Bursa Op. Dr. Evrim AYDIN ' a gidenler...

arkadaşlar merhaba,

ben 6 haftalık hamileyim. bursa da hangi doktora gideceğimi bilemedim. doruk ta fatma güraydan birkaç kişi çok memnun olduğunu söyledi ve bende ona gittim. daha önce hiç böyle bi doktora gitmediğim için bana iyi ilgilendi gibi geldi. fakat muayene üzretleri yüzünden doktoru değiştirmek zorunda kalabilirim. yine dorukta evrim aydın ve sevil paker in çok iyi olduğunu söylediler. bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı acaba? birde jimer hastanesinde bayan doktora giden isim önerebilecek var mı?

arkadaşlar merhaba,

ben 6 haftalık hamileyim. bursa da hangi doktora gideceğimi bilemedim. doruk ta fatma güraydan birkaç kişi çok memnun olduğunu söyledi ve bende ona gittim. daha önce hiç böyle bi doktora gitmediğim için bana iyi ilgilendi gibi geldi. fakat muayene üzretleri yüzünden doktoru değiştirmek zorunda kalabilirim. yine dorukta evrim aydın ve sevil paker in çok iyi olduğunu söylediler. bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı acaba? birde jimer hastanesinde bayan doktora giden isim önerebilecek var mı?

fatma hanım ve sevil hanım özel oldukları için ücretleri pahalı fakat evrim hanım ve diğer dr ların daha ucuz. ssk lı isen 30 tl ödüyosun muayeneye. ben en başından beri evrim hanıma gidiyorum ve çok çok memnunum. memnun olmayanlarda var tabi. ama ne istediğini bilmen gerek. seni yöneten bir dr istiyorsan evrim hanım yanlış adres. evrim hanım sorduğun her soruya seni tedirgin etmeden cevap verir. ben çok memnunum.

Arkadaşlar bende doktorumu değiştirdim...Evrim hanımı bıraktım...ilk doğum doktorum olan Özer Kutlu ya başladım ve o gün doktora gitiiğimi hissettim....çokkk mutlu oldum...tecrübesi olağanüstü, testler herşeyi çok titiz.... tek tek sordu....burada bildiklerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler....ayrıca yağmur 16,gittiğin doktorları da duymuştum...demet hanım çok iyi doktor osman develioğlu hoca da arkadaşım doğum yaptı çoook memnundu...hepimizin hakkında hayırlı olur inş...seda1986 sana da tşk.ederim.....bildiklerini paylaştığın için...ben buradaki herkesin iyi niyetine güveniyorum...:3:

edolice.... fatma hanımdan çok kişi şikayetçi,sevil hanımın muayne ücreti fatma hanımla aynı ssk ile anlaşması yok evrim aydın, melike yıldırım 30tl bunlar çekirge doruktaki doktorlar.jimer de türkan atakan var...vatanın doktoruydu.muayne ücreti 50 tl.ssk ile gidersen ama doğum sezeryan3000 tl normal 2500tl.ilgili iyi bir doktor....zübeyde hanımda düşünürsen kesinlikle ÖZER KUTLU.....istersen özel hastaneye de doğuma geliyor....ben öyle yapıcam....doğuma hastane bakıyoruz şu an da....daha var benim onun için acele etmiyoruz....muaynaneye gidiyorum...testler zübeyde hanımda ücretsiz....doğum da özel hastaneye para vericem...doruk ve jimer de muayne ucuz ama testler pahalı....ilk testlerimi evrim hanım vermişti....kan idrar testi 200 tl ödedim....bilginize....

bende dorukta melike hanıma gidiyorum. muayene ücreti ssklıya 30tl. Doğum ücretleri beni düşündürüyor. Normal doğum 900 sezeryan 1350 dediler. Bir de epidural istersen +250tl veriyorsun. Yılıdırım doruğun fiyatları daha uygunmuş olmazsa ordaki bir doktora geçmeyi planlıyorum. Doktorumdan memnunum aslında ama bilmiyorum. Aslında biran önce karar vermekte fayda var. Doktorla senin anlaşabilmen önemli bence. Başkalarının ne dediğine pek bakma.

