• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri bursa gürkan uncu

arkadaşlar merhaba ben aranıza daha yeni katıldım benim bir problemim var şu ana kadar bursada 2 doktora gittim şimdi bir de prof.a gitmek istiyorum....rahmimde 1.5 cm lik myon var gittiğim 2 doktorda histeroskopi ile alınması gerektiğini yoksa hamile kaldığım da %90 düşük tehlikesi olduğunu söylediler...gürkan uncuyu myonlar konusunda iyi olduğunu duydum...gidenler varsa bana yardımcı olabailirlermii???

sen hemşireydin değilmi pardon:) ben kısa bi zaman sonra histeroskopi olucammm:( ama daha önce hiç operasyon geçirmediğim için çok korkuyorumm:( bana detaylı olarak anlatabilirmisn??? acı duyuyormusun? süre olarak ne kadar sürüyor? genel anestezi ile bayıltıyorlarmış galibaa... sonrası falan nasıl....lütfen bana yaz olurmu?düşünmekten kafayı yiyicemmm.....

Çok basit bir işlem merak etme canım.Eğer daha önce yumurta toplama işlemi sende yapıldı ise onun ile aynı anesteziyi alıyorsun ve sürede aynı merak etme
ışlem sonrası ağrı ve acı olarak sadece karnında adet dönemine benzer bir sancı duyarsın onun dışında seni yıpratıcak gibi ibr sancın olmaz
Basit ve kolay bir işlem

Arkadaşlar merhaba......10 gün önce gürkan uncu tarafından histereskopi ameliyatı oldum 2.9 cm lik myonum vardı o alındı.....operasyonu geçirmeden önce burdan size yazı yazmıştım...yardımlarınız için çok teşekkür ederim...gerçekten hiç korktuğum gibi değildi....gürkan beyden çok memnun kaldım harika bi doktor.....burdan gürkan beyi şideetle tavsiye ediyorum onun hakkında birçok yazı okumuştum ama hiç bahsedilen gibi biri değilmiş....şimdi bebek düşünüyorum...ve doğumumda da ona gidicemm.....bu arada histereskopi ve gürkan bey konusunda soru sormak isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim....

Back
X