ben doruk tıp merkezinde evrim aydına gidiyorum güler yüzlü açıklama yapıyor ben memnunum onun eşide doktor ali rıza aydın oda iyi diyorlar
Dorukta şöyle birşey de duydum bi bayan doktor varmış sanırım o ücret olarak 60tl alıyormuş diğerleri erkekmiş herhalde onlar 40 alıyormuş doğrumu bilmiyorum ama bana mantıksız geldi
Kızlar bende ilk muayene olmak için evrim hn.dan randevu almıştım geçen hafta salı günü.Ama kendisi acil doğuma çıktığı için bende daha fazla beklemek istemediğim için hatice taşlıya muayene oldum iyi biriydi ama extra bir ilgi göremedim.yinede sorduğum sorulara cevap verdi diyebilirim.Muayene oldum enfeksiyon çıktı bir hap ve bir fitil verdi memnun kaldım aslında ama muayene ücreti 25 tl ok.ilaçların bittikten sonra tekrar gel smear testide yapıcam dedi.Tekrar gidicem yine bi 25 tl ödücem ayrıca test için 37 tl ödemem gerekecek.o test bu test derken astarı yüzünü geçecek.ayrıca özel hast.de doğum düşünmüyorum dorukta doğum yapan bazı ark.lar memnun kalmamışlar kalanlarda var elbet.Diyorumki zübeydeye gitsem kullandığım hapları gideceğim doktora söylesem olmazmı acaba illa o doktoramı gitmem gerekiyor ama zübeyde de ilgilenirlermi acaba orasıda muallak.ayrıca doğum ne kadar dorukta onuda bilmiyorum?Kararsızım]
bak ben zübeydeden kaçmayım git istersen ama anlatamam sana gördüğüm bi olayı anlatayım kadın 9 ayı geçmiş sabah 5te sancılarla hastaneye gelmiş ultrasona göndermişler git baktır bakalım doğum sancısı mı diye ultrasonda saat 10da başlıyo onu gönderdiklerinde 9du ve 52.sırayı vermişler bekle bekle kadının kanaması oldu yakınları gitti konuştu aldılar içeri ama kanamayı durdurmaya uğraştılar çok üzüldüm ben böyle şeyler yaşamamak için doruğa gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?