yaprakçım yalnız mı kaldın bakiim sen buralarda.. canım yaa bu aralar yoğunum çok iş arkadaşım izne ayrıldı yalnızım o yüzden yoğunum.. benim kontroller iyi çıktı sayılır. tuba'm yakında gelir yazar oda buralara :))) canım aklımdasın ilk fırsatta yazıcam evdede internet olmadığı için fırsatım olmuyor yazmaya ama acısını çıkartıcam sen benim yerimede Özer beyi anlat ege de çok memnundu de :))) çok öptüm görüşmek üzere.....
sanırım nihayet karar verebildim sanırım gideceğim doktor Ziya Çetin olacak hakkında çok güzel şeyler duyuyorum bakalım gideyim de haftaya hayırlısıyla inşallah ısınırım doktoruma :ecrin_bebek:
ya kusura bakma yapraknil ama bıkmadınmı burada sürekli aynı şeyleri yazmaktan jale hanımın beyaz meleğini geçtin vallahi.bu siteyi gezenler sürekli senin yorumlarını görmekten sıkılmış olmalılar.üstelik ziya beyin daha az tecrübeli olduğunu nerden sanıyorsun.???bir çok kişi gerçekten senin kadar şanslı olmuyor.pazar sabahı suyun gelip hastaneye başvursaydı bakalım sezeryan olurmuydun yada aynı dr gelirmiydi.birçok kişinin takip ettiği drunu doğumunda veya sezeryanında göremediğini biliyoruz.siz bu kadar yazınca diğer giden kişiler büyük beklentilere giriyor sonra senin aldığın aynı pozitif enrjiyi alamıyor hayal kırıklığı yaşıyor.bu sitede hiç ismine rastlamadığım ama iyi ve tecrübeli olduğunu duyduğum çook dr varr.ama birkaç fanatik hasta nınmuhabettinden öte geçmiyor.bence sen özer beye fan sitesi aç
belli ki çok hırslanmışsın .genelde bu başlıklarda gebeler ve o anda bununla ilgili araştırma yapanlar takılıyor.anladığım kadarı ile sen doğurmuşsun ne güzel mutlu bir sonuç .evet bende genelde okuyarak takip ettim arada bazende memnum kaldığım dr hkda fikir belirttim.seni birkaç arkadaşını ısrarla bu başlık altında sürekli yazarken gördüğüm için dikkatimi çekti.bu yanıtı bile yazmamam gerekir ama zıplayan sinirlerin yatışsın istedim.lütfen buna yanıt verme.istediğin gibi takılabilirsin.druna minnet ve hayranlığında da haklısındır kimbilir??allah her dra böyle hasta nasip etsin. ne diyelim
canım tabiki karar senin, tercih senin.
ziya bey hakkında da çok olumlu şeyler duydum
özer beyin de yakın arkadaşı diye biliyorum,
ama tabi ki özer bey kadar tecrübeli olduğunu sanmam
yani öyle olmadığını söylüyorlar her iki doktora da gitmiş olan kişiler
özer beyin eğitimi çok iyi, riskli bir durumda özer bey en doğru tercih.
ama tabi umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve hiç riskli bir durumla karşılaşmamanı temenni ederim.
hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
ya kusura bakma yapraknil ama bıkmadınmı burada sürekli aynı şeyleri yazmaktan jale hanımın beyaz meleğini geçtin vallahi.bu siteyi gezenler sürekli senin yorumlarını görmekten sıkılmış olmalılar.üstelik ziya beyin daha az tecrübeli olduğunu nerden sanıyorsun.???bir çok kişi gerçekten senin kadar şanslı olmuyor.pazar sabahı suyun gelip hastaneye başvursaydı bakalım sezeryan olurmuydun yada aynı dr gelirmiydi.birçok kişinin takip ettiği drunu doğumunda veya sezeryanında göremediğini biliyoruz.siz bu kadar yazınca diğer giden kişiler büyük beklentilere giriyor sonra senin aldığın aynı pozitif enrjiyi alamıyor hayal kırıklığı yaşıyor.bu sitede hiç ismine rastlamadığım ama iyi ve tcerübeli olduğunu duyduğum çook dr varr.ama birkaç fanatik hasta nınmuhabettinden öte geçmiyor.bence sen özer beye fan sitesi aç
ya kusura bakma yapraknil ama bıkmadınmı burada sürekli aynı şeyleri yazmaktan jale hanımın beyaz meleğini geçtin vallahi.bu siteyi gezenler sürekli senin yorumlarını görmekten sıkılmış olmalılar.üstelik ziya beyin daha az tecrübeli olduğunu nerden sanıyorsun.???bir çok kişi gerçekten senin kadar şanslı olmuyor.pazar sabahı suyun gelip hastaneye başvursaydı bakalım sezeryan olurmuydun yada aynı dr gelirmiydi.birçok kişinin takip ettiği drunu doğumunda veya sezeryanında göremediğini biliyoruz.siz bu kadar yazınca diğer giden kişiler büyük beklentilere giriyor sonra senin aldığın aynı pozitif enrjiyi alamıyor hayal kırıklığı yaşıyor.bu sitede hiç ismine rastlamadığım ama iyi ve tcerübeli olduğunu duyduğum çook dr varr.ama birkaç fanatik hasta nınmuhabettinden öte geçmiyor.bence sen özer beye fan sitesi aç
sevgili Melis Melis şu yazdıklarını okuduğumda Yapraknil'in yazdıklarını ya hiç okumamışsın yada yeşil melek hanımdan etkilenip yazmış olduğunu düşünüyorum.yapraknilin şu ana kadar yazmış olduğu tüm yazıları tekrar yavaş yavaş anlayarak okumanı tavsiye ediyorum....haa bu arada unutmadan bu topiği ben açtım sadece Özer bey£in hastaları için...sadece onun hastalarının katılması için.... ve mademki gittiğin bursanın bir numaralı doktorundan çok memnunsun adını vermekten neden kaçınıyorsun onuda ayrıca merak ediyorum.sevgili arkadaşım git doktorun için kendine bir topic aç ve hamile arkadaşlarınla memnuniyetlerini ve üzüntülerini orada paylaş .. sana iyi günler diliyorum.....
canım bahsettiğin doktorların hepsi alanında çok iyi gerçekten.
iyi bir eleme yapmışsın.
zübeydehanımda özer kutlu, ziya çetin, bülent kayhan ve necdet kırker bu doktorlar gerçekten çok iyi ve tecrübeli.
ben doğum yapacağım gün bülent beyin 2-3 tane hastası daha vardı sezeryan için bekleyen onlara sormuştum nasıl diye çok memnun olduklarını söylediler. 1 tane ziya çetinin hastası vardı o da çok memnundu. hatta kadının 3. doğumuymuş hepsinde ziya beye gitmiş. necdet kırker karşı komşumun doktoru. benden 2 ay önce doğum yaptı o da. üniverstede öğretim görevlisi kendisi eşi de öyle o da çok memnun olduğunu söylüyor.
ama özer beyin yeri ayrı. benim için çok ayrı tabiki de. hastanede de ayrı bir yeri var. yani biz doğum için beklerken onun poliklinik günüydü aslında ama arada aldı beni de. ben beklerken önce doğumhaneyi aradı ve beni sormuş. bütün hemşire ve ebelerin tavır ve davranışları biranda değişti. gerçi öncesinde de kötü değildi, ben biraz bilmişlik yaptım onlara yani kötü anlamda değilde, saf bişey olmadığımı anlamalarını istedim. ama sonra tabi anlaştık yani. telden 1 saat sonra kadar geldi, ben yine bekleme salonundayken, nasıl olduğumu falan sordu, iyiyim ama biraz sırtımda ağrım var demiştim. uzan biraz dedi. hemşire de onlar koyu bir sohbete daldı şimdi dedi. gerçekten de öyleydi. herkes tecrübelerini anlatıyor tabi. ve vaktin nasıl geçtiğini anlamıyosun. ama özer beyin benimle sürekli ilgilenmesi çok güzeldi. odan ayarlandı merak etme falan dedi. çok memnun oldum. yani özer kutlunun hastası olmak bir ayrıcalık gerçekten. sana tekrar tavsiye ederim.
