Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb.arkadaşlar bursa da ve bu kulüpte yeniyim. Anne aday adayığım. 3 ay sonra hamile kalmayı düşünüyorum. İyi bir doktor ve hastane tavsiye edermisiniz lütfen....... çok ihtiyacım var. Yorumları okudum kafam iyice karıştı....
ben jimerde gülin okanın hastasıyım kesinlikle tavsiye edebileceğim mükemmel bir doktor...
çok canayakın çok güleryüzlü olmasının yanında tecrübesine bilgisine sonuna kadar güvenebileceğin bir doktor...doktorluğunun yanında bi abla şefkatini bulabileceğin harika bir insan...
benim tavsiyem gülin okan canım..
ben jimerde gülin okanın hastasıyım kesinlikle tavsiye edebileceğim mükemmel bir doktor...
çok canayakın çok güleryüzlü olmasının yanında tecrübesine bilgisine sonuna kadar güvenebileceğin bir doktor...doktorluğunun yanında bi abla şefkatini bulabileceğin harika bir insan...
benim tavsiyem gülin okan canım..
arkadaşlar bekar olmama rağmen arkadaşım adına sormak istiyorum medikal parkın doktorlarına giden var mı varsa memnun musunuz ve tüm özel hastanelerin doğum ücretleri hakkında bilgi verir misiniz çok acillllllllllll![]()
arkadaşlar bekar olmama rağmen arkadaşım adına sormak istiyorum medikal parkın doktorlarına giden var mı varsa memnun musunuz ve tüm özel hastanelerin doğum ücretleri hakkında bilgi verir misiniz çok acillllllllllll![]()
canım ben medicalde yaptım doğumumu ahmet yılmaz yaptırdı açıkça söylemek gerekirse çok memnun kaldım tabi bu tercih meselesi herkes kalmayabilir ama ben tam anlamıyla çok memnun kaldım ve bütün beklentilerimi karşıladı halada kızımı medicale götürüyorum ben 2009 nisanda yaptım doğum genel anesteziyle doğurdum ve suit odada kalmadım 700 yada 750 lira ödedim tam hatırlamıyorum şimdi:) insanın unutmak istediyi şeyler olunca başka şeyleride unutabiliyo
nuray sözeri altıner hakkında bilgin varmı canım arkladaşıma onu önermişler ayrıca kendisi bayan doktor istiyor bunu hakkında bilgi verebilirmisin acaba