kızlar bende bugün evrim hanıma gittim henüz 4 haftalık gebeyim ..
çok yeni .. evrim hanım çok ilgili ve güler yüzlü
ben ona devam edeceğim .. zaten hastane ile ilgilide çok güzel yorumlar var

ben üstteki yazıyı 4 haftalık hamile iken yazmışım
şimdi ise oğlum 1,5 aylık .. tüm süreci evrim hanımla geçirdim ..
2. bi hamileliğim olursa hiç düşünmeden Evrim hanıma giderim yine ..
yalnız hastane sıkıntılı çok küçük oda yetmiyor
hep bi oda sıkıntısı var .. siz doğuma giderken odanızı boşaltabilirler
doğumdan sonra geçici odaya verebilirler sonra tekrar bi odaya geçirirler
bi de ben epidural normal doğum yaptım
zaten yürüyemiyorum o halde 2 oda değiştirdim 2 kişi
güç bela kaldırıtyordu beni :1::1: hastane gerçekten sıkıntılı

Merhaba arkadaşlar öncelikle hayırlı bayramlar.
Aranıza yeni katıldım...
Asıl konuya gelmek gerekirse... 3 ay önce bebeğim karnımda öldü. 8 haftalıkken gelişimi durmuş ve 12 haftalıkken normal kontrole gittiğimizde kalbinin durduğunu öğrendik. Zorlu bir hamilelik dönemi geçiriyordum zaten. Hamile arkadaşlar bilirler idrar yolu enf. hamilelerin korkulu rüyasıdır. benim de bu rahatsızlığım vardı. Antibiotik yüklemesi yaptılar sürekli... Her neyse bu sebeplerden dlayı doktorumu değiştirmeyi düsünüyorum. bu konudaki yormlarınız okudum ve açıkçası kafam karıştı :( bana zor anımda sırt çevirmeyecek bir doktor lazım... sizce Evrim hanım buna uygun biri mi ?

arkadaşlar bence doktorlardan çok ama çok fazla şey bekliyorsunuz telefona niye o bakmamış sekretee konuşmuş falan şuna emin olunki sekreter doktra sorupta cevap veriyor kafasına göre değil ve diyelimki siz muayene oluyorsunuz ve o sırada doktor muayeneyi yarıda bırakıp telefona bakıyor ozamanda niye bakıyor dersiniz eminim dışarda içerdeki hastayı beklemekten sıkılıyorsunuz içerde niya az durdum diyorsunuz evrim hanım asla acleye getirmiyo gerektiği kadar ilgileniyor buna tek hastaymış gibi davranamazlar hatta şunuda söyleyim eğer normal bir hamilelik geçiriyorsanız aslında bu kadar doktora gitmeye bile gerek yok ben çok uzun yıllar avrupada yaşadım asla böyle değil belli risk dönemleri hariç böyle ayda 1 hatta 2 kere asla gidilmez hamilelik çok doğal bir süreçtir ve benim gördüğüm yaşanan en küçük en ufak bir sorun bile direkt doktora yükleniyor öyle şeyler duydumki doktor yüzünden denen sadece komik ayrıca emin olunki her doktor hakkında birkaç kötü doğum hikayesi duyarsınız fakat bu doktorun yetersizliğinden olabileceği gibi hasta olan kişinin hassasiyeti acıya dayanksızlığı hatta abartması gibi çeşitli nedenlerdende olabilir tabi bunlar asla kabul edilmez en kolayı doktoru suçlamaktır çünkü... bu arada ben doktor felan değilim sadece kızım 5 aylık hamileliğimde 5 ayrı doktor değiştirdim tek sebebi normal doğum yapmayı çok istiyo olmam ve sezaryana meyilin çok olması en son evrim hanıma gittim çok rahat sakinleştirici özelliği olan ve güven veren birisi sonuç gece 2 de hastanedeydik 2.30 ta kendi geldi 4.30 da epiduralsiz normal doğum yaptım ve doğumhaneye girerken koluma girdi serumumu tuttu herzaman konuştu destek oldu sanki kız kardeşim yanımdaymış gibi hissettim kendimi ilaç alayımmı sorusunu telefonda cevaplamamış olmasının hiç bir önemi yok çok duyuyoruz doktorum doğuma gelmedi ama telefonla hep takip etti lafını aslolan doğum değilmi benden 1.5 ay sonra ablam evrim hanımda doğum yaptı erkenden suyu geldi çok istedi normal denendi ama ablamın tüm ısrarlarına rağmenrisk doğuncada sezaryana alındı ne kadar teşekkür etsek azdır kendine...biraz çok konuştum belki ama düşündüklerim bunlar herkeze hayırlı doğumlar sağlıkla kavuşun bebeklerinize hastane olarak biraz şans işi sanırım ben doğum yaparken çok doğum yoktu rahat ettik ama bi arkadaş oda sıkıntısı çekmiş haklı sadece personel çok ilgili ve güleryüzlüydü birde

