Ben yaptım memnun kaldım sezaryen doğum 4000 TL ödedim 2 gece kaldım odayı suslediler şerbet ikramı bebegin ilk muayenesi ve işitme testi icindeydiKonu başlığında da belirttiğim gibi arkadaşlar bursa medicana da doğum yapan var mı? Doğum paketinin içinde neler var?normal veya sezaryen fiyatları ne kadar? Vs vs
Ben yaptım memnun kaldım sezaryen doğum 4000 TL ödedim 2 gece kaldım odayı suslediler şerbet ikramı bebegin ilk muayenesi ve işitme testi icindeydi
Rica ederimÇok teşekkür ederim tatlım cevabın için
Ben yaptım memnun kaldım sezaryen doğum 4000 TL ödedim 2 gece kaldım odayı suslediler şerbet ikramı bebegin ilk muayenesi ve işitme testi icindeydi
Muayene ücretleri ne kadar canım? Birde Doğum ücreti vs? Eşimin yararlanacağı bir paket sunmuş btso ona bende merak ettim değerlendirmek istedim %20 gibi bir indirim varmış.Ben sormuştum yine ben yazayım medicanaya gidiyorum doktorum Volkan Aksakallı çok memnunum hamilelik öncesi de gitmiştim ama bildiğim yalnızca bu yani :)
Teşekkür ederim canım190 lira veriyorum muayene ücreti doğum da 5500 dediler sezeryan
190 lira veriyorum muayene ücreti doğum da 5500 dediler sezeryan
Hiç bilmiyorum yaa bizim de bebek değil bebeklermiş o yüzden donanımlı olması önemli
Ben az cok arastirdim.Su anda en donanimli olan pembe maviymis yogun bakim unitesi olarak ama fiyati uçuk.Anlasmali doktorla biraz iniyormus fiyat ama yine de inanilmaz.pahali.
En donanimli hastaneler arasinda ilk 3 de pembe mavi...
Ilk sırada acıbadem var
Sonra jimer
Sonra da pembe mavi
Bunu doktorum söylemişti (doktorum tanıdik olduğu icin ozellikle sormuştum..)
Sonra acibadem de doğum yaptim (özel saglik sigortaniz varsa arayıp ne kadarini karşılıyor diye sorun)
Ozel saglim sigortam yok malesef.Yaptirmadik.Acibadem o yuzden bize cok fazla gelir.Jimer icin son zamanlarda olumsuz yorum aldim.Pembe mavi icinse guzel yorumlar duydum.Haftaya doktor randevumuz var.O zaman soracagim nereyi tavsiye edersiniz diye zaten klinigin hemen yaninda pembe mavi.Medikalparka ugradim.Yogun bakim unitelerinin oldugunu soyledi.O da seceneklerim arasinda.
Tesekkurler bilgilendirmeniz icin cok sagolun.
Insallah sag salim dogurursunuz bebisinizi kucaginiza alirsıniz..hamilelik zor dogurduktan sonra daha da zor (ilk 3 ay gaz sancıları olucak) ama onların bir gülüşleri ömre bedel
Nasıl geçiyor peki hamileliğiniz kaçıncı haftadasınız ve hangi doktora gidiyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?