Cok iyi bakiyolar orda gercekten bu arada bursada oturuyorum vndeKonu başlığında da belirttiğim gibi arkadaşlar bursa medicana da doğum yapan var mı? Doğum paketinin içinde neler var?normal veya sezaryen fiyatları ne kadar? Vs vs
İkiz olduğundandır belki de benim de ikiz 11 bitiyor benim de pazartesi bakalımm karnınız ne zaman belli olmaya başladı ben zaten çok zayıf değilim ama iki tane olunca çok mu şişer acaba karnım zorlar mı diye korkuyırumBenim 21 bitiyor nasipse yarin.Su 3 gundur karnimda toplanma,sertlesmeler basladi.Ona endiseleniyorum biraz.Jinemede gidiyorum ben.
İkiz olduğundandır belki de benim de ikiz 11 bitiyor benim de pazartesi bakalımm karnınız ne zaman belli olmaya başladı ben zaten çok zayıf değilim ama iki tane olunca çok mu şişer acaba karnım zorlar mı diye korkuyırum
Eyvah eyvah benim de bulantılarım kesildi sanki ama bakalım 165 boyum 79 kiloyla hamile kaldım
Ben verdim 79lamhanilr kaldım 73e düştüm 10 haftada ama şimdi gayet güzel yani yemem :) cinsşyetlerşniz belli mi
Bende bugün volkan beye ilk defa gideceğim. Çok merak ediyorum memnun kaldınız mı ?Ben sormuştum yine ben yazayım medicanaya gidiyorum doktorum Volkan Aksakallı çok memnunum hamilelik öncesi de gitmiştim ama bildiğim yalnızca bu yani :)
Ben çok memnunum siz memnun kaldınız mı acaba?
Acıbadem bizi biraz fazla aşıyor yaa maalesef ama zaten şimdi doktorumdan memnunum değiştirmem yani
Anladım baya meşhur zaten bursada kendisi tanımayan yoktur :))
Doktorla iletişim çok önemli zaten bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?