ama devlet hast. değilde özel hast. düşünürsen de ahmet yılmaz da çok iyi bir doktordur. bir zamanlar ona da gitmiştim.onunla ilgili bir topikde var.
ama şöyle bişey var. zübeydehanımdan bir doktor seçip özelde de doğum yapabiliyorsun, dışarı da geliyorlar bildiğim kadarıyla. ama tabi biraz maliyetli oluyor.
canım tabiki iyice araştır ve içine sinen bir doktora git derim. özer beyden memnun kalacağını düşünüyorum. gelişmeleri bizlere bildir yine.
Arkadaşım öncelikle yazdıklarını okuyunca şaşırdım ve üzüldüm sen kendi doktorundan memnun olabilirsin ama benim seçtiğim doktor sırf senin önerdiğin doktor olmadığı için böyle yorumlar yapman hiç doğru değil. Bak ne yazmışsınbenim gitmeyi düşündüğüm dokot hakkında:
....tabi ki özer bey kadar tecrübeli olduğunu sanmam, yani öyle olmadığını söylüyorlar her iki doktora da gitmiş olan kişiler...... bu cümle sana ait. sen yılların doktorları hakkında değerlendirme yapacak kadar onları iyi yada kötü diye ayırt edecek kadar tecrübe ve bilgiye sahipmisin? ayrıca ben daha doktora gitmedim ama burada ismi geçen doktora gidip te çok memnun olan insanlar var onların neden moralini bozuyorsun senin buna ne hakkın var ki o kadar kızdım ki çok ayıp etmişsin senin gittiğin doktora gidip memnun kalmayan kaç insan var biliyomusun sen. Ben neden seçmedim sanıyorsun ama burda nedenlerini yazmıyorum kimse etkilenmesin diye saygılı olduğum için diğer insanlara. Aynı şeyi senden de beklerdim bir arkadaşımız sana tepki göstermiş ama sen onu resmen azarlamişsın ne yani herkes senin gittiğin doktora gitmek yada onu beğenmek zorunda mı ?Burda senin yüzünden başka birileri girip fikir yazamıyor ya her mesajında aynı şeyleri yazmaktan bıkmadın mı? Diğer topiclere girdim doktorlar hakkında fikir edinmek için yine aynı şeyleri girip oralara da yazmışsın bak bebeğin var onunla ilgilen yeteri kadar fikir belirtmişsin bırak da bunu şu an hamile olan arkadaşlarla paylaşalım bi rahat bırakın artık ya. Bu arada ziya beye gitmedim Bursanın 1 numaralı doğum doktoru olan ve özellikle belirteyim ki hiç kimseden tek bir kişiden bile hakkında olumsuz bişey duymadığım ve arkadaşlarımın ısrarla önerdiği bir doğum uzmanına gidiyorum. Bu harika insanın (harika diyorum çünkü psikolojik olarak da o kadar rahatlatıyor ki insanı babacan, beyefendi ve tamamen güvenveren biri tam anlatıldığı gibi fazlası var eksiği yok) kim olduğunu yazmak ve diğer arkadaşlara da bir fikir vermek isterdim ama sayende yazamıyorum çünkü sen öZER BEY dışında kimin adı yazılsa kötü şeyler söylüyor ve sanki tanıyormuş gibi uzmanmışsın gibi o doktor hakkında saçma sapan atıp tutuyorsun. Bunları burada yazdım okuyup kararsız olan arkadaşlar varsa doktor içi kesin bir fikri olmayan arkadaşlar özelden mesaj atarlarsa yardımcı olurum.
Sen de diğer doktorlar hakkında olumsuz şeyler yazarak insanların moralini bozma lütfen
Tamam kendi doktorunnu seviyor olabilrsin bu yüzden de tavsiye edebilirsin buna kimsenin bişey dediği yok zaten ama diğer doktorlarımızı LÜTFEN KARALAMA lütfen olanr hakkında iyi değildir diye kendi kafana göre yorum yapma hamileilikte psikoloji çok önemlidir. Lütfen biraz daha dikkatli ol doktorları hakkında kötü şeyler yazıp hamile olan arkadaşların da moralini bozma arkadaşım. Burada birbirimize destek olmak için bulunuyoruz. Yardımcı olmak için amacımız bu yani tamammı.......
Arkadaşım öncelikle yazdıklarını okuyunca şaşırdım ve üzüldüm sen kendi doktorundan memnun olabilirsin ama benim seçtiğim doktor sırf senin önerdiğin doktor olmadığı için böyle yorumlar yapman hiç doğru değil. Bak ne yazmışsınbenim gitmeyi düşündüğüm dokot hakkında:
....tabi ki özer bey kadar tecrübeli olduğunu sanmam, yani öyle olmadığını söylüyorlar her iki doktora da gitmiş olan kişiler...... bu cümle sana ait. sen yılların doktorları hakkında değerlendirme yapacak kadar onları iyi yada kötü diye ayırt edecek kadar tecrübe ve bilgiye sahipmisin? ayrıca ben daha doktora gitmedim ama burada ismi geçen doktora gidip te çok memnun olan insanlar var onların neden moralini bozuyorsun senin buna ne hakkın var ki o kadar kızdım ki çok ayıp etmişsin senin gittiğin doktora gidip memnun kalmayan kaç insan var biliyomusun sen. Ben neden seçmedim sanıyorsun ama burda nedenlerini yazmıyorum kimse etkilenmesin diye saygılı olduğum için diğer insanlara. Aynı şeyi senden de beklerdim bir arkadaşımız sana tepki göstermiş ama sen onu resmen azarlamişsın ne yani herkes senin gittiğin doktora gitmek yada onu beğenmek zorunda mı ?Burda senin yüzünden başka birileri girip fikir yazamıyor ya her mesajında aynı şeyleri yazmaktan bıkmadın mı? Diğer topiclere girdim doktorlar hakkında fikir edinmek için yine aynı şeyleri girip oralara da yazmışsın bak bebeğin var onunla ilgilen yeteri kadar fikir belirtmişsin bırak da bunu şu an hamile olan arkadaşlarla paylaşalım bi rahat bırakın artık ya. Bu arada ziya beye gitmedim Bursanın 1 numaralı doğum doktoru olan ve özellikle belirteyim ki hiç kimseden tek bir kişiden bile hakkında olumsuz bişey duymadığım ve arkadaşlarımın ısrarla önerdiği bir doğum uzmanına gidiyorum. Bu harika insanın (harika diyorum çünkü psikolojik olarak da o kadar rahatlatıyor ki insanı babacan, beyefendi ve tamamen güvenveren biri tam anlatıldığı gibi fazlası var eksiği yok) kim olduğunu yazmak ve diğer arkadaşlara da bir fikir vermek isterdim ama sayende yazamıyorum çünkü sen öZER BEY dışında kimin adı yazılsa kötü şeyler söylüyor ve sanki tanıyormuş gibi uzmanmışsın gibi o doktor hakkında saçma sapan atıp tutuyorsun. Bunları burada yazdım okuyup kararsız olan arkadaşlar varsa doktor içi kesin bir fikri olmayan arkadaşlar özelden mesaj atarlarsa yardımcı olurum.
Sen de diğer doktorlar hakkında olumsuz şeyler yazarak insanların moralini bozma lütfen
Tamam kendi doktorunnu seviyor olabilrsin bu yüzden de tavsiye edebilirsin buna kimsenin bişey dediği yok zaten ama diğer doktorlarımızı LÜTFEN KARALAMA lütfen olanr hakkında iyi değildir diye kendi kafana göre yorum yapma hamileilikte psikoloji çok önemlidir. Lütfen biraz daha dikkatli ol doktorları hakkında kötü şeyler yazıp hamile olan arkadaşların da moralini bozma arkadaşım. Burada birbirimize destek olmak için bulunuyoruz. Yardımcı olmak için amacımız bu yani tamammı.......
