Bursa burtomda cektirdim. Anestezi yaptırmadım adet sancısı gibiydi ki benim sancilarim şiddetli olur . Oradaki anestezi uzmanıyla görüştüğümde 5 dk sürecek işlem için onermem ama size bırakıyoruz demişti iyiki de normal cektirmisim çıkışa sonucumu alıp doktora gitmiştim ilk bir saat falan ağrım devam ediyor sonra zamanla geçiyor kasiklarinda baskı hissediyorsun fiyatı da 350 civarı olabilir yanlis da hatirliyorumdur belkiHerkese selam
Bursa ilinde rahim filmi çektirmek istiyorum
Nereleri önerir siniz
Bu filmin cekilmesi için özel bir gün var mi?
Devlet kurumunda uygulama nasıl oluyor, özelde daha mi iyi ?
Maliyeti ne kadar ve çok acı cekiliyor mu
Bir arkadasım ist da çok ii bir hast de yaptırmıs ama acıdan mahvoldum dedi biraz gözüm korktu açıkcası
Anestezi uygulanıyor mu
Uygulanmalı mi
Fikir sahibi olanlar ve sadece bursadaki arkadaslar yazarsa sevinirim
Ben de cektirdim cnm bu yorumu yazdıktan snrBursa burtomda cektirdim. Anestezi yaptırmadım adet sancısı gibiydi ki benim sancilarim şiddetli olur . Oradaki anestezi uzmanıyla görüştüğümde 5 dk sürecek işlem için onermem ama size bırakıyoruz demişti iyiki de normal cektirmisim çıkışa sonucumu alıp doktora gitmiştim ilk bir saat falan ağrım devam ediyor sonra zamanla geçiyor kasiklarinda baskı hissediyorsun fiyatı da 350 civarı olabilir yanlis da hatirliyorumdur belki
Sağ tarafım yapisikmis o açıldı filmde solda birseyim yoktu doktorun kimBen de cektirdim cnm bu yorumu yazdıktan snr
Acıdan resmen agladım
Bende yapısıklık varmıs onu acmak için ilac verince cok sancım oldu
Senin sonuc ne idi?
Hım gebelik oldu mu pekiSağ tarafım yapisikmis o açıldı filmde solda birseyim yoktu doktorun kim
İşlem 4-5 dakika sürüyor ama odaya girip cıkman 15 dak buluyorne kadar sürüyo yapılan işlem kafam karışti hastanenin biri 2 dk.dedi diğer hastanede 25 dk.dedi anlamadım senin kaç dk.sürdü canım
Çektirdim ben de valla resmen anam agladıTatlım aralık da cekoldom bende abartıldıgı gb bısı degıl kesınlıkle kprkma bursada hastaneller nasıl bılemıcem ama ozel bu ıslem ıcın ck pahalı olyo bence okadr para dlmeye deger bısı degıl ayrıca anestezı tavsıye etmıyrum cunku anestezının kendısı daha tehlokelı dıye dusunuyrum 10 sanıyelık bır sancıya dayanama dyrsan ozele gıt anestezolı yaptr ama bence gereksız ben acayıp korkyordm ve senın gıbı anestezı dusunuyrdum ama hem ck pahalıydı hemde ıslemlerı bır kısı yapacak oldgundan guvenemedım ıyıkı devlete gtmısım cok memnun kaldım basımda bırı dktr uc kısı vardı bunuda bı kenara bırakırsak cok samımıyetle syluyrum abartılack gıbı bısı degl ya hıc korkma hıc arastrma bazıları sacma sapan knusuyr yk acıdan bayıldım yk uc gundur yatyrum falan bence bunları syleyen ınsanlar parmagına ıgne batınca ambulans cagrmalı ck kızıyrum byle korkutanlara grıncee sende greceksın bundan mı korktm dıyeceksın
Çektirdim ben de valla resmen anam agladı
Merhaba rahim filmini berde çektirdiniz acaba350 Tl ye çektirdim adetin bittikten ilk 4 gün içinde çektrmen gerekiyor.Devlet nasıl bilmiyorum ama özeli tavsiye ederim önemli bir film sonuçta devlette pek iyi nazik davrancklarını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?