- Konu Sahibi sehervakti
-
canım hastahanenin kapanacağını düşünmüyorum devamlı ekip değiştiği için iyimi kötümü araştırma yapamadan orasını doğum yeri olarak seçip seçmemeyi düşünüyorum...devamlı değiştiği için güvenemiyorsun yani...
evt doktoruma çok güveniyorum ama anestezide doktor kadar önemli neticede doktorum vermiyor bana narkozu..
yada bebeğime ilk müdehalaeyi doktorum yapamıyor...bunlarıda düşünmek zorundayım...
ki birde fiyat politikasınada takılıyorum...biraz zamn olayları olacakmış galiba ve deavmlıda geliyormuş zam....2. acıbadem olmayı hedefliyormuş...hazitanada nasıl zamlar gelecek acaba....
şuanda doğum yapan arkadaşlar nekadar ücret ödediler .doktorum 3 ay sonrası için net birşey diyemiyor belli bir aralık veriyor bana sadece şimdilik....2000-3000 arası diyor....3 ay sonrası bu rakamlar aralığında olurmuş....ortalama 2500 olacak sanırım...
merak ettiklerim bunlar canım.ben direk hastahane muhasebedeki kişiylede görüştüm bunları kızda zam gelebilir bilmemne diyip duruyor..gelirde nekadar yani...belirsiz...ben son 1 ayda hastahane değiştiremem ki...
kızlşar ayfr hanımdan bizim arkadaşımız memnun kaldı ama herkese göre değişir ben yine selçuk beyin gittiğine sevinmiştim acıkçası ondanda ben hiç memnu n kalmamıştım
ben sana taze taze bilgi vereyim canım. jimer hakkında bilgi toplamak tam bir muamma maalesef. bende burda çok kişiye sorular sordum fakat pek cevap alamadım. 10 gün önce doğum yaptım bari benim birilerine bir faydam olsun. normal doğum 2000 lira dendi bize hatta doktorum bilgisayarına not aldı epidural vs içinde 2000 lira diye. ama eşimden 2250 almışlar. epidurale ayrı fiyat biçmişler yani. eşim söylemiş fakat indirememiş. sezeryan da 2500 dan aşağı değildir sanıyorum.
çocuk doktoruna gelecek olursak bebeğini jimerde doğur, doktorlar, ebeler, hemşireler çok iyi. ama çocuk doktoruna gelince kesinlikle çocuğunu o çocuk sevgisinden yoksun uyuz kadına teslim etme derim ben. emzirme odasında 4 tane daha anne vardı onlar da aynı şeyi söylediler. bi kere nefes almadan ezbere konuşuyor, mamaya teşfik ediyor, üzücü şeyleri dan diye söylüyor kalakalıyorsun. bir kere gittim 2 tane randevu verdi hiç birisine gitmicem valla bi daha.geçen sağlık ocağına aile hekimimize göründük; hekimimizin çocuk hastalıkları konusunda da ihtisası varmış. ben ciddi bi durum olmadığı sürece ona gidicem. birde aile hekimimiz çekirge doruk hastanesinde iyi bir doktor olduğunu söylediği atilla beyi tavsiye etti. zor durumda kalırsam ona götürcem bebemi. ayfer hanıma aslaaaa..lmaz:
tıff senin doktorun kimdi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?