- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 44
kimde karar kıldın canımVErdim gibi tahlillerle ugrasıyorum işte:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimde karar kıldın canımVErdim gibi tahlillerle ugrasıyorum işte:)
sıkıldım uğraşmaktankimde karar kıldın canım
suat beye whatsaptan yazdın mı hiç senKarar verdin mi canım sen ?
Evet canım yazdım gün içerisinde cvp veriyor ben yoğun diye aramıyordum .suat beye whatsaptan yazdın mı hiç sen![]()
ben de aldım yarına randevu tahlil sonuçlarını gotureceğizEvet canım yazdım gün içerisinde cvp veriyor ben yoğun diye aramıyordum .
bizde yarın gidicez hayırlısı inşallah hakkımızda paylaşalım burdan aşamalarımızı canım :)ben de aldım yarına randevu tahlil sonuçlarını gotureceğiz
sizin randevu kaçta?bizde yarın gidicez hayırlısı inşallah hakkımızda paylaşalım burdan aşamalarımızı canım :)
Hayırlısı olsun canım hepimizin hakkındaben de aldım yarına randevu tahlil sonuçlarını gotureceğiz
Hayırlısı olsun kızlar hepimizin hakkındabizde yarın gidicez hayırlısı inşallah hakkımızda paylaşalım burdan aşamalarımızı canım :)
Amin inşallah :)Hayırlısı olsun canım hepimizin hakkında
Hayırlısı olsun kızlar hepimizin hakkında
sen ne zaman gideceksin?Hayırlısı olsun canım hepimizin hakkında
Hayırlısı olsun kızlar hepimizin hakkında
Ben ara verdim canim dinlenmedeyim negatiften sonra ilk adetimi oldum. 2 adet donemi geciricez 3.ayda tedaviye baslayip 4.ayda transfer olacagimsen ne zaman gideceksin?
Oooo 10 ay sonra demek:)Ben ara verdim canim dinlenmedeyim negatiften sonra ilk adetimi oldum. 2 adet donemi geciricez 3.ayda tedaviye baslayip 4.ayda transfer olacagim
Eylul ayinda olacak canim o kadar degilOooo 10 ay sonra demek:)
Hım :)Eylul ayinda olacak canim o kadar degil
Histereskopi istedim doktordan o yapilacak o arada bakalim artikHım :)
3. 4 ay deyince ben de mart nisan sandım![]()
Histeroskopi ne için istedinHistereskopi istedim doktordan o yapilacak o arada bakalim artik
Histeroskopi ne için istedin
ben de o işlemden cok korkuyorum
jimerde mi yaptıracaksın
fiyat verdiler mi
neden yapılıyor?
rahim filminde sorun olunca mı yapılıyor
rahim filmi temiz çıkarsa gerek var mi biliyor musun
hsg yi ben de anestesisiz çektirdim o çektiğim sancıyı sana anlatamam mahvoldum ağla ağla öldüm yani.Rahim Filmi çektirdim daha önce temiz çıktı.
Hsg de tüplere bakıyorlar direk.
Histereskopi rahim içinde problem var mı yok mu ona bakıyorlar Perde Yapışıklık Polip vb için.
Henüz fiyat almadım ama Suat beye yaptırırım yine .
Korkacak bir şey çok canım ben hsgyi anestezisiz çektirmiştim bunu da yapabilirim herhalde.
Anesteziyi anlamıyorsun canım opu da mecbur alıyorsun transferde yokhsg yi ben de anestesisiz çektirdim o çektiğim sancıyı sana anlatamam mahvoldum ağla ağla öldüm yani.
o bakımdan histeroskopiden de cok korkuyorum . anestesi alsam anestesiden de korkuyorum cok çaresizim![]()