Bursa Medicabil'de doğum yapanlar? memnun olanlar, olmayanlarrr...

yokh

A$ksın Sen...
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
9.682
80
683
Arkadaşlar selam.
ben medicabilde Nihat Gök'e gidiyorum. şuan için kendisinden memnunum aslında.
ama nedense içime sinmeyen bişeyler var hastaneyle mi ilgilidir nedir bilemiyorum.
en son gidişimde dogum hakkında da baya bilgi aldım aslında
yeni doğan yogun bakım ünitesi varmış ve ücretsizmiş yani dogum parasına dahilmiş vs.
yani koşullar uygun gözüküyor. görünürde hastane de temiz.
ancak daha önce hiç bu hastanede dogurmuş biriyle konuşmadım. ve sanırım bu yüzden emin olamıyorum.
ve en önemlisi Nihat Gök'ün dogum yaptırdıgı birisi...
duyan bilen yada en güzeli kendisinde doguran var ise yardımlarınızıııı bekliyorummm...

canım meraba..allah nasip ederse doğumumu medicabilde yapıcam ben bugün yarın bekliyoruz...doktorum yasemin hanım...çok doktor değiştirdim ben başlarda ve artık uğraşmak istemedim açıkçası.burda arkadaşım doğum yaptı..onun tavsiyesi üzerine gittim ben.o gayet memnundu.ama onun doktoru zuhal hanımdı.o doğum iznine ayrıldığı için yasemin hanıma gidiyorum ben şimdi...doğum yaptıktan sonra daha detaylı bilgi veririm inşallah..

ayy canım allah saglıkla bı avazda kurtarsın senıde bebegınıde ınsallah
umarım memnun kalırsın, deneyımlerınden faydalanmak ısterım bende.
Guzel haberlerını beklıyoruz ıns.

canım bende zuhal hanım'a gidiyordum ve hamile degildi..doğum iznine ayrılmadı yani bana izne ayrılacağını söylemişti sonra randevu için aradığımda analık izninde dediler:)) bende nihat bey le devam ediyorum..

bu arada doğum sonrası görüşlerini yazar mısın paylaşır mısın bizimle..

way arkadaş ne hastaneymiş
koskoca Bursa'da, koskoca KK' da başka medicabilde doğuran yokmu ya
gitgide umutsuzluğa kapılıyorum

way arkadaş ne hastaneymiş
koskoca Bursa'da, koskoca KK' da başka medicabilde doğuran yokmu ya
gitgide umutsuzluğa kapılıyorum

canımcım konuyu gördüm ve bu taze hamiş üzülmesin die hemen içini rahatlatııcak cvp yazıorum
öncelikle ben nihat beyin hastasıyım kısmetse doğumum orda olacak doğurmama 1 hafta kaldı doğurunca kendi tecrübelerimde bizzt yazıcam ...

sonrasında 10 gün önce iki tane cok yakın arkadaşım 2 gün arayla biri normal biri sezeryan olmak üzere nihat beyde doğurdular D

normal doğum yapanı anlatıorum ilk aşamlarda herşey cok iyidi bir pazar günü doğurdu adamcagız kalktı geldi ve inan onu son anda arkadaşım artık ıkınamamış bütün gücü bitmiş ve adam o kadar cabvaladı sezeryana almıcam dedi resmen kızı doğurttu yaaa doğumhaneden bi cıktı kan ter içinde ama mutlu :)) doğuma giren ebe ve hasta bakıcı8da cok iyiydi dr gelene kadar bir an olsun arkadaşımı yalnız bırakmadılar ve sonrasındada .. dr da aynı şekilde ilgiliydi ..

sezeryan olanında sancıları gece başlamıştı ama normal doğum ihtimali yoktu adamcagız yarım saat içinde gelip bebişi çıkardı :)) sonrasında yine cok ilgiliydii..

bakalım şimdi sıra bende ama nihat beye kesinlikle cok güveniyorum önemli olanda bu zaten gerisi allaha kalmış.. umarım içini biraz olsun rahatltabilmişimdir :)))

ayyy canım benım rahatlatmaz olurmusun
vallahı hafıfledım
ınsallah darısı sana olsun kolayca yavruna kavusursun
allah yardımcınız olsun
senın deneyımlerını de beklıyoruz tabı kı
cok cok sagol canım
ıns hepımız saglıkla evlatlarımıza kavusuruz

kızlar ben doğum yaptım 1 hafta oldu...iyi şeyler anlatmak isterdim ama maalesef kötü şeyler yaşadım..doğum öncesi sonrası doğum anı sorunluydu bende hep..biz acil sezaryana alındık..1 saat içinde karar verildi herşeye..spinal sezaryan oldum ama anestezi etkili olmadı bende.sorun bendemiydi aneastezi uzmanındamıydı bilmiyorum ama ameliyat anını resmen yaşadım herşeyi hissettim ve artık ağlamama dayanamayıp uyuttular tamamen..doğum sonrasıda çok fazla kanamam oldu..spinalde yapılan iğne 1 hafta baş ağrısı yaptı bende bebeğimle ilgilenemedim.spinalde anestezi uzmanı çok önemliymiş ve ben bana gerekli uyarıların yapılmadığını düşünüyorum..

doğum biraz da şans işiymiş onu anladım..bende bunlar oldu diye sizde de yaşanacak değil ama ben açıkçası bir daha o hastaneye gitmeyi düşünmüyorum..