Arkadaşım sana da çok teşekkür ederim sen benden önce görmüş ve tepkini göstermişsin gerçekten doktorlarla ilgili her topicde var kendisi hiç üşenmemiş valla bebişi de var ama buralara da baya zaman ayırıyo helal olsun neyse orası bizi ilgilenrimez ama ben bu topicten hiçbir şey anlamadım 2-3 kişi sürekli aynı doktor hakkında aynı yorumları yapıyorlar bende ikir sahibi olabilirmiyim diye geldim ama bana pek inandırıcı gelmedi burda yazılanlar çünkü diğer topiclerde en azından başka doktorların ismi de yazılsa insanlar saygı duyuyor ve sırf kendş doktorlarıdeğil diye diğer doktorlar hakkında iyi değildir demiyor neyse buraya bidaha gelmem ıyyy baydı yani bi topic var süper orda paylaşıyoruz doktorları özelden mesaj atabilirim bu arkadaş olraya da gelirse vay halimize o nedenle ismini yazmıyorum tekrar teşekkür ederim gösterdiğin haklı tepkiden dolayı..:enbuyukkk:
öncelikle burdaki bütün hamile arkadaşlara sağlıklı bi hamilelik dilerim ama bakıyorum topic amacı dışına çıkmış burası adı üzerinde özer beyin topici yani onun hastaları vede ona gidip memnun kalanlar kalmayanlar kim gitmişse gelip burada açık açık fikrini söylebilirler burdaki yapraknilede neden bu kadar yüklenildiyini anlayabilmişte deyilim aynı şey banada oldu farklı bi topicte anlayamadığım şey şu burda doktorlar ve yaşadıklarımız tecrübeleri anlatıyoruz bide şu laf beni açıkçası şaşırttı bebeyin var burda ne işin var benimde 6 aylık hemde prematüre bebeyim var bu aya kadarda ben baktım yani herşeyi bi arada yapabiliyorum hem bebek bakıyorum hemde burda biçok arkadaşla beraber tecrübelerimi paylaşıyorum doğum yaptım diye bu demek deyilki topicleri takip etmiycem bende doğum yaptığım doktor hakkında ona giden diyer arkadaşlara elimden geldiyince tecrübelerimi anlatıyorum hamileliyinizi bozacak bi konu geçtiyini sanmıyorum tecrübe konusuna gelince özer beyin tüp bebek aşılama vs konusunda daha tecrübeli olduğunu söylemiş ben tanımam özer beyi ama arkadaşlar memnunmuş saygı duyarım başkası memnun kalmaz onada saygı duyarım ama ziya beyi yada diyer doktorları kötüleyen bi isim deyil yapraknil benimde yazdığım diyer topice yazıyo kendisi fanatik olunsa bursada ondan başka iyi doktor yok diye başka yerlerede yazmaz bence bursada çok iyi doktora gidiyorum denmiş keşke açılsada topici bizde sizin tecrübelerinizden yararlansak ama bişey daha dikkatimi çekti en iyi doktoruna gidiyorum denmiş buda çok iddalı bi laf peki o doktorun en iyi doktor olduğu kanısana kim nasıl varmış fanatiklik diye bişeyde yok sonuçta biz taraftar deyiliz doktorlarda futbol takımı deyil hangi doktor kime iyi gelirse ona gider bizlere burada olduğumuz için maaş falanda bağlanmıyo arkadaşlar burda doktorlarına olan minnetlerini dile getirmişle herkesin yaptığı gibi bence konu uzamasın uzadıkça hoş olmayan yerlere gidecek hamile arkadaşlarada söylüyorum bebekle hanımlara bebekleriyle ilgili yorumda yapmayın bu konu bebek bakmayla alakalı deyil gidip beyenmemişseniz deyin ki gittik şunu şunu beyenmedik doktorda bu en doğal hakkınız ama bbeyine bak demek hiç hoş deyil hemde hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?