Doğuma Hazırlık Bursa Doruk Tıp'ta doğum yapanlar, yapmayı düşünenler...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

XmalcomX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
254
11
68
Ankara
Selamlar...

Kızlar öğretmenim, yaşadığım şehirde devletin doğum hastanesine gidiyorum. Doktorumdan ve gösterilen ilgiden çok memnunum. Ancak doğum iznine ayrıldığımda, ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum. Doğumu da orada yapacağım. Zübeyde Hanım Doğum Evini düşünüyordum. Bakıyorum sürekli bir doktor gidiş-geliş trafiği var. Alternatif olarak Doruk olabilir mi diye de aklıma geliyor. Doruk SGK ile zannedersem anlaşmalı. Peki normal doğum ve sezeryanın fiyatı hakkında bilginiz var mı? Ne kadarını devlet karşılıyor? Cevap verecek herkese şimdiden teşekkür ederim :)

ben daha yenı sordum arkadaşım normal 1500 sezaryamn 1750 dedı danıştığım kız bana da uygun geldı hıçbırşey canımızdan değerli değil ben durumun varsa zubeydeyı hiç duşunme derim

ocak ayında bi tanıdıgımızın eşi sezeryan oldu doruk tıpta toplamda 2500 tl mal olmuş bende doruk tıpta dogum yapacagım henüz sormadım fiyatlar ne diye ögrenirsem mutlaka yazarım buraya zübeyde hastahanesinden ben çok korktum bi kere gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…