- 14 Eylül 2015
- 1.342
- 1.349
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o karışma olayı öncedendi benim.bi akrabam yaptı normal doğumda koluna bileklik takılana kadar görevliyi izledim diyor bulantidan için yattım muayeneye oraya gidiyorum çok memnunum ama doğum olayı nasıl bilmiyorum annem ben orda yaptım hiç boşuna paranı ziyan etme hem bütün uzmanlar orda diyor kararsizim suan ama tercih yapmam lazım artık özeldeki doktorlar sonra almiyorlarEsimin yengesi orda dogum yapti. Cok korkutmuslar onu cok kotu davraniyorlar diye. Cok memnun kaldigini soyledi. Ama o hemen dogum yapti 3.cocuk oldugu icin 30 dk icinde dogurdu.
Bemim sahsi dusuncem devlet hastaneleri ozellikle zubeyde hanimda cok tecrubeli ve iyi doktorlar var evet. Muayene icin gididlebilir. Allah korusun ciddi bir hastaligim oldugunda gidecegim yer devlet hastanesidir hele bursada. Ama dogum konusunda dusuncem yakinlarini hastaneye almiyorlarmis ve benim en buyuk korkum ya cocugum karisirsa ya da calarlarsa. Boyle seylerden cok cok cok korkuyorum eskiden beri. Belki yersiz bir korkudur ama korkum var
Benim annem de kayinvalidem de bursada olsaydin Zubeyde Hanimda yapardin diyorlar.Yok o karışma olayı öncedendi benim.bi akrabam yaptı normal doğumda koluna bileklik takılana kadar görevliyi izledim diyor bulantidan için yattım muayeneye oraya gidiyorum çok memnunum ama doğum olayı nasıl bilmiyorum annem ben orda yaptım hiç boşuna paranı ziyan etme hem bütün uzmanlar orda diyor kararsizim suan ama tercih yapmam lazım artık özeldeki doktorlar sonra almiyorlar
Senin kız kardeşin mi orda doğurduAnnem de kizkardesimi Zubeydede dogurdu.
Yo annem dogurdu. Kizkardesim orada dogdu yani. Erkek kardesim Cekirge Devlet Hastanesinde. O zaman ikisi ayri hastaneydi. Zubeyde parali hastaneymis eskiden sanirim. Sigorta bagkur emekli sandigi hep ayriydi onceden. Hastaneler de oyle. Simdi devlet hastanelerinin sartlari eskiye gore cok cok iyi diyorlar. Onceden ortaligi b** goturuyormus.Senin kız kardeşin mi orda doğurdu
Evet seneler önce benim.annem de Zübeyde de para ile doğum yapmıs ama şuan tertemiz bulantı kusmadan için yattım şu güne kadar da hep iyi doktorlar denk geldi yine şuanki doktorumdan memnunum sadece doğumhanedeki muameleyi bilmediğim için bir korku var tabi ilk çocuk olacağı için tecrubesizlik de var kararsizimYo annem dogurdu. Kizkardesim orada dogdu yani. Erkek kardesim Cekirge Devlet Hastanesinde. O zaman ikisi ayri hastaneydi. Zubeyde parali hastaneymis eskiden sanirim. Sigorta bagkur emekli sandigi hep ayriydi onceden. Hastaneler de oyle. Simdi devlet hastanelerinin sartlari eskiye gore cok cok iyi diyorlar. Onceden ortaligi b** goturuyormus.
Ben Ankarada dogmusum :)
metro markette olabılır canım buyuk buzhanesı var muhtemelen orda vardır bır bı manav soylemıslerdı ama yerını bılmıyorum ogrenırsem yazarımKızlar birşey sormak istiyorum bursayı bilmiyorum tam mevsim dışı meyveleri nerelerde bulabilirim?
Tahtakale heykelde Ziraat Bankası aralığı ama mevsim dışı meyve satıldığıni hiç duymadım bulursan bize de haber ver olur muİnternetten baktımda tahtakale çarşı içinde bi yer mi ya da oralarda bi yerde mi orda manavlar varmış
Yeni yıla kadar 2500 normal 3500 sezeryandı şimdi zamlanmıştırMedikal park ve doruk un doğum ücretleriyazmıyor maalesef. Muayene ücreti ni bilenler yazmis
BenMedicabil oktay beye giden var mı. sgk anlaşması bitti
YAA bayada az kalmış senin. bende 7 martta gittim şok oldum ya. ben bırakmak istemiyorummBenİstemeye istemeye bırakacağım Oktay beyi... Daha dün muayene oldum yeni fiyattan
![]()
Evet az kaldı ama demiyorlar işte seni eski fiyattan alalım diye malesef. Çok fark var arada bende istemiyorum doktordan cok memnunum ama değiştirmek zorundayım...YAA bayada az kalmış senin. bende 7 martta gittim şok oldum ya. ben bırakmak istemiyorumm
Evet az kaldı ama demiyorlar işte seni eski fiyattan alalım diye malesef. Çok fark var arada bende istemiyorum doktordan cok memnunum ama değiştirmek zorundayım...
Ya evet eski hastalara indirim olmadı. Konuşsaydınız keşke hastaneyle alt katta bi bayana yönlendirdi ücret konusunda görüşmek için. Çok hastası olduğu için dr kendi çıkmış anlaşmadan. Az gelen olsun diye. 400 tl fark var doğumlarda