Doğuma Hazırlık Bursa jimer Suat hazer

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben tedavi için gitmiştim canım geçen ay . Bir kez gittim beğendim iyi bir doktor ilgili

Ben tedavi için gitmiştim canım geçen ay . Bir kez gittim beğendim iyi bir doktor ilgili
Tedavi için ben de gittim
Bebeğim tüp bebek ilk seferde tuttu
Ancak gebelik takibi için soruyordum
Takip için ona gidiyorum fakat tam aksine hiç memnun kalmadım
Güleryüzlü insancıl ona lafım yok ama resmen kendi takibimi kendim yapıyorum.

Kendi takıbimi kendim yapıyorum demişsiniz anlayamadım ilgisiz mi davranıyor bende tedavi sürecindeyim inşallah hamile kalırsam ona devam etmek istiyorum ama şimdi kafam çok karıştı

Kendi takıbimi kendim yapıyorum demişsiniz anlayamadım ilgisiz mi davranıyor bende tedavi sürecindeyim inşallah hamile kalırsam ona devam etmek istiyorum ama şimdi kafam çok karıştı
Yani mesela ultrasondan bebeğe bakıyor odaya geçince herşey yolunda diyor
O kadar
Kaç kilo olmuş diyorum öyle söylüyor
Boyu kaç diyorum yine ben sorunca söylüyor
Benim bebeğin suyunda sıkıntı vardı
Bana yatacaksın hep dedi
Ama suda sıkıntı olunca ayrıntılı ultrasonda bakılması bünün sebebinin araştırılması gerekiyormuş
Bebeğin organlarında sıkıntı olabilirmiş
Mesela bunu ben kendim arastırdım söyledim dr a tamam bakalım dedi
Sonra bir ped varmış çamaşıra konan
O da suyun bebeğin suyu mu değil mi kesin sonuç veriyormuş
Ben sordum dr a evet var böyle birşey dedi
Acilden al dedi aldım gelen su bebeğin sıvısı imiş cidden
Yani bunları ben internet araştırmaları sonucunda öğrendim
Ben sormadan bana demesi lazım
Mesela tetenoz Aşi zamanım geldi sağlık Ocagı aramasa benim haberim Yok belli
Bir haftada yapılması gerekiyor
Aynı şekilde şeker yüklemesi belli
Bir haftada yapılıyor bunları da kendim burda okuduklarından sonra dr a sordum yaptır dedi

Birkere başka bir dr a gittim
Ben sormadan ultrasonda bebeğe ait her detayı anlattı
Kafa ölçüsü
Kilosu
Boyu
Kafatası yapısı kemik yapısı falan şok oldum
Benim dr bunları paylaşmıyor
Kendi içinden yasıyor sonra sana iyi ya da kötü diyor
Çok iyi bir insan kendisi
Bunun aksini iddia edemem
Ama bana daha çok Bilgi aktarsın isterdim
Mesela şunu ye bunu yeme
Şuna dikkat et falan gibi

Ben de orda tüp benek olduğum için ve hastaneye de güven duyduğum için orda devam ettim

Ama çevremden de duydugum kadari ile tüp bebek dr Çarı gebelik takibini çok önemsenmiyormuş

Siz bilirsiniz isterseniz bir 3-4 ay gidin beğenmezseniz değişirsiniz

merhaba canım suat hocayla görüşme sağladın mı
Bugün gittim evet ilk randevumdu. muayene etti. Yaşım 38 yumurtalıklar zayıf dedi. Birkaç aylık tedavi olacağını söyledi. Kan tahlilleri istedi hem benden hem eşimden. Tahlillerden sonra gelin dedi. Bana ona göre tedaviye başlayacakmış. Eşimde spermlerde morfolojik bozukluk var çoğunun baş ve boyunları yok onu söyledik. Zaten direk sigarayı bırakmasını söyledi. Neofortil m 'e hemen başlamasını söyledi. Yani hemen pat pat yaparız demedi önce sizi hazırlayacağız duruma bakacağım dedi

Canım doktorum
O Herseyin en iyisini bilir
Şuanda 6 aylık bebeğim var onun sayesinde

hayırlısı ile istediğin sonuca ulaşırsın inşallah tez zamanda bende osman beye gittim fakat bana hormonun düşük olduğunu söyledi tedaviye başlamamız gerektiğini söyledi fakat burdaki doktorumda herhangi birşey olmadığını bütün tahlillerin iyi olduğunu söylüyorlar çok kararsız kaldım acaba birde suat beye mi gitsem diye düşünüyorum.

Kim ne derse desin vücutları hazırlayarak tüp bebek ağırdan yapılmalı bence. Kafanızda doru işareti kalmasın ona da gidip tahlil sonuçlarınızla bilgi alabilirsiniz. Şu baplantıda çok güzel doğru bilgiler verilmiş. Bende Uygulamaya başlıyorum. Ama sigarayı anca günde 3,5 e düşürüyorum

Tabi hem vücud olarak hemde psikolojik olarak hazır olmamız lazım ben mesela çok kafaya takıp çok araştırma yapıyorum buda strese sebep oluyo

Kızlar 2.denemem için Suat beye başladım. Benim dışımda başlayan var mı? Suat beyde Olgun yaşta hamilelik başarısı yaşayan varsa yazsın lütfen. Bizde moral olur.

Bende 5 yumurta toplandı 5 i de döllendi.5. Güne iki tanesi geldi.biri sağlıklı çıktı ve transfer oldum ilk denemede hamile kaldım.
Bebeğim 6,5 aylık oldu bile şuanda kucağımda uyuyor
Darısı bu süreçte olan herkesin basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…