Tüp Bebek Merkezleri bursa murat erdemir hastaları buraya

zuhale

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
788
37
123
Balıkesir
merhaba benim dr murat erdemir. Sizlerde murat beyin hastasıysanız hangi aşamada olduğunuzu ve deneyimlerimizi paylaşalım

inş. sende hamişsindir canım sonucunu merakla bekliyorum rabbim gönlüne göre versin.ben salı günü kaç kese var onları görmeye gidicem bide kalp atışlarınıda duyarız inş. rabbim isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu herkese dua ediyorum sanda canım.

duaların için çok saol arkadaşım.inşallah kalbin gibi güzel olur her şey.darısı bütün isteyenlerin başına

inş. sende hamişsindir canım sonucunu merakla bekliyorum rabbim gönlüne göre versin.ben salı günü kaç kese var onları görmeye gidicem bide kalp atışlarınıda duyarız inş. rabbim isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu herkese dua ediyorum sanda canım.

canım çok seviniyorum senin için allah kucağına almayı nasip etsin. umarım bursadada karşılaşırız sizlerle bu olmazsa 2. hemen düşünüyoruz çünkü doktor en kısa ne zaman derse artık

kızlar yarın tekrar yaptırmaya karar verdim burda bi arkadaşım vardı aynı doktor aynı gündük o hastanede yaptırdı sonucu 53. bende acaba diyorum nasıl olsa orası bedava denemekten zarar çıkmaz cumartesi yine alınacak iğneye bağışıklık kazandım çok korkardım ağlardım şimdi olsun diye herşeyi yapmaya razıyım.

Merhaba canım ınŞallah hayırlı sonuÇlar alırsın sanırım tÜp bebek yaptırdın bende bursa dıŞındanım yakın dıye sanırım jınemed gıdecem nasıl memnun kaldın mı Çok fazla gıdıp gelmen gerektı mı ne kadar tuttu sızın problem neydı bende pko var nasıl bır tedevı uygulanacak artık gıdersek ÖĞreneceĞız ınŞallah emeklerının karŞılıĞını alırsın rabbım bebeklerımızı tez zamanda hayırlısıyla gÖnderır

kızlar yarın tekrar yaptırmaya karar verdim burda bi arkadaşım vardı aynı doktor aynı gündük o hastanede yaptırdı sonucu 53. bende acaba diyorum nasıl olsa orası bedava denemekten zarar çıkmaz cumartesi yine alınacak iğneye bağışıklık kazandım çok korkardım ağlardım şimdi olsun diye herşeyi yapmaya razıyım.

canım arkadaşım hiç sıkma canını hani şu geç tutunma diye bişiy var sendede aynısı olmuştur belki hemen üzme kendini sakın rabbim neylerse güzel eyler hayırlısını nasip etsin inş. tez zamanda sana çok dua ediyorum canım inş. sonucun katlarda seviniriz.

canım arkadaşım hiç sıkma canını hani şu geç tutunma diye bişiy var sendede aynısı olmuştur belki hemen üzme kendini sakın rabbim neylerse güzel eyler hayırlısını nasip etsin inş. tez zamanda sana çok dua ediyorum canım inş. sonucun katlarda seviniriz.

Çok sağol canım umarım olur fazla umutlu değilim ama yinede bi ümit işte yarın sonucu alır almaz yazacağım bugün moralden girmek istemedim allah yardımcımız olsun. yaprak dökümünü izlermisin bilmem orda fikret bebğinin kalp atışlarını dinlemişti bende salya sümük ağlamıştım. çok heyecanlı bi duygu bence. ilerde bebeğinin ultrason resimlerini de istiyorum ona görekaydirigubbakcemile3

Merhaba canım İnŞallah hayırlı sonuÇlar alırsın sanırım tÜp bebek yaptırdın bende bursa dıŞındanım yakın dİye sanırım jİnemed gİdecem nasıl memnun kaldın mı Çok fazla gİdİp gelmen gerektİ mİ ne kadar tuttu sİzİn problem neydİ bende pko var nasıl bİr tedevİ uygulanacak artık gİdersek ÖĞreneceĞİz İnŞallah emeklerİnİn karŞılıĞını alırsın rabbİm bebeklerİmİzİ tez zamanda hayırlısıyla gÖnderİr

sağol canım evet tüp bebek yaptırdım ben Bandırmadan gidip geldim ya aslında duruma bağlı doktor bakıyor bazen 2 gün üst üste gittiğim oldu ama tahlilleri burda yaptırdım bursaya gitmedim sonucu faks çektim sonrada telle görüştüm doktorla. Bizdeki problem erkek faktörü morfolojik yapısında bozukluk vardı. Ücret bize murat bey 5 milyar demişti ama biz uludağ üniv. rapor aldık tekrar gittik 1.5milyar doktor, 550 ilaçlar tuttu ilk başta tarnsferden sonra ilaçlar verildi onlarda 350 falan tuttu. bu arada ben jinemed değilde ren tıpta yaptırdım murat beye ilk önce biz orda tanıştık onunla. eşim spermogram testlerini hep orda yaptırıyordu danışmak için doktorla görüştürdüler o vardı 2 yerde oluyor sabah jinemedde öğlen ren tıpta o yüzden hep 1 den sonra görüştük kendisiyle iyi bir doktor memnun kaldım bu tutmazsa ikinciyide ona yaptıracağız. umarım sende en kısa zamanda tedavine başlarsın

kızlar bugün hastanede test yaptırdım değerim 7 olmuş ama doktor başka yerde yapılan testlerin birbirlerini tutmayacağını yarınki testin önemli olduğunu söyledi yani yarın ikiye katlaması gerekiyor katlamazsa malesef bu umutta suya düşecek

Hayırlısı olsun canım ÜzÜlme ınŞallah gelır melegın bende erdekteyım raporu nasıl aldın Şartlar ne ben 2 yıllık evlıyım rentıp yakın mı jınemed e

Hayırlısı olsun canım ÜzÜlme İnŞallah gelİr melegİn bende erdekteyİm raporu nasıl aldın Şartlar ne ben 2 yıllık evlİyİm rentıp yakın mı jİnemed e

sağol canım yakınmışız. raporu uludağ üniv. aldım ama 3 yıllık evlilik şartı vardı en son. jinemed ren tıpa yakın sayılır osmangazide ikiside bildiğim kadarıyla. santral garajın ordaki fomara iş merkezinin içinde ren tıp.

kızlar bugün hastanede test yaptırdım değerim 7 olmuş ama doktor başka yerde yapılan testlerin birbirlerini tutmayacağını yarınki testin önemli olduğunu söyledi yani yarın ikiye katlaması gerekiyor katlamazsa malesef bu umutta suya düşecek

bugün kaçıncı günündü ......

Ben çok kötüyüm sürekli ağlıyorum değerler 2 ye katlanmış ama doktorum geç tutunmuş ondan bu kadar değer düşük ama dayanamayıp düşedebilir dedi pazartesi tekrar test istedi beni bu muallak allak bullak etti pazartesi düşer yada sabit kalırsa gelişmiyor demek yükselirsede yine tahlil yine tahlil kesin bişey olsa tam oldu yada olmadı diye yoluma bakıcam ama böyle sürekli düşünmek beni kahrediyor

zuhale ağlama canım iyi düşün iyi olsun inşallah bebeğin sağlıcakla sana tutunur canım biliyorum çok zor senin için dua edecem

Back
X