• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa jimer Suat Hazer e tüp bebek için gidenler var mı?

Evet transferim 1 gün erken oldu 5.gün olacakti benim embriyolar hizli gelismis o yuzden 4.gün sabahtan aradilar 4 embriyo birden hizli gelismisler ogleden sonra transfer oldu digerlerini dondurduk.bugün 4.günüm heyecan icinde bekliyorum bakalim:)
6 gün sonra Mİ sonuc
Hayırlı olsun Bennde sabirsizlıkla bekliyorum
İnsallah güzel olur sonuc:)

6 gün sonra Mİ sonuc
Hayırlı olsun Bennde sabirsizlıkla bekliyorum
İnsallah güzel olur sonuc:)
Evet 6 gün sonra sonuc gunler gecmiyor vallahi. kasik agrim var ilk gunden beri bugunde hafif sersemlik uyku hali basladi bide surekli idrara cikma bakalim ne olacak sonuc insallah pozitif olur

Evet 6 gün sonra sonuc gunler gecmiyor vallahi. kasik agrim var ilk gunden beri bugunde hafif sersemlik uyku hali basladi bide surekli idrara cikma bakalim ne olacak sonuc insallah pozitif olur
Allahtan Bayram girdi araya çabuk geçer:)))
Ben tatile gideceğim simdi
Döndüğüm gün senin sonuc çıkacak:)

Cok sukur bugun pozitif sonuc aldim kan testinde:) bugun 8.gunumdu ama idrar testinde 2.cizgiyi gorunce esimle kan testine gittik cok sukur pozitif sonuc aldik darisi basina insallah[/QUOTE
Aaaaa cok sevindim gerçekten
Hayırlı uğurlu olsun
Senin adına heyecanlandım
İns hersey yolunda gider cnm

Bugun gidicem normalde test gunum bugundu zaten saat 9 gibi orda olacagim bende cok mutluyum Allah sanada tez zamanda nasip eder insallah:)
Gittin mi doktora
Bundan sonrası İÇİN bakacaksın
Takip orda mi
Olacak
Amin benim de sanirim 15-20 gün içinde olur transfer
REGL olmayı beklıyorum

Gittin mi doktora
Bundan sonrası İÇİN bakacaksın
Takip orda mi
Olacak
Amin benim de sanirim 15-20 gün içinde olur transfer
REGL olmayı beklıyorum
Gittim ancak yoklardi:) Dusunemedim bugunde tatilmis ama kan verdim 246 cikti cok sukur. Aradim haber verdim Persembe gel keseye bakalim dedi. Seninde tedavin hayirli olsun regl olduktan sonra ignelerin baslayacak benim reglden 1 hafta once lucrin baslamisti kullaniyor musun suan?

Gittim ancak yoklardi:) Dusunemedim bugunde tatilmis ama kan verdim 246 cikti cok sukur. Aradim haber verdim Persembe gel keseye bakalim dedi. Seninde tedavin hayirli olsun regl olduktan sonra ignelerin baslayacak benim reglden 1 hafta once lucrin baslamisti kullaniyor musun suan?
Lucrin yarın kullanacağım
Bana d kontrol hapı verdi onda yarın son günüm
O bitince tek kullanımlık lucrin kullanacağım
Sen de tek kullanımlık Mİ vuruldun
Bana onun nasıl vurulacağını göstermediler
Tedirginim biraz
Takip Suat beyde mi olacaksın ?
Kese o kadar çabuk mu görülüyormuş:)
Cinsiyeti ne acaba ay cok heyecanlı

Lucrin yarın kullanacağım
Bana d kontrol hapı verdi onda yarın son günüm
O bitince tek kullanımlık lucrin kullanacağım
Sen de tek kullanımlık Mİ vuruldun
Bana onun nasıl vurulacağını göstermediler
Tedirginim biraz
Takip Suat beyde mi olacaksın ?
Kese o kadar çabuk mu görülüyormuş:)
Cinsiyeti ne acaba ay cok heyecanlı
Yani betahcg degerine göre kese görülebiliyormus 1000 üzerine cikinca. Benimki tahmini persembe cuma o degerleri görecek insallah. Lucrin bana kucuk cam tupun icinde verildi her gün 10 ünite igneye cekip vurdum cok kolay hemsirelerde gösteriyor göbek deliginin 2 parmak yanina veya altina yapiyorsun hic acitmiyor zaten igne cok ince. Reglin 3.günü sanirim dozaji düsürmüstü belki seninki farkli olabilir
Takip bir süre Suat bey ile devam edecek

Back
X