Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba bursa da ovitrelle bulamıyorum balıkesir yalova çanakkale olur bilgisi olan var mı
Yaa inşallah hala vardır sabahtan beri kaç eczane aradım sordum sayamadım artık diğerlerini aldım ama onu bir türlü bulamıyorum yarın sabah arayayım bi siz ordan mı almıştınızBursada ferzan eczanesinde mevcut Acıbademin orda
evet hep oradan aldım ben başka yerde bulamadım çok ugraşmıştım bulmak için bende sizin gibiYaa inşallah hala vardır sabahtan beri kaç eczane aradım sordum sayamadım artık diğerlerini aldım ama onu bir türlü bulamıyorum yarın sabah arayayım bi siz ordan mı almıştınız
Tamamdır bi sorayım yarın çok teşekkür ederimmevet hep oradan aldım ben başka yerde bulamadım çok ugraşmıştım bulmak için bende sizin gibi
İstanbul pendik kurtköyde var sureklı bulunuyoKızlar merhaba bursa da ovitrelle bulamıyorum balıkesir yalova çanakkale olur bilgisi olan var mı
Panayır barış eczanesinden bulabilirsinizBursa da bulabildiniz mi acaba ovitrelle,bildiginiz bir yer var mi,bende ariyorum
Pendik olarak değil ama istanbulda başka eczanede buldum teşekkür ederimİstanbul pendik kurtköyde var sureklı bulunuyo
Maalesef soramadığım yer kalmadı ama bursa da bulamadımBursa da bulabildiniz mi acaba ovitrelle,bildiginiz bir yer var mi,bende ariyorum
Merhaba bursa da Fsm de Anadolu eczanesi var isterseniz bir sorun orada olduğunu duydum dün. Eğer hala bulamadıysanız bir sorun oraya duyunca haber vermek istedimMaalesef soramadığım yer kalmadı ama bursa da bulamadım
Merhaba bende var bir tedavi için biriktirmistim elimde bir kaç tane var ama benim kullanmama gerek kalmadi isterseniz size verebilrim eczaneden aldığım fiyataMaalesef soramadığım yer kalmadı ama bursa da bulamadım
Ben hala bulamadim buldunuz mu ariyorum her yeri yokKızlar merhaba bursa da ovitrelle bulamıyorum balıkesir yalova çanakkale olur bilgisi olan var mı
Merhaba beni dün önceden haber beklediğim bi eczane aradı şifa eczanesi size hala lazım mı diye ben bulduğum için istemedim. Satmış olma ihtimalleri çok fazla ama bence arayıp sorun nasip sonuçta birde anadolu eczanesini aramanızı tavsiye ederimBen hala bulamadim buldunuz mu ariyorum her yeri yok
Merhaba Bursa’da oturuyorsanız ben alabilirimMerhaba bende var bir tedavi için biriktirmistim elimde bir kaç tane var ama benim kullanmama gerek kalmadi isterseniz size verebilrim eczaneden aldığım fiyata
Evet bursa'da yim numara bırakırsan dönüş yaparımMerhaba Bursa’da oturuyorsanız ben alabilirim
Canım özel mesaj kısmından gönderdim numaramı acil ararEvet bursa'da yim numara bırakırsan dönüş yaparım