Merhaba yakın zamanlarda Medikabil hastanesinde spinal anestezi ile sezeryam olan var mi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Doguma az kaldı ve ben cok kararsızım
[Merhaba E="defne900, post: 42270952, member: 690860"]Merhaba yakın zamanlarda Medikabil hastanesinde spinal anestezi ile sezeryam olan var mi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Doguma az kaldı ve ben cok kararsızım[/QUOTE]
Merhaba size ozel den yazmıştım defne hanim
merhaba arkadaşlar bende medicabil hastanesinde recep beye gidiyorum. yeni hamileyim yaklaşık 6 haftalık 2. kez kontrole gidicem ama çok kararsızım her kafadan bir ses çıkıyor ve ben sürekli doktor değiştirmek istemiyorum.. son zamanlarda doğum yapan,hastane konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim..
merhaba arkadaşlar bende medicabil hastanesinde recep beye gidiyorum. yeni hamileyim yaklaşık 6 haftalık 2. kez kontrole gidicem ama çok kararsızım her kafadan bir ses çıkıyor ve ben sürekli doktor değiştirmek istemiyorum.. son zamanlarda doğum yapan,hastane konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim..
merhaba allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ben 2 hafta sonra bayramdan önce sezeryan ile doğum yapacağım medikabilde. benim doktorum oktay altun. ben gayet memnunum. hastane hakkında yapan arkadaşım var o çok memnun kaldı. yaptıktan sonra bende tebrübelerimi paylasırım canım. recep bey hakkında çok bilgim yok jimer hastanesinden geçtiğini bilyorum. jimerde çalışan bi arkadaşım iyi olduğunu söylemişti.ama insanın kafası çok karısıyor biliyorum.
Ben baya bi araştırdım ben de yeni başlayacağım bir doktora çok araştırdım listemde Medicabil Zuhal hanim ve Bahar Hastanesi Nagihan hanım var eleye eleye bu doktorlar kaldi