Bursa ozel hastaneler..

Aynen canım ben şuan osmangazi aritmi de Özlem hanıma gidiyorum muyane sanırım 65 70 lira sanırım ama bizim sendika ile anlaşmamız var eşimin 54 liraya muyane oluyorum güzel Allah im bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :dua:
amin inşallah, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Aritmi de soyadını hatırlamıyorum ama Adnan beyi çok söylediler, ben jimer Selim beye gidiyorum, değiştirirsem Adnan beye gelecektim ama sanarım Selim beyle devam edeceğim.

Şanslısınız çok iyi bir doktorunuz var :)
ama jimer benim bütçemi aşar kontrole gitsem bile doğum yapamam orda
bende öyle düşündüğüm için çok araştırdım ama jimeri insanlar gözlerinde büyütmüş. 90 tl muayene ödüyor 2 kere görüyorum doktoru. Bir de normal doğum 3000 diğerlerinde de 2000 ile 2500 arası değişiyor çok çok büyük fark yok aslındajimerden sadece esentepe ve aritmi uygun, diğerleri geçiyor bile

Çekirge dorukta doktora göre muayene ücretleri değişiyordu 95 ve 75 tl olarak ama doğum ücretini bilmiyorum. Medicabil in muayene ücreti 85 tl, normal doğum 1750 tl, sezeryan 2100 tl. Medicabili düşünürseniz oktay altun u tavsiye ederim :KK66:
Tamamdır bu çok iyi oldu. Teşekkürler canim

amin inşallah, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Aritmi de soyadını hatırlamıyorum ama Adnan beyi çok söylediler, ben jimer Selim beye gidiyorum, değiştirirsem Adnan beye gelecektim ama sanarım Selim beyle devam edeceğim.
Adnan şahin canım evet ona da çok giden var çok hastası var ben bayan istiyordum bide kardeşim de Özlem hanıma gidiyordu çok memnundu o yüzden Özlem hanımı tercih ettim

Adnan şahin canım evet ona da çok giden var çok hastası var ben bayan istiyordum bide kardeşim de Özlem hanıma gidiyordu çok memnundu o yüzden Özlem hanımı tercih ettim
Özlem hanım hangi hastanede, doğum ve muayene ücretleri nasıl? Memnun kaldınız mı ?

Özlem hanım hangi hastanede, doğum ve muayene ücretleri nasıl? Memnun kaldınız mı ?
Özlem hanımı bilmiyorum canım ama bursa acıbadem hast Cemile Akçayı duydum çok iyi hekimmiş gidenler memnunmuş ücretini bilmiyorum ama hamiş değilim inşallah en kısa sürede Rabbim nasip eder muayene ücreti sorun olmaz ama doğum çok uçuk rakamlar eşim orhangazi zeytin tıbba bi bakalım dedi orada normal doğum 650-1000 arasıymış sezeryan 1,500-2000 arası dıuydum ama hiç araştırmadım

Özlem hanımı bilmiyorum canım ama bursa acıbadem hast Cemile Akçayı duydum çok iyi hekimmiş gidenler memnunmuş ücretini bilmiyorum ama hamiş değilim inşallah en kısa sürede Rabbim nasip eder muayene ücreti sorun olmaz ama doğum çok uçuk rakamlar eşim orhangazi zeytin tıbba bi bakalım dedi orada normal doğum 650-1000 arasıymış sezeryan 1,500-2000 arası dıuydum ama hiç araştırmadım
Acıbadem çok pahalı... jimer ve pembe mavi arasındayım.. Daha uygun ve güvenilir hastane bulamazsam bunlardan birine karar vereceğim.. Rabbim size de hayırlı evlatlar versin inşallah

Acıbadem çok pahalı... jimer ve pembe mavi arasındayım.. Daha uygun ve güvenilir hastane bulamazsam bunlardan birine karar vereceğim.. Rabbim size de hayırlı evlatlar versin inşallah
Amin canım Rabbim razı olsun inşallah hamileliğin sağlıklı hayrlı sorunsuz geçer bi avazda kolay doğumla bebeğini kucağına alırsın

Ben kontrollerime medicalpark da devam ediyorum sendika ile anlaşması var doktora göre değişiyor 30 lira ödüyorum. Ama jimerde Cenk beye gitmek istemiştim 200 tl muayene ücreti belki ilerleyen zamanlarda düşünülebilir pahalı biraz. Doğum ücretini de hiç sormadım birdahaki sefere sorucam

Osmangazi 1600 hayat 1400 sskli hali osmangaziyi tavsiye ederim Yeni dogan ünitesi var herşey dahil fiyata 1 gece kalıyorsun

Osmangazi Aritmi Hastanesi uygun yine biraz hem Güler hanimdan çok memnun herkes ama çok kalabalık randevu almak da zor Zübeydede doğum nasıldır acaba ya memnun kalanları bi okusak rahatlicam azcık
Esimin yengesi orda dogum yapti. Cok korkutmuslar onu cok kotu davraniyorlar diye. Cok memnun kaldigini soyledi. Ama o hemen dogum yapti 3.cocuk oldugu icin 30 dk icinde dogurdu.
Bemim sahsi dusuncem devlet hastaneleri ozellikle zubeyde hanimda cok tecrubeli ve iyi doktorlar var evet. Muayene icin gididlebilir. Allah korusun ciddi bir hastaligim oldugunda gidecegim yer devlet hastanesidir hele bursada. Ama dogum konusunda dusuncem yakinlarini hastaneye almiyorlarmis ve benim en buyuk korkum ya cocugum karisirsa ya da calarlarsa. Boyle seylerden cok cok cok korkuyorum eskiden beri. Belki yersiz bir korkudur ama korkum var

Back
X