Bursa jimer hastanesi

canım fiatlar söylenildiği gibi olmuyor bizim mesela öyle olmadı yapılan ilaçlar vs.. bizim çok tuttu yani evdki hesap çarşıya uymadı,normal doğuma hazırlandık epidural takıldı,sadece epidural 250 ydi,son anda sezeryan gerekince anestezi verildi,
direk sezeryana gitseydim ödediğimiz fiattan daha az ödeyecektik ama bizim çok tuttu süit oda falan odaya ekstradan kanepegelmesi, iki kişilik refaketçı da kalınca,fiatlar çoğaldı tabi,
2.acıbadem evet katılıyorum,ama orasıylada görüşmüştüm ben jimere geçmeden,bana çok abartı doğum fiatı verdiler,
jimer bana uygun gelmişti,ama hiç bir zaman jimerde doğum yaptığıma pişman olmadım
aynı şekilde acı bademde öyle bir doğum yapsaydım 8 yada 9 milyarla çıkardım diye tahmin ediyorum,

kadercim zaten hedefleri oymuş.tabi acıbadem şuanda çok daha pahallı en az 6miilyar diyorlar..jimerinde hedefi yavaş yavaş 4 milyarlara yaptırmakmış dopumu..yani okadar ekibi kapasitesi varmı ki öyle düşünüyorlar..yeni sahibi olan adam uçuyor sanırım.yada birileri onu uçuruyor diyelim...
acıbademin türkiye çapındaki ismi ve işleyişiyle jimerinki birmi...
güzel bir hastahane yaptık güzel döşedik diye bukadar uçuk düşünce olurmu....
muhasebedeki kızda haziramnda gelecek zamı size yansıtmayız 1 ay sonra sizin olacak doğumunuzda diyor ama bunada güvenemiyorsun..bakalım o hesap ödeme işi geldiğinde beni tanıyacaklarmı yani:))
verdiğin bilgi için ayrıca teşekkrler

fiyat konusunda baya bir katı olmuşlar..doktorun verdiği fiyat bile değişiyor demekki o bile kesin değil..demekki katı talimatlar var ..
hesap ödeme işi geldiğinde ordan çıkıp gitmenin derdindeyken 250 lirayıda fark olarak almışlarr illaki yazık yani....
banada zamı yansıtmayız falan dediler ama pek inanmıyorum dediğim gibi...
şuanda bu fiyatlar olduğuna göre 3 ay sonrasında belki 2500 bile geçebilir....
çocuk doktoru evt çok zayıf ve bilgisizmiş!!!!!!!
o doktorla gitmez diyorlar zaten ama bilemiyorum ...belki 3 ay sonra oda değişir:)
verdiğin bilgiler için çok teşekkürederim ...
allah bebeğine uzun ömürler versin güle güle büyütün...
buarada bende çekirge doruğun çocuk dr ile ilgili çok övgüler duydum bi dene benecede...

Son düzenleme:
tıff senin doktorun kimdi merak ettim

jale hanım canım.
bu arada kızlar hastanenin bir tane sahibi yok, ilk açıldığında 6 tane kadın doğumcu birleşip hastaneyi kurmuşlardı. fakat o ilk kadro hemen hemen tamamen dağıldı. ortaklardan biri de jale hanım, eşi de orda.

canım o 6 tane doktorun hepsi ayrıldı ortaklıktan..daha doğrusu ayrılmak zorunda kaldılar ...çok borcu olduğundan ötürü hastahaneyi başka birisi aldı..şuanda bitane adama ait hastahane alan kişi çok zenginmiş ve borçları toparlamış bundan dolayı:))para var huzur var.....ama sağlık sektörüyle alakalı birisi değilmiş ticaret yapıyormuş normalde doğuda yada içanadoluda otaraflıymış yani...

bende çekirge doruk has.suat pakere götürüyorum onu deneyebilirsin canım çok detaycı ilgili bir dr..
tafsiye ederim

Benim doktoum da Jale Hanım..çok memnunum..Biz henüz fiyat konuşmadık Jimerle ama yakın zamanda konuşucaz tabi..

Eşi Ercüment Gürlüler de, Jimer de Genel Cerrah..

bende cenk aşkalliye gidiyorum jimerin eski doktoruymuş şuan şevket yılmazda özel muayenesine gidiyorum. doğumları genelde jimerde yaptırdığını söyledi ama fiyatlara baktımda gerçekten çok yüksek bide doktorum artı para isterse yandık resmen... başka hastane baksam iyi olcak sanırım:gitme:

bnde melikeye gidiodum ama ayrılınca jaleye başwurdum bştn iidide sonra bozuldu bzde jale hanm diil para konuşuo

biri bana yardım etsin :sinifsinif: doğumu jimerde gerçekleştiricem ama doktorum dışardan gelicekti fakat şimdi o kadar çok şey var ki içime sinmiyen jimerin kendi doktorlarından birine geçmek istiyorum ama hem 30. haftama gelmek üzereyim hem doktorların hiç birini tanımıyorum son haftalarda kim ilgilenirki benle :çok üzgünüm:

merhaba bende jimere gitmek istiyorum gülin okanı nın methini çok duydum gülin hanım haala devam ediyormu jimerde yada bana önerebileceğiniz doktor varmı arkadaşlar.

Bayanlar, merhabalar. Jimer hastanesinde çocuk hastalıklar uzm. Dr vardı, ya Muammer bey, ya da Muzaffer bey, genç biriydi, 6-7 ay önce gitmiştik, çok memnun kaldık. Şimdi hastaneden ayrılmış. Bilginiz varmı onun hakkında? Ve tam ismi ya da nereye geçmiş şuan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…