21 haftalık hamileyim.2. bebeğim olacak.ilk doğumu medkalarkda yaptım.dr dan çok memnundum ama hastaneden memnun kalmadım.şimdi medikabil e gidiyorum.ama dr a ulaşmak mumkun değil.acile gittim.acil dr u bi tel edip konusup bilgi bile vermedi dra.tatile çıkmışmış dr.anlıcağınız acil durumda bile dr ulaşamıyosunuz.bende çekirge doruğu düşünmeye başladım.ama hastane hakkında sıkıntılı yazılar okudum.aslında evri hn ı düşünüyorum ama çok da kararsızım.yeni doğum fıyatları hakkında bilgisi olan varmı.sezeryan yapıcam ve epidural istiyorum.ve ilk doğumumdan daha stresliyim.çünkü bitane beni bekliyen oğlum var evde....

merhabalar, bebek sahibi olmak istiyorum öncesinde kontrol şart tabi.kontrollere başladığım doktorla devam etmek ve nasip olursa doğumu onunla yapmak isterim. bu yüzden araştırmalara başladım. evrim hanımdan memnun kalan çok gördüğüm kadarıyla. çekirge dorukta muayene, kontrol, test ve doğum fiyatları ne civarda bilgisi olan var mı?
bu arada Allah özenen herkese nasip eder inşallah, hamile arkadaşlara da hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder.

kızlar kafam çok karışık doktor araştırıyorm.7 haftalık hamileyim ilk muayenemi rentıpta Songül hanıma gittim memnun kalmadım.Yıldırım dorukta Gizem hanıma randevu aldım fakat tereddütteyim sadece arkadaşlarımdan adını çok duydum ve doktora güvendiğim için tercih ettim fakat bu ayın 20sine muayeneye gitmem gerektiği söylendi ama ben ancak 8 nisana alabildim geç olucak biraz ve hastanede evime çok ters kalıyor merkez dorukta evrim hanım varmış bir de gidipte memnun kalanlar beni aydınlatabilir mi sizce değiştereyim mi randevumu?

merhabalar ben 39 haftalık hamileyim ve çekirge doruk hastanesinde evrim aydın a gidiyorum.. mükemmel bi doktor hamileliğim biraz sıkıntılı geçmesine rağmen her muayeneye gittiğimizde yüzümüzü güldürdü..kesinlikle tavsiye ediyorum pişman olmazsınız..

merhabalar ben 39 haftalık hamileyim ve çekirge doruk hastanesinde evrim aydın a gidiyorum.. mükemmel bi doktor hamileliğim biraz sıkıntılı geçmesine rağmen her muayeneye gittiğimizde yüzümüzü güldürdü..kesinlikle tavsiye ediyorum pişman olmazsınız..

Merhaba bende zaten randevumu Evrim Aydına aldım şimdi ayın 16sında görüşücez inşallah umarım memnun kalırız da son doktorumuz olur :) Adını çok duymuştum ve çevremde de tavsiye eden çok oldu inşallah beğeniriz bakalım.

bende çekirge doruk evrim aydına gidiyorum çok tatlı dilli ve güler yüzlü bir bayan anneyle ve bebeğiyle çok güzel ilgileniyo benmde 2. doktorum oldu.onda devam edicem emin olun memnun kalırsınız:49:

hala gbelik takibini evrim hanıma yaptıranlar görüşlernizi paylaşırmısınız lutfen. memenun kaldınızmı hastane fiyatlar hakkında bilgiverdi mi 2014 fiyatları nedir ?bir kaç hafta sonra gitmek istiyorum gitmeden biraz blgim olursa içim rahatlıyacak.:49::26:

arkadaşlar ilk gebeliğim ve daha yeni bir gebelik ama doktor konusunda çok kararsızım.esentepe tıp merkezinde demet hanım varmış iyi yorumlar okudum onun içinn...ama evrim hanım hakkında da güzel yorumlar okudum, gittiğim doktorun beni bilgilendirmesi çok önemli benim içinn..şuan gittiğim doktora soru sorsanızda cevabını güzel alamıyorsunuz ve tatmin olmuyorsunuz bu yüzden benim için sorularımı anlayışla karşılayıp bilgilendirerek cevaplaması çok önemlii...demet hanım ve evrim hanım arasında kararsız kaldım yorumlarınızla yardımcı olursanız çokkk sevinirimmm:49:

Back
X