Bursa op.dr. Afşin Öztaş ' a gidenler

mavisim21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2007
104
19
98
merhaba kızlar esentepe hastanesinde dr. Afşin Öztaşa giden var mı ? yada onunla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Hamileyim ve dr. arayışı içindeyim. yardımlarınızı bekliyorum

Allah o doktoru nasıl biliyorsa öyle yapsın gebelik düşündüğüm için gittim bir sürü gereksiz test yaptırdı hamile kalmazsın dedi test sonuçlarına göre..... ama ben bu moral bozukluğunu kolay kolay atlatamadim çok okadar bilgisiz bir doktor ki altan muayene olmama rağmen 5 haftalik hamile olduğumu bile anlamaya di hamileymisim ama farkında değildim doktorda beni bilgilendirmedi yani lafın özü sakin gitme şimdi 25 haftalik hamileyim Dr. Adnan sahine gidiyorum osmangazi hastanesinde çok iyi bir doktor

Bence de Afşin ÖZTAŞ çok mükemmel bir doktordur. Ben 3 aylık hamileyken aşırı kanamam sonucu gittim, Diğer doktorlar çıkmıştı bir tek Afşin Hoca varmış o an hastanede, Düşük tehlikesi dedi ve hemen müdahale etti. İyiki hocamı tanıdık. Önce Allah'ın izni sonra Afşin Hocamın ilgisiyle çok sağlıklı bir hamilelik geçirdim ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdim. Çocuğum şuan 10 yaşında...Doktor hasta ilişkisi ve memnuniyet göreceli bir kavram bence...

Back
X