ahh canım kıyamam yaaaa çok üzüldüm yaşadıklarına
neyseki bebegine kavuştun inş saglıkla büyüsün yavrun bundan sonra...
açıkçası bunuda duyunca kararımı verdim desem yeridir.
zaten çekincelerim vardı ve son gidişimde nihat bey beni hayal kırıklıgına uğrattı..
varsayımla teşhis koyup zahmet edip 3 boyutlu usg bile alma zahmetinde göstermedi.
bende bir daha gitmeyi düşünmüyorum...

yine doktor arayışındayım, bıktım

canım bırakacaksan biran önce dr.bul kendine ben nihat beye gidiyordum. kanamam cabuk kesilmediğini sölemistim beni fakülteye gönderdi testler falan souçlarım normal çıktı ama bana diyo ki yine de doğumda sorun cıkabilir.bazen tahliller normal çıksada sorun çıkar faalan beni rahatlatacağına daha çok korkuttu.fakülte tam teşekküllü hastane falan dedi bana.dedim bi sorun çıkmadı ama istersen ben yardımcı olurum yinede falan. çok korktum ağlıya ağlıya çıktım. 28 haftayı geçtiğim için de diğer hastaneler beni kabul etmedi...bahar ve doruk kabul etmedi.10 gün neler yaşadığımı ben biliyorum fakülteye gitmek istemedim çünkü asistanlar giriyormuş.sonra ziya çetin i aradım o kabul etti salı aksamına randevu verdi..kan falan sorun olmaz dedi.dr hakkında çok olumlu şeyler duydum doğuma doruk tıp a gelecek.maliyeti biraz arttı tabi bana doğumun.. akşam ilk kez rahat uyudum yani...

hay allaaah yaaa
canım neler yasamıssın cok gecmıs olsun
bebegınde sende ıyısınız neysekı..
Su yaptıgına bak adamın basından savmıs resmen
yok yok garıp bırı bıraz bende ınanılmaz sogudum
kendıne ozguvenı yok kesınlıkle bısı soruyosun yaanıı ıssstee falan dıye yanıtlıyo
neysekı buldugun dr cok ıyı duyulmus ıyı bılınen bı dr
ıns saglıcakla bebegıne kavusursun canım.
Zıya beyın muaynane ucretı ve dogum ucretı hakkında bılgın varmı?
Belkı bende onu dusunebılırım
bende brz farklı durumlar var o yuzden ılk etapta rısklı gebelık uzmanı arayacagım
ıns bulurum hemen yoksa zmn ıslıyor valla ya
allah yardımcımız olsun cok zormus bu dr ısı...

ziya bey'in sekreteri ile konuştum ben 100 tl muayene ücreti,1800 - 2000 arası doğum ücreti detayları kendisiyle konuşursunuz dedi. ben yrn akşam gidicem inşallah artık bir sorun çıkmaz çünkü gerçekten yoruldum artık..fiyatları yazarım ben sana yrn akşam tekrar nihat bey e gitmekten korktum ben ya şaka gibi 28 haftayı geçtiğimden dolayı hastaneler kabul etmiyor anca doğum başlarsa acilden giriş yaparmışım o zaman bakarlarmış..

canım inşallah memnun kalırsın
gerçekten doktor ve hastane seçimi çok yorucuymuş anladım
inş gönlümüze göre bi yer bulup kalırız benimde araştırmam devam ediyor bi yandan.

canım inşallah memnun kalırsın
gerçekten doktor ve hastane seçimi çok yorucuymuş anladım
inş gönlümüze göre bi yer bulup kalırız benimde araştırmam devam ediyor bi yandan.

allah yardımcın olsun valla ben 15 günde 2 kg vermişim stresten. ziya bey dalga geçti biraz çünkü hamilelikte şuan aldığım kilo 5 ve 7 aylık hamileyim.. sana tavsiyem sakın stresyapma cok da araştırdıkça insanın kafası karışıyo. doğum şans işis anırım birazda. ben ziya beyden memnunum. bana ev tel. cep tel. ulasabileceğim bütün numaraları verdi öz. hastanelerde verilmemisti hastane arıyormus dr.u öyle söylenmişti bana dediği sen hastaneye gelene kadar ben orda olucam hazırlıklar bile yapılacak bana çok güven verdi.. insallah doğum da sorunsuz olur.

hanımlar ben 24 günlük lohusayım ve medicabil'de doğum yaptım. Nihat bey'in hastasıyım.normal doğum istiyordum ama kordon dolanmış bebeğime hemen sezaryana aldılar.bebeğim hala küvözde dışkısını yemiş ciğerleri iltihap olmuş.doktorum olsun, hemşireler olsun,bütün hastane çalışanları çok iyi,güleryüzlü ve çok temiz bir hastane.Bursa'da doğum yapmak isteyenlere kesinlikle öneriyorum.ben Jimer'den oraya geçmiştim 5 aylık hamileyken.Hiç memnun kalmadım Jimer'den.Allah herkese hayırlı doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.

merhabalar size bişey sorucam ama jimerden niçin memnun kalmadınız bende oraya gidyorumda aydınlatırsanız sevinirin.fiyatlardan dolayı bende bazen düşünüyorum bırakmayı ne yazıkki ama doktorumdan çok memnunum

Bende medicabil hastanesine gidiyorum,25 Ocakta kontrolum var o zaman doğum ücretlerinide sorucam,eğer kesemize uygun gelirse hastanemi değişitirmek istemiyorum,doktorumu seviyorum bana yeterli bilgiyi veriyor.

medicabil iyi bir hastahane kadın doğumcuları ıle ama doğumdan sonra çocuk doktoru nun bebeklerı gereksız yere kuvezde beklettığını duydum bır tanıdığın başına geldı ınanamadım bu yuzden oraya gıtmeye emın olamıyorum

merhaba geçmiş olsun bişey sorabilirmiyim sizin anestezi uzmanınız kim dı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…