• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa jimer Suat Hazer e tüp bebek için gidenler var mı?

dream3416

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
5.857
7.961
118
Herkese merhaba,
Bursa da merkez arayışındayım
Birkaç doktor ile görüştüm içlerinde en çok Suat Bey içime sindi ama bu sadece insanlık Güleryüz vs olarak, tıbbi yönden başarı oranı nasıl hiç bilemiyorum.

Bu doktorda tedavide olan ya da başarışı denemeleri olan varsa düşüncelerinizi paylaşır mısınız.

:) Ön görüşme sağladın mı canım sen
yok canım nuray hanım a gidiyorum ben aslında ama amh değerim çok düşük çıktı konuşucaz cumartesi büyük ihtimalle tüp bebeğe yönlendirecek telefonda öyle dedi bende suat bey e gitmeyi düşünüyorum onun yönlendirmesi ile

yok canım nuray hanım a gidiyorum ben aslında ama amh değerim çok düşük çıktı konuşucaz cumartesi büyük ihtimalle tüp bebeğe yönlendirecek telefonda öyle dedi bende suat bey e gitmeyi düşünüyorum onun yönlendirmesi ile
anladım inşallah güzel sonuçların olur senin de.

Merhaba Bayanlar
Ben de Suat Beye gidiyorum bildiğiniz üzere . Başarı şansına gelince şimdi ne desem yanlış olur ama başarısını duyarak gittim bende. Ben 2 negatif gördüm ilki kimyasal oldu ikinci direk negatif daha çok başında olduğum için hastaneyi ve doktoru suçlu bulamam. Kimse de istemez sanırım başarı oranını düşürmek ben bilgisine de tecrübesine de güveniyorum güven de veriyor ayrıca . Umarım memnun kalırsınız ve en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz

Merhaba Bayanlar
Ben de Suat Beye gidiyorum bildiğiniz üzere . Başarı şansına gelince şimdi ne desem yanlış olur ama başarısını duyarak gittim bende. Ben 2 negatif gördüm ilki kimyasal oldu ikinci direk negatif daha çok başında olduğum için hastaneyi ve doktoru suçlu bulamam. Kimse de istemez sanırım başarı oranını düşürmek ben bilgisine de tecrübesine de güveniyorum güven de veriyor ayrıca . Umarım memnun kalırsınız ve en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz
evet bana da en çok güven veren dr kendisi oldu.
hersey nasip kısmet tabi inşallah bundan sonra senin de güzel haberlerini alırız burada.

sizi genetik profesörü tahsin bey ile görüştürdü mü suat bey kimyasal ve negatif sonrasında

Merhaba Bayanlar
Canım bir şey soracağım
suat bey bize yaptırmamız için tahliller verdi.
o tahlilleri kendisine vermeye gittiğimizde beni muayene de edecek

her gittiğimizde muayene ücreti alacak mı
biliyor musun

Canım bir şey soracağım

biliyor musun
canım ne tahlilleri istedi acaba bilgi verebilirsen özel değilse sevinirim

Canım bir şey soracağım

biliyor musun
Yok canım muayene ücreti almıyor bildiğim kadarıyla istediği ekstra tahliller oluyor bazen onlara ücret ödemiştim.

evet bana da en çok güven veren dr kendisi oldu.
hersey nasip kısmet tabi inşallah bundan sonra senin de güzel haberlerini alırız burada.

sizi genetik profesörü tahsin bey ile görüştürdü mü suat bey kimyasal ve negatif sonrasında
İnşallah canım henüz görüştürmedi canım son 3 dndurulmuş var onlar da olmazsa görüştürecek fikrini söyledi biz de kabul ettik bana da mantıklı geldi.

Rica ederim canım aklına bir şey takılırsa sor ne zaman istersen yardımcı olmaya çalışırım.
Bize de dondurulmus embriyo ile transfer yapacagını soyledi
Bir ay ara verecekmiş opüden sonra
Tüp bebek için verilen 6.250+ kdv dısında;
2000 tl + kdv alınacakmıs
Bu biraz sacma geldi bana

Sen + kdv den bahsetmedi dedin ama ben yeniden sordum verilen fiyat kdv hariç fiyat

Bu arada biz testleri devlet hast de yaptırdık

Bize de dondurulmus embriyo ile transfer yapacagını soyledi
Bir ay ara verecekmiş opüden sonra
Tüp bebek için verilen 6.250+ kdv dısında;
2000 tl + kdv alınacakmıs
Bu biraz sacma geldi bana

Sen + kdv den bahsetmedi dedin ama ben yeniden sordum verilen fiyat kdv hariç fiyat

Bu arada biz testleri devlet hast de yaptırdık
Benim de hemen hemen bu fiyatlara geldi canım ben 2017 aralık ayında başlamıştım yani 2017 fiyat üzerinden şubatta baya bir zam geldi ilaçlara da muayene ücretlerine de .
İyi yaptırmışsın canım en güzeli bizim izin sıkıntımız olduğu için mecburen özelde yaptırmıştık.

Back
X