bursa kadın doğum doktoru ve hastane tavsiyeleriniz

aysevinc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
31
0
86
Bursa
mrb.arkadaşlar bursa da ve bu kulüpte yeniyim. Anne aday adayığım. 3 ay sonra hamile kalmayı düşünüyorum. İyi bir doktor ve hastane tavsiye edermisiniz lütfen....... çok ihtiyacım var. Yorumları okudum kafam iyice karıştı....

ben jimerde gülin okanın hastasıyım kesinlikle tavsiye edebileceğim mükemmel bir doktor...
çok canayakın çok güleryüzlü olmasının yanında tecrübesine bilgisine sonuna kadar güvenebileceğin bir doktor...doktorluğunun yanında bi abla şefkatini bulabileceğin harika bir insan...
benim tavsiyem gülin okan canım..

mrb.arkadaşlar bursa da ve bu kulüpte yeniyim. Anne aday adayığım. 3 ay sonra hamile kalmayı düşünüyorum. İyi bir doktor ve hastane tavsiye edermisiniz lütfen....... çok ihtiyacım var. Yorumları okudum kafam iyice karıştı....

ahh sen burdaki yorumları okursan çok kafan karışır canım çünkü herkes benim doktorum gibisi yok diycektir sana iyice araştırıp öyle git istersen burda bi sürü topic var bak kafana hangisi yatarsa

ben jimerde gülin okanın hastasıyım kesinlikle tavsiye edebileceğim mükemmel bir doktor...
çok canayakın çok güleryüzlü olmasının yanında tecrübesine bilgisine sonuna kadar güvenebileceğin bir doktor...doktorluğunun yanında bi abla şefkatini bulabileceğin harika bir insan...

canım beni yanlış anlama bu yorumu senin için yazmadım opuyorumnanaktan

jimerde muayene ücretlerini biliyormusunuz

arkadaşlar bekar olmama rağmen arkadaşım adına sormak istiyorum medikal parkın doktorlarına giden var mı varsa memnun musunuz ve tüm özel hastanelerin doğum ücretleri hakkında bilgi verir misiniz çok acillllllllllll:emir_bebek:

arkadaşlar bekar olmama rağmen arkadaşım adına sormak istiyorum medikal parkın doktorlarına giden var mı varsa memnun musunuz ve tüm özel hastanelerin doğum ücretleri hakkında bilgi verir misiniz çok acillllllllllll:emir_bebek:

canım ben medicalde yaptım doğumumu ahmet yılmaz yaptırdı açıkça söylemek gerekirse çok memnun kaldım tabi bu tercih meselesi herkes kalmayabilir ama ben tam anlamıyla çok memnun kaldım ve bütün beklentilerimi karşıladı halada kızımı medicale götürüyorum ben 2009 nisanda yaptım doğum genel anesteziyle doğurdum ve suit odada kalmadım 700 yada 750 lira ödedim tam hatırlamıyorum şimdi:) insanın unutmak istediyi şeyler olunca başka şeyleride unutabiliyo

benimde fiyatlara ihtiyacım var arkadaşlar....
hihoyyyt

canım ben medicalde yaptım doğumumu ahmet yılmaz yaptırdı açıkça söylemek gerekirse çok memnun kaldım tabi bu tercih meselesi herkes kalmayabilir ama ben tam anlamıyla çok memnun kaldım ve bütün beklentilerimi karşıladı halada kızımı medicale götürüyorum ben 2009 nisanda yaptım doğum genel anesteziyle doğurdum ve suit odada kalmadım 700 yada 750 lira ödedim tam hatırlamıyorum şimdi:) insanın unutmak istediyi şeyler olunca başka şeyleride unutabiliyo

nuray sözeri altıner hakkında bilgin varmı canım arkladaşıma onu önermişler ayrıca kendisi bayan doktor istiyor bunu hakkında bilgi verebilirmisin acaba

nuray sözeri altıner hakkında bilgin varmı canım arkladaşıma onu önermişler ayrıca kendisi bayan doktor istiyor bunu hakkında bilgi verebilirmisin acaba

kendisini gördüm ama malesefki hakkında bi bilgim yok ben medicalde 10 gün kadar yattım doğumhanede yatınca bütün kadındoğumcuları gördüm ama bi bilgim yok ne desem yalan olur pınar erkan var onun bi hastasıyla kuvözde konuşmuştuk çok memnun olduğundan bahsetmişti kendisi

evet burada tabi ki herkes kendi doktorundan memnun olduğunu ve tavsiye debileceğini söylüyor.ama gerçekten beklenti farkından dolayı memnuniyette değişiyor...

gördüğüm kadarıyla gülin okan'dan çok memnun olan var ama jimer'den memnun olmayan da bir o kadar. hastane de önemli diye düşünüyorum. çekirge doruk tıp mer. den memnun olan da çok. sonuç olarak memnuniyet göreceli bir durum olduğu için insanın kafası karışıyor...
ama yine de yazılanlar doktor ve hastane konusunda fikir veriyor.

Valla arkadaşlar Bursa' da Doç.Dr.Murat Arsan' ı tek geçerim. Çocuk sahibi olmaya karar vermiştik eşimle, miyom var ameliyat dediler, güvenmedim, Doç.Dr.Murat Arslan' a gittim, ilk muayenede rahmimde şekil bozukluğu olduğunu söyledi, miyom falan yok, güzel güzel hamile de kaldım, sonra aksiliksiz, acaip ilgilendi, en makul şekilde doğumumu da sezeryan yaptım, yani müthiş güveniyorum, hangi arkadaşım gittiyse memnun kaldı, tavsiye ediyorum..

bursada doğumdan önce kontroller için ve doğum için devlet hastanelerine giden var mı acaba? bursa için değil ama başka bir ilde özel hastanede asla doğum yapmam diyen arkadaşlarım var. geneli devleti tercih ediyor.zübeyde hanım doğum hastanesi ya da şevket yılmaz hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? hamile değilim ama artık bebek istiyorum ve insan bebek düşünmeye başlayınca bile herşeyi ince ince düşünüyor, zorlu bir süreç beni bekliyor galiba

Ben de bursaya yeni taşındım. 5 aydır henüz burdayım.

İstanbulda hamile kalmıştım, orda doğum yapmıştım daha önce. doktorumdan da hastahanemden de, çalışan herkesten de çook çok memnunduk. memnuniyetimiz o kadar üst seviyelerdeydi ki, hediyelere boğmuştuk hepsini.
doğuma giderken hediyelerini götürmüştük, veririz işimiz bitince diye. 1 bagaj hediye kutumuz vardı yanımızda :)

neyse.. lafı çok uzatmıyım.

hepinizin ilgili fikirlerinizi, yorumlarınızı okudum. çok güzel dile getirmişsiniz kendinizi. çok güzel anlatmışsınız memnuniyetlerinizi ve şikayetlerinizi.

benim bi sorunum var aslında. birkaç aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama henüz olamadı maalesef.
ilk bebeğimde hiç sorun yaşamamıştım. ilk ay hemen hamile kalmıştım. sonrasnda da kürtajla sonuçlanan bi gebeliğim olmuştu. ona da hemen ilk ay hamile kalmıştım.
şimdi 7 aydır hala hamile kalamadım.
endişelenmeye başladım açıkçası. nedir nedendir bilemiyorum.

bir kızım var, inşallah bir tane daha yavrum olursa, çok mutlu olacağız..
ama nedense olamadı gitti.

hem yumurta takibi yaptırmak hem de çatlatma iğnesi olarak, tam yumurtlama zamanımı bilmek istiyorum.
buna da her doktor sıcak bakmıyor. çatlatma iğnesinin sakıncalarından falan dem vuruyorlar hemen... yani ben öyle duyuyorum.
henüz bi doktora gidip, bi baktırmış değilim kendime. bu konudan da hiçbir doktora bahsetmedim. ama istiyorum.
varsa, buna sıcak bakacak bir doktorunuz.. bana tavsiye eder misiniz lütfen?
çok acil!
çünkü regl olmak üzereyim, test yaptım yine negatif. bu ay artık şu yumurta takibi meselesine başlamak istiyorum. daha fazla zaman kaybetmiyim boş yere...
lütfen... bilgi verebilir misiniz?

Back
X