Merhabalar
6 haftalık hamileyim ve Medikal Park' ta Pınar Erkan' ın takibindeyim.Sessiz bir bayan ve sormadıkça açıkçası pekbir şey söylemiyor ama şuda var gereken işlemleri ve tahlilleri yerine getiriyor.Kendim doktor olmadığından onun bilgi ve doktorlu tecrübesini ölçecek konumda da değilim.Acaba aranızda Pınar Hanımda doğum yapan ve takibinde olan var mı düşünceleriniz neler .Ben Medikal Park' ta doğum yapmayı düşünüyorum.
ben ilk 3 ay kendisinde takiplerimi yaptırdım her testi yapıyor her türlü muayeneyi yapıyor ama ben çok soğuk buldum biraz kalabalık olduğundan çok az süre ilgileniyor insanla sadece utrasonda bebişini gösteriyor sonrada gerekli ilacı yazıyor o kadar kötü demiyorum kesinlikle ama insan hele ilk gebeliğinse bişeyler öğrenmek istiyor her konuda
bende aynen katılıyorum.Ben sormadan o söylemiyor hele de yoğunda o gün hastane en kısa zamanda halletmeye çalışıyor.Gerekli olan işlemleri yapıyor o yönden kötü olduğunu söyleyemem ama biraz soğuk bir kadın .Doğumda nasıl merak ediyorum doğrusu.
bende 5buçuk aylık hamileyim ve pınar hanımın takibindeyim fakat bende aynen sizin gibi düşünüyorum.hiç bişi açıklamıyo sadece ultrasonda bakıyo ve testlerini yaptırıyo o kadar.ben medicalden memnun değilim çok kalabalık.şu ana kadar hiç randevu saatimde muayene olamadım yani nasıl özel hastane anlamadım.ben artık gitmeyi düşünmüyorrum.başka bi doktor ve hastane arayışına girdim.
merhaba bende en erken randevuyu medical verdiği için pınar hanıma gittim ama baharda gönül duras doyran hanım a gitmeyi düşünüyorum ama fiyatlar konusunda hiçbir bilgim yok. araştırdığım kadarıyla diğer özellere göre daha uyğun ama gidince göreceğiz....
merhaba bende en erken randevuyu medical verdiği için pınar hanıma gittim ama baharda gönül duras doyran hanım a gitmeyi düşünüyorum ama fiyatlar konusunda hiçbir bilgim yok. araştırdığım kadarıyla diğer özellere göre daha uyğun ama gidince göreceğiz....
yılbaşına kadar 22 lira muayene ücreti ama yılbaşı fiyatları gelmemiş daha tahlilerdende % 30 alıyorlar ama bugün arasan bile en erken 14 ocağa randevu alırsın
yılbaşına kadar 22 lira muayene ücreti ama yılbaşı fiyatları gelmemiş daha tahlilerdende % 30 alıyorlar ama bugün arasan bile en erken 14 ocağa randevu alırsın
ben 12 mart 2010 da dogum yaptım dr pınar erkandı sezeryan oldum amelıyatımada kensı gırdı ben cok memnun kaldım hastanede jkaldıgım sure içindede cok guzel ılglendı yıne olsa ona gıderım hep bana cok sıcak kanlı geldı yıldızım uyustu sanırım.
he bu arada eşim sıgortalı yanı iş yerıyle annlasmalı ve 1 mılyar ucret odedık benım dogum bıraz karısık oldugundan oda normal 250 sezeryan 500 epıdural ıstersenızde ekstra 500 öduyosunuz
Koni açılalı ck olmuş ama pınar hanıma gidenler memnun kaldılarmı çok merak ediyorum. Şuanda doktor hanım kütahya kent hastanesine gelmiş bugn ona gttm gayet iyi ilgilendi. Nasıl bir doktor bilen onda doğum yapanlar bi yardım lütfen