- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi hastaneye gidiyorsunuz pekıDevlet hastaneleri de yapıyor tabi ama doktorun istemesi lazım sanırım. Doktorların da kendi hastası olmadıgımız için sorun cıkartıyorlar. Bana öyle yaptılar. Sadece kan ve idrar kültürü yatırmak istemiştim ama, özele gitmek benim tercihimmiş neymiş testlerimi de orda yaptıracakmışım o zamanAzarladı gönderdi
![]()
Tesekkur ederim canim pek bilmiyorum bahsettigin yeri.aslinda gittigim hastanede yaptirmak isterim ama eger cok pahaliysa devlette yaptirabilirim yaparