Bursa ozel hastaneler..

Arkadaşlar mrb bugun hayat hastanesine gittim keseyi gorduk cok sukur doktor ayse Erol iyi güler yüzlü doktordan cok hastane cok tatmin edici degil 14 nisana Osmangazi tıp merkezi ne nagıhan hanıma aldım birde oraya bakıcam var mı aranızda nagıhan hanıma giden acaba sevgiler
İş yerimde bir arkadaşım ona gidiyor. Memnun değil. Daha dün muhabbetini yaptık. İçeri hemen alıyor halini hatrını sormadan bebeğe bakıyor 2 dk da yolluyormuş. Ben hiçbir şey anlamıyorum muayenelerden dedi. Ultrason cihazından cıkartıp görüntü vermemiş mesela hiç. Yine sen bilirsin, başkasının memnun kalmadığı insandan sen memnun kalırsın belki belli olmaz.

:(ayy valla ne yapsam karar veremiyorum en uygun bu iki yer var ilk doğumumu Şevket Yılmaz da yaptım ne güzel hiç kafam yorulmadı ziya Çetin e gidiyordum hemde olmadı ziya beyin dogum ücretini soracam 2000 falan derse zorlarım kendimi medicabilde dogum ucretlerı ne kadar acaba giden var mı

:KK43:ayy valla ne yapsam karar veremiyorum en uygun bu iki yer var ilk doğumumu Şevket Yılmaz da yaptım ne güzel hiç kafam yorulmadı ziya Çetin e gidiyordum hemde olmadı ziya beyin dogum ücretini soracam 2000 falan derse zorlarım kendimi medicabilde dogum ucretlerı ne kadar acaba giden var mı

Başka bir konuda böyle bir yazım vardı buraya yapıştırıyorum canım.

Kızlar güncel bilgi.
Özel Medicabil Hastanesi
: sgk anlaşması olan doktorlar 100 tl muayene ücreti alıyor.
Sgk anlaşmasını yeni sonlandıran Zühal hanım ve Oktay bey 130 tl ücret alıyor.

Ayrıca ben Oktay beyin hastasıydım, sendika indiriminden (%20) faydalanarak 83 tl ödüyordum, şuan indirimde söz konusu değil.

Ayrıca doğum ücretleri: Sgk anlaşması olan doktorlarda: Normal 2250 sezeryan 2500 tl
Sgk anlaşması olmayan Zühal hanım ve Oktay beyde normal 2650 sezeryan 2900 tl olmuş.

Bu durumda Oktay beyden çok memnun kalmama rağmen ücretlerden ötürü doktorumu değiştireceğim.

Özel Esentepe Hastanesi
nde Dr. Neşe Solak Korkmazer den randevu aldım.
Doktorun muayene ücreti normalde 75 tl sendika indirimimle 63 tl oluyor.
Doğum ücreti de yine %20 indirimle normal 1400 sezeryan 1600 tlye geliyor.

Aradaki neredeyse bir asgari ücret tutarındaki fark nedeniyle, hastaneye ve doktora veda etmiş bulunmaktayım.

Hayırlısı olsun...

Çok teşekkür ederim orası da epey fazla kısmet insallah hakkımızda hayırlısı olsun

Öyle tabı benim ikıncı birde masraflar cogalıyor :) gercekten zor İnş içimize sinen bir doktor buluruz

Başka bir konuda böyle bir yazım vardı buraya yapıştırıyorum canım.

Kızlar güncel bilgi.
Özel Medicabil Hastanesi
: sgk anlaşması olan doktorlar 100 tl muayene ücreti alıyor.
Sgk anlaşmasını yeni sonlandıran Zühal hanım ve Oktay bey 130 tl ücret alıyor.

Ayrıca ben Oktay beyin hastasıydım, sendika indiriminden (%20) faydalanarak 83 tl ödüyordum, şuan indirimde söz konusu değil.

Ayrıca doğum ücretleri: Sgk anlaşması olan doktorlarda: Normal 2250 sezeryan 2500 tl
Sgk anlaşması olmayan Zühal hanım ve Oktay beyde normal 2650 sezeryan 2900 tl olmuş.

Bu durumda Oktay beyden çok memnun kalmama rağmen ücretlerden ötürü doktorumu değiştireceğim.

Özel Esentepe Hastanesi
nde Dr. Neşe Solak Korkmazer den randevu aldım.
Doktorun muayene ücreti normalde 75 tl sendika indirimimle 63 tl oluyor.
Doğum ücreti de yine %20 indirimle normal 1400 sezeryan 1600 tlye geliyor.

Aradaki neredeyse bir asgari ücret tutarındaki fark nedeniyle, hastaneye ve doktora veda etmiş bulunmaktayım.

Hayırlısı olsun...

Randevunun nasıl geçtiğini bizimle paylaşır mısım ben de farklı bir hastane denemek istiyorum.

Ben henuz yolun basindayim iki doktora gidiyorum hayat hastanesinde ayse erola gidiyorum doktor iyi ama hastaneden emin degilim.doruk hastanesinde neriman hanima ve kemal beye gittim kemal bey bana daha cok guven verdi ve tabi hastanede daha rahat gibi geldi bana sanirim kemal beyle devam edicem kendisini taniyan bilen muayeneye giden dogum yapan var mi :)

İş yerimde bir arkadaşım ona gidiyor. Memnun değil. Daha dün muhabbetini yaptık. İçeri hemen alıyor halini hatrını sormadan bebeğe bakıyor 2 dk da yolluyormuş. Ben hiçbir şey anlamıyorum muayenelerden dedi. Ultrason cihazından cıkartıp görüntü vermemiş mesela hiç. Yine sen bilirsin, başkasının memnun kalmadığı insandan sen memnun kalırsın belki belli olmaz.
Bana ilk gittigimde vermemisti ama ikinci gidisimde yazicidan cikarip kocaman bi kagitta verdi :) doktor cok ilgili geldi bana aksine.Ama hastaneden emin degilim

Bana ilk gittigimde vermemisti ama ikinci gidisimde yazicidan cikarip kocaman bi kagitta verdi :) doktor cok ilgili geldi bana aksine.Ama hastaneden emin degilim
:KK54: Memnun kaldıysan ne mutlu ama hastane de doktor kadar önemli neticede. Emin olmadığın bir yerde devam etmeni tavsiye etmem

:KK54: Memnun kaldıysan ne mutlu ama hastane de doktor kadar önemli neticede. Emin olmadığın bir yerde devam etmeni tavsiye etmem
Tesekkur ederim ben de oyle dusunuyorum doruk hastanesi kemal beyle davam edicem bugun kontrolum var hatta hem evime de yakin en iyisi bu sanirim bi de gizem hanim varmis dorukta onu da cok ovuyorlar ama ona gitmedim hic

Tesekkur ederim ben de oyle dusunuyorum doruk hastanesi kemal beyle davam edicem bugun kontrolum var hatta hem evime de yakin en iyisi bu sanirim bi de gizem hanim varmis dorukta onu da cok ovuyorlar ama ona gitmedim hic
Benim tercihim hep erkek doktordu ama nasip olmadı...

Kadin erkek farketmez ama dediginiz gibi erkek doktorlar daha guven veriyo gibi :) size neden nasip olmadi ki ?

Kadin erkek farketmez ama dediginiz gibi erkek doktorlar daha guven veriyo gibi :) size neden nasip olmadi ki ?
Ben medicabil oktay altuna gidiyordum sgk anlaşmasını bitirince bana fiyatlar yüksek geldi. Şimdi bir bayan doktora randevu aldım esentepe hastanesinde arkadas tavsiye etti. Şimdi tekrar doktor araştırmak istemedim ilk zamanlar çok yıprandım bu konuda. O yüzden hayırlısı olsun inş. Erkek doktorlar daha ilgili ve nazik :)

Mrb bende hayat hastanesine ayse hanıma gittim bende hastaneden emin değilim o yüzden birde Osmangazi tıp merkezi ne nagıhan hanıma aldım bakalım o nasil olacak dorukta dogum ve muayene ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı hayırlı sağlıklı bir dogum dilerim

Mrb bende hayat hastanesine ayse hanıma gittim bende hastaneden emin değilim o yüzden birde Osmangazi tıp merkezi ne nagıhan hanıma aldım bakalım o nasil olacak dorukta dogum ve muayene ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı hayırlı sağlıklı bir dogum dilerim
Dorukta neriman hanima 75 tl kemal beye 95 tl verdik doktora gore degisiyor 75 ten basliyor demislerdi bunlar sgkli fiyat tabi.Test falan yapilirsa onlara da ayrica ucret aliniyor.Ama dogum icin konusmadim henuz bi bilgim yok malesef

Ben medicabil oktay altuna gidiyordum sgk anlaşmasını bitirince bana fiyatlar yüksek geldi. Şimdi bir bayan doktora randevu aldım esentepe hastanesinde arkadas tavsiye etti. Şimdi tekrar doktor araştırmak istemedim ilk zamanlar çok yıprandım bu konuda. O yüzden hayırlısı olsun inş. Erkek doktorlar daha ilgili ve nazik :)
Oktay beyi duymustum ama hic gitmedim canim ne kadar aliyor muayene ucreti ?

Back
X