- 25 Temmuz 2018
- 25
- 24
- 88
- 28
- Konu Sahibi gokboncuk22
-
Merhaba ben anadolu sigortadan dogum sigortasi yaptirdim. Doguma kadar 9 muayne ve dogum icin ucret odemeyecegim. Medicana muzeyyen uyanik a gidiyorumMerhabA ben de bursa ya yeni taşındım. Çocuk sahibi olmak istiyorum sağlık sigortası için hastane ve doktor araştırıyorum. Medicabil medicana bildiğiniz iyi bir Dr var mı acaba. Hastane önerisi de alabilirim o hastanelere yakın oturuyorum.
Merhaba mesajınızda sağlık sigortasını görünce sormak istedim. Ben henüz hamile değişim 2. Çocuğu istiyoruz nasipse bu yaz. Doğumu ve bebek kontrollerini dahil etmek istiyorum sigortaya ama nedir nasıl yapılır pek bilgim yok. Bilgi verebilir misiniz?Merhaba ben anadolu sigortadan dogum sigortasi yaptirdim. Doguma kadar 9 muayne ve dogum icin ucret odemeyecegim. Medicana muzeyyen uyanik a gidiyorum
hamilelikten önce mi sonra mı yaptırdınızMerhaba ben anadolu sigortadan dogum sigortasi yaptirdim. Doguma kadar 9 muayne ve dogum icin ucret odemeyecegim. Medicana muzeyyen uyanik a gidiyorum
Bende kadın doğum için gittim ama hiç memnun kalmadım çok suratsız sorularıma cevap vermedi bende bıraktım. Ama hamilelere baya iyi davranıyomuş hamile içeride olunca yarım saate yakın dururduBen doruk Yıldırımda gizem hanıma gıdıyorum. Dogumum sezeryan olacak. İlki de sezeryandı. Gizem hanımda sezeryan olan duyan bilen var mı. Kontrollerde memnunum ama operasyonlarda nasıl merak edıyorum
Ben cok memnunum cok ilgili. Belki oyle bir anına denk gelmişsinizdşr şans biraz daBende kadın doğum için gittim ama hiç memnun kalmadım çok suratsız sorularıma cevap vermedi bende bıraktım. Ama hamilelere baya iyi davranıyomuş hamile içeride olunca yarım saate yakın dururdu
3 kere gittim 3 ünde de aynı davrandı suratsız do hele hemşiresi ömre bedel öğretmenim toplantım var diyorum randevum geçeli 1 saat olmuş alamam dedi bende beklemedim bidaha da gitmedim hep hamilelere öncelik tanıyor normal zamanda olsa sıkıntı yokBen cok memnunum cok ilgili. Belki oyle bir anına denk gelmişsinizdşr şans biraz da
Bende Anadolu sigorta yaptırdım ve doktor olarak Müzeyyen hanıma gitmeyi düşünüyorum. Memnunmusunuz doktor seçimi aşırı zor bişeymiş.Merhaba ben anadolu sigortadan dogum sigortasi yaptirdim. Doguma kadar 9 muayne ve dogum icin ucret odemeyecegim. Medicana muzeyyen uyanik a gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?