- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
aynen öyleBitmiyor ki hergün bir şey çıkıyor benim de nerdeyse 15.000 oldu ilacı tahlili tedavisi derken diğerleri daha yok.
allah yardımcımız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyleBitmiyor ki hergün bir şey çıkıyor benim de nerdeyse 15.000 oldu ilacı tahlili tedavisi derken diğerleri daha yok.
Hadi inşallah saglıkla gelirler sana bebiş olurlarMerhaba
embriyolarım pgt ye gitti
sonuç bekliyoruz canım
Canım Suat Beye gidiyorum ama suan ara verdik beklemedeyim dondurulmusum var eylul ekim gibi transfer dusunuyorumKonu güncel olsun
yok mu suat beye gidenler?
Merhaba , Ben Suat bey e gidiyorum tedavim 2 hafta önce basladi. Suan igneleri vuruyorum Cuma günü kontrolum var yumurtalara bakilacak sanirimKonu güncel olsun
yok mu suat beye gidenler?
Hayırlı olsunMerhaba , Ben Suat bey e gidiyorum tedavim 2 hafta önce basladi. Suan igneleri vuruyorum Cuma günü kontrolum var yumurtalara bakilacak sanirim
transferimiz aynı anda olacak sanırım benim de eylül ayıCanım Suat Beye gidiyorum ama suan ara verdik beklemedeyim dondurulmusum var eylul ekim gibi transfer dusunuyorum
Hayırlısı olsun ikimize de o zaman siz de sıkıntı nedir? Ben de pcos var 35 yasındayım ilk denememiz kimyasal oldu ikinci negatif. 3.ye kismet artik bakalimtransferimiz aynı anda olacak sanırım benim de eylül ayı
hepsi de suat beyde mi olduHayırlısı olsun ikimize de o zaman siz de sıkıntı nedir? Ben de pcos var 35 yasındayım ilk denememiz kimyasal oldu ikinci negatif. 3.ye kismet artik bakalim
28 yasindayim. 5 yil once cikolata kisti tespit edildi ilk 3 sene 5 cm olarak kaldi gecen sene 9 cm e cikinca doktorum Cenk Askalli laparoskopi yapalim dedi Jimerde ameliyat oldum ilk 3 ay dogal yolla gebelik bekledik olmadi. Kist tekrarladi suan 2 cm.Hayırlı olsun
ilk kontrol mü?
yaş kaç sıkıntı nedir
ben de eylül ayı transfer olacağım o aşamalardan haziran ayında geçtim
inşallah güzel sonuclar alırsınız evet suat bey çok iyi bir doktor ben de severim kendisini.28 yasindayim. 5 yil once cikolata kisti tespit edildi ilk 3 sene 5 cm olarak kaldi gecen sene 9 cm e cikinca doktorum Cenk Askalli laparoskopi yapalim dedi Jimerde ameliyat oldum ilk 3 ay dogal yolla gebelik bekledik olmadi. Kist tekrarladi suan 2 cm.
4 yildir evliyim 2 yildir cocuk istiyorduk kistten dolayi olmamisti. Onun disinda benim ve esimin tum degerleri normal. Tup bebek tedavisine karat verdik Suat bey cok ilgili sagolsun umarim hepimiz pozitif sonuc aliriz
MerhabaMerhaba , Ben Suat bey e gidiyorum tedavim 2 hafta önce basladi. Suan igneleri vuruyorum Cuma günü kontrolum var yumurtalara bakilacak sanirim
Merhaba dün 10.gündü igneler bitti gece catlatma ignesi vurdum 6 yumurta 18 mm ye ulasmis yarin sabah opu var biraz stresliyim agri vs oluyormus sanirim biraz onumuzdeki haftaici transfer olur dedi Suat beyMerhaba
Nasıl gidiyor tedavi
Benim hiç ağrım olmadı canımMerhaba dün 10.gündü igneler bitti gece catlatma ignesi vurdum 6 yumurta 18 mm ye ulasmis yarin sabah opu var biraz stresliyim agri vs oluyormus sanirim biraz onumuzdeki haftaici transfer olur dedi Suat bey
insallah embriyolar saglikli ilerler
Aa ne kadar guzel hic agrin olmamis peki ben anestezi veriyorlar diye biliyordum anestezi olmadan mi yapildi opu?Benim hiç ağrım olmadı canım
Hem de aynı gün histeroskopi oldum
Opu den inanılmaz korkuyordum heralde bayılırım falan diyordum
Balık burcuyum cok hassasım düşün
:)
10 kere daha opu olabilirim yani ne ağrım ne sancım olmadi
İns sonucun güzel olur hepsi döllenir ve 5. Gine de gider
Yatış a alıyorlar seni odaya çıkarıyorlarAa ne kadar guzel hic agrin olmamis peki ben anestezi veriyorlar diye biliyordum anestezi olmadan mi yapildi opu?
Icin rahatladi biraz benimde canim tatlidir :) doktorum sen nasil cocuk dogurucaksin diyor
Ne kadar detayli yazmissin cok tesekkur ederim:) ben gecen yil agustosta laparoskopi oldum ameliyatim 3 saat surdu ameliyathane beni korkutmuyoda iste sonradan agri olmus bazilarinda ondan tedirgindimYatış a alıyorlar seni odaya çıkarıyorlar
Orda üzerini çıkarıp o Yeşil ameliyat kıyafetlerini giyiyorsun
Opu öncesi dr gelip iki dakika konuşuyor
Sonra saat gelince yatakla seni asagı ındiriyorlar ameliyathaneye
Onun adı ne bilmiyorum sedye mi:)
Ameliyathanede ben çok korktum orda 10 dakika falan durdum
O hemşireler Suat beyin asistanları falan hepsi oradaydı basımda yani:)
Ben ne bayıldıgımı hatırlıyorum ne de ayıldığımı :)
Ayıldıgımda odada yatıyordum
Çorba ikram ettiler 2 saat falan odada dinlendirdiler
Sonra dr un yanına gittik bilgi verdi
Opüden sonraki hergün embriyolog aradı
Su kadar döllenme oldu diye gün gün
Bende de 6 toplandı
5 i iyiydi 5 i de döllendi
5. Güne ikisi ulaştı
Biz iki embriyoyu genetiğe yolladık
1 ay sonuc bekledik
İki embriyodan biri sorunlu geldi
Sorunsuz olan döndürüldü İŞTE
Eylül ü beklıyorum
Detaylar insanı rahatlatıyor bu süreçteNe kadar detayli yazmissin cok tesekkur ederim:) ben gecen yil agustosta laparoskopi oldum ameliyatim 3 saat surdu ameliyathane beni korkutmuyoda iste sonradan agri olmus bazilarinda ondan tedirgindim
Sende insallah eylulde pozitif sonuc alirsin
Genetik testi icin ne kadar odemistiniz?
Detaylar insanı rahatlatıyor bu süreçte
Sen de girmek üzeresindir büyük ihtimal
Çıkınca yazarsın merak ettim
Embrıyo bası 300 usd ödedik canım
Yumurta sayın cok güzelCiktim cok sukur.. dedigin gibi agrisiz gecti sonradan cok hafif agrim oldu agri kesici igne yaptilar suan odadayim birazdan cikacagim dun 6 yumurta gorunuyordu 8 yumurta toplanmis hepsi cok iyi gorunuyor dedi Persembe gunu transfer olacak rahim iyimis progesteron hormonu da iyi cikti cok sukur