yapraknil tartışmayı alıp götürmüşsün( yarası olan gocunur dercesine).bu sayfada bu kadar yazı yazmaya zaman ayrıldığında tabiki sütünde azalır.ne dert ediyorsun artık sen zaten doğurmuşsun işini bitirmişsin .kişilerin dr tecrübelrinin ne kadar algısal olduğunu anlamak lazım.evet sen bu kadar gerilimli yazdıkça topicginizde amacı dışına çıkıyor. ya bu yazıya yanıt verme ya konuyu değiştir.ege ile konuşmaya devam et.emin ol sütünde sende kendinize geleceksiniz.bak bende sana yanıt yazarak topiğinizi ilk sıraya taşıdım ne mutlu sana .istersen ben senin adına topiğinize girer günaydın der çıkarım. böylece bir numara olmaya devam edersiniz.(kral tv müzik listesi gibi) sen de bebeğine daha çok zaman ayırırsın. dr un zaten dolu ve yoğunsa senin onu topiklerde uçurmana ihtiyacı yok.kazancına mı ortak olacaksın bırak allah aşkına bu kadar dert etmeyi madem kimseyede süt vicdanı yaptırma
bu muhabbeti çook kişisel algılamışsın ve alınganlık yapmışsın.bu form başlığı altında ısrarlı olarak isimleriniz dikkatimi çekmşti. bunun için konuya girmişttim ancak durumu çok önemsemişsin uzuuun uzun yazmışsın.madem ki kendini sürekli cevap yetiştirmek zorunda hissediyorsun.sana bir kolaylık olsun bende sana cevap yazmayacağım artık.hadiii sana iyi günleeerr!!!!!
özer bey gibi çok değerli bir insanın adının böyle saçmalıklarla anılmasını istemediğim için bir süre yazmama kararı aldım bu topiğe kızlar.
ne zaman ege, tuba, hanmannem,mavi_ay ve özer beyin diğer hastaları girip yazmaya başlar ben de o zaman gelirim.
ama çok tatlısınız siz ya, çok desteksiniz çok sağolun opuyorumnanaktan
özer beyin böyle topiklerle reklam yapmaya hiç ihtiyacı yok gerçekten. o yüzden de 1-2 satır bişey yazmasam da olur diye düşünüyorum. ama kimse yanlış anlamasın. özer beyin hastası olmaktan vazgeçtiğim falan yok tabiki. o benim için çok çok iyi bir doktor. başkası için öyle olmayabilir. orası beni ilgilendirmez. ama lütfen alakasız kişiler, anlamsız bir şekilde, topiği kapattırmak amacıyla girip saçma sapan tartışmalar çıkarmasınlar.
işte onların da topikleri var, orada yazıp dursunlar,
ister 2-3 kişi yazsınlar, ister 50 kişi,
isterlerse kendi kendilerine yazıp dursunlar beni hiç ama hiç ilgilendirmez.
gidip de siz neden böyle kendi kendinize yazıp duruyorsunuz demem. banane.
ha varsa o doktorla ilgili paylaşacağım bişey o zaman gidip yazarım. ama durduk yerde sen şöylesin, sen böylesin falan diye işi kişisel tartışma boyutuna getirmem, getirmemek gerek.lmaz:
merhaba hanımlar... ben geldim....
sakin olun sevgili ege ve yapraknil... neler olmuş buralarda... doğumdan sonra ancak gelebildim.. arkadaşlar yeni doğan bebek ile zaman geçirmek başlarda çok zormuş... oğluşum çok tatlı ama sürekli ilgilenmem gerekiyor.. 36 günlük olduk.. gelen giden mevlit telaşı beni çok yordu.. inşaallah 40 mızdan sonra belki daha düzene gireriz...
yapraknil aman bebişin için sinirlerini bozma... insan onların yüzüne bakınca herşey boş geliyor.. sütünün bir damlası bile önemli.. hiçkimse için sinirlenmeye değmez...gereksiz tartışmaları boşver..
evet yapraknilcim boşver geldiler geçtiler biz sonuna kadar doktorumuzun arkasındayız memnuniyetimizi anlatıyoruz isteyen gider istemeyen gitmez ama bize laf atmaya sataşmaya giren olursada cevabını veririz ki nitekim sen çokta güzel yazılar yazmışsın kendilerine bir daha gelebileceklerinide sanmıyorum güzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?