- 12 Ocak 2010
- 94
- 55
- 88
- Konu Sahibi sehervakti
-
Jimer Hastanesi Melike Yıldırımı önerdiler!Hastane ve Melike Hanım hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirebilirmisiniz arkadaşlar?fisfisfis
Jimer Hastanesi Melike Yıldırımı önerdiler!Hastane ve Melike Hanım hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirebilirmisiniz arkadaşlar?fisfisfis
Ben jİmerde doĞum yaptım drum recep doĞanlar Çok İlgİlİ davrandı ve Çok İyİ bİr 9 ay geÇİrdİm,ben hastanedende Çok memnun kaldım,drum babacan tavırları ,herŞeyİ sormadan anlatıŞı ,gÜler yÜzÜ sayesİnde Çok rahat bİr hamİlelİk geÇİrdİm
ben şuanda giden yada şuara doğum yapan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.çünkü okadar çok şey değişiyor ki jimerde kaygan bir zemin sanki..birtürlü rayına oturmuyor..hamile kaldığımdan beri diken üzerindeyim..şuanki fiyatları öğrenmek istiyorum nekadar diye....
çocuk doktoru ve anestezistide değişmiş jimerin..anestezisti fena olmasada çocuk doktoru!!!! orda onunla o iş olmaz gibi yorumlar duydum hep.....bunlar hakkında bilgi almak istiyordum..tabi benim doğum 3 ay sonra 3 ay sonrada herşey değişebilirrr gerçi yine.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?