı.allah herkeze benimki gibi dogum nasip etsin..kızımın adını hızlı bebek taktılar hastanede..şimdi kzım 16günlük oldu..allah herkeze saglık olarak bebeklerini kucagına almak nasip etsin......

senin ve bebeğinin adına çok sevindim cnm.inş benimde kolay olur.bende bugün kontroldeydim.yine çok ilgilendi.bugünlerde biraz sancım olmuştu.oda bi bakalım dedi.baktı 1 cm açıklık varmış.erken doğabilir dedi.nst ye falan baktı normaldi herşey.10 gün sonra tekrar gidicem tabi doğurmazsam eyvahedigeldismile

bide şunu sorayım kesi yapılırken uyuşturuldumu ve doktormu yaptı.yani dikişleri kim yaptı.şeyma hanımmı ebeler mi?ve acı oldumu bilmiyorumkismile

yoo spinal ve epidural birbirinden çok farklı değil spinal de belden uyuşturma oluyor genel ve spinal anestezinin ücreti aynı epidural farklı bende spinal başlandı sonra uyuttular serumuma bi iğne yapıp

epiduralmi daha iyi sipinalmi?
bunların arasındaki farkı anlayamadım..

var ben çektirdim 5 poz 50 lira
doğuma hazırlanırken söyle çağırıyorlar

herzaman ordamı canım....
bide güzel çekiyormu??yani değişik pozlar falan..
bayanmı fotoğrafçı...?
baya uygunmuş fiyatıda...hiç bukadar ucuz fiyat duymamıştım bi çok fotoğrafçı 500lerden bassediyor

herzaman ordamı canım....
bide güzel çekiyormu??yani değişik pozlar falan..
bayanmı fotoğrafçı...?
baya uygunmuş fiyatıda...hiç bukadar ucuz fiyat duymamıştım bi çok fotoğrafçı 500lerden bassediyor

500 albümler canım
fotoğrafçı hastaneye yakın heralde çağırınca hemen geliyorlar çok hoş pozlar yakalıyorlar karnımdan çıkarken falan var bikaç da çok şirin poz var uyanık olursan sana verdikleri ilk anı da çekiyorlar fooğrafçı bayan mutlaka çektir çok güzel bir anı

ahhh keşke sgk nın verdiği fiyatları bilseniz ne 800 ne 1200ü hastane sahipleri 100de 1000 kar yapıyolar bi bu kadar hastadan bi bu kadarda sgk dan para alıyolar yasal olarak alması gereken taş çatlasın normal doğum 250/300 sezeryan 400/500 ileride bursadaki bütün özel hastaneler doruk un eline geçer insanları nasılda kandırıyorlar

bence sonuna kadar aldığı parayı hakediyor doruk tıp merkezi.bi doğum yaptım on kere daha orda yaparım.ilgi alaka güleryüz hijyen ne ararsan var.

ahhh keşke sgk nın verdiği fiyatları bilseniz ne 800 ne 1200ü hastane sahipleri 100de 1000 kar yapıyolar bi bu kadar hastadan bi bu kadarda sgk dan para alıyolar yasal olarak alması gereken taş çatlasın normal doğum 250/300 sezeryan 400/500 ileride bursadaki bütün özel hastaneler doruk un eline geçer insanları nasılda kandırıyorlar
evet biliyoruz akrabam uşakta özel bir hastanede 250ye sezeryan oldu bense 1200 liraya ama bursada diğer özeller de aynı ki yanlız herşey çok rahat devlet hastanesinde öyle olmuyor kolay kolay

Back
X