Bursa Kadın doğum

gokboncuk22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
25
24
88
28
Canlarım merhaba burada daha çok yeniyim umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Bursa da doğum yapmış olan devlet ve özel hastaneler hakkında bilgi almak istiyorum. Ben Allah nasip ederse ekimde yavrumu kucağıma alacağım. Şimdilik Ceylan hastanesine Pınar hanıma muane oluyorum. Fakat bir taraftan da devlette aklım. Ama herkesin duyduğu kulaktan dolma bilgiler var işte dövmek olsun, ilgisizlik, 20 kişilik sancı odaları hikayeleri beni korkutuyor. Bilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim.

Bir kez devlette muayene olun dogum hakkinda fikir sahibi olursunuz.Ne yazik ki bursada devlet hastanelerinin durumu icler acisi.Hatta bazi ozellerden bile sikayet o kadar cok ki.Ben 2017 de hayat hastanesinde yaptim dogumumu simdi dorukta yapacagim Allah nasip ederse

Yani duyduklarım doğru İşte özel hastanelerin fiyatları da malum herhangi bir koplikasyonda çok acemiler diye düşünüyorum, Acıbadem hariç. Ama doğum için o kadar bütçe ayıramam herhalde. Sizin kısmetse doğum ne kadar var? Allah sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah

MerhabA ben de bursa ya yeni taşındım. Çocuk sahibi olmak istiyorum sağlık sigortası için hastane ve doktor araştırıyorum. Medicabil medicana bildiğiniz iyi bir Dr var mı acaba. Hastane önerisi de alabilirim o hastanelere yakın oturuyorum.

Merhaba ben anadolu sigortadan dogum sigortasi yaptirdim. Doguma kadar 9 muayne ve dogum icin ucret odemeyecegim. Medicana muzeyyen uyanik a gidiyorum

Merhaba ben anadolu sigortadan dogum sigortasi yaptirdim. Doguma kadar 9 muayne ve dogum icin ucret odemeyecegim. Medicana muzeyyen uyanik a gidiyorum
Merhaba mesajınızda sağlık sigortasını görünce sormak istedim. Ben henüz hamile değişim 2. Çocuğu istiyoruz nasipse bu yaz. Doğumu ve bebek kontrollerini dahil etmek istiyorum sigortaya ama nedir nasıl yapılır pek bilgim yok. Bilgi verebilir misiniz?

Merhaba ben iki defa pembemavide doğum yaptım ikisinde de çok memnun kaldım. Hem hastaneden hemde hemşirelerden. Dr olrakta emre uysal fsm de muayenehanesi ona gitmedim ama pişman oldum çok iyi yorumlrı var . Arkadaşım gidiyor çok memnun normal doğum yanlısı bi dr

Ben doruk Yıldırımda gizem hanıma gıdıyorum. Dogumum sezeryan olacak. İlki de sezeryandı. Gizem hanımda sezeryan olan duyan bilen var mı. Kontrollerde memnunum ama operasyonlarda nasıl merak edıyorum

Ben doruk Yıldırımda gizem hanıma gıdıyorum. Dogumum sezeryan olacak. İlki de sezeryandı. Gizem hanımda sezeryan olan duyan bilen var mı. Kontrollerde memnunum ama operasyonlarda nasıl merak edıyorum
Bende kadın doğum için gittim ama hiç memnun kalmadım çok suratsız sorularıma cevap vermedi bende bıraktım. Ama hamilelere baya iyi davranıyomuş hamile içeride olunca yarım saate yakın dururdu

Bende kadın doğum için gittim ama hiç memnun kalmadım çok suratsız sorularıma cevap vermedi bende bıraktım. Ama hamilelere baya iyi davranıyomuş hamile içeride olunca yarım saate yakın dururdu
Ben cok memnunum cok ilgili. Belki oyle bir anına denk gelmişsinizdşr şans biraz da

Ben cok memnunum cok ilgili. Belki oyle bir anına denk gelmişsinizdşr şans biraz da
3 kere gittim 3 ünde de aynı davrandı suratsız do hele hemşiresi ömre bedel öğretmenim toplantım var diyorum randevum geçeli 1 saat olmuş alamam dedi bende beklemedim bidaha da gitmedim hep hamilelere öncelik tanıyor normal zamanda olsa sıkıntı yok

Özel doruk hastanesinde muzaffer temuru tavsiye ederim hem çok ilgili ve bilgili bi doktor yeni özele geçti devletteydi ben çok ama çok memnunum ne zaman arasam mesaj atsam anında döner ve ilgilenir bursada gitmediğim kadın doğum doktoru kalmadı sadece muzaffer bey içime sindi onunla devam ediyorum tedavime sizlere de tavsiye ederim

Bende Anadolu sigorta yaptırdım ve doktor olarak Müzeyyen hanıma gitmeyi düşünüyorum. Memnunmusunuz doktor seçimi aşırı zor bişeymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…