Tüp Bebek Merkezleri bursa murat erdemir hastaları buraya

zuhale nasılsın tüp bebek tedavisine başladın mı?

yok canım başlamadım şuandada imkansız maddi bakımdan kendi evimizi tadilat yaptırıp geçtik borçları bitirdikten sonra para biriktirmeye başlayacağız oda seneye anca olacak galiba hayırlısı ne yapalım artık umudumuz başka bahara...

son zamanlarda iden yok galiba murat beye.....ben gelecek ay gidicem sgk sız yaklaşık ne kadar fiyat arkadaslar bilen varmı .....

son zamanlarda iden yok galiba murat beye.....ben gelecek ay gidicem sgk sız yaklaşık ne kadar fiyat arkadaslar bilen varmı .....

canım ben murat beye ilk gittiğimde bana 5.000 demişti raporsuz ama 7 ay önceydi şimdi fiyatları bilmiyorum kişiye göre değişebilir benimle aynı dönemde yaptıran arkadaş 7.000 yaptırdı murat beye.

murat beye fsh yüksek olup düştükten sonra gidip hamile kalan varmı acaba..............

yeşimpat ilgin için teşekkür ederim:) pazartesi murat beye randevum var sonunda gidebilcem:) yeşimpat bir sorum olacak benim fsh 33 tü cylo ile bu ay 17 ye indi bugün doktor muayenemdede iki yumurta biri küçük biri 11 mm idi...sence tüp bebekte şansım varmı....

sonunda gttm murat beye çok ilgisizdi bir an önce söyleyim gitsinler gibiydi hiç güven vermedi.............

Hemen dr. harcama derim bir gün ilgisiz ise devam et ama hep böyle ise hemen değiştir derim
unutma herkesin zor günleri olabilir

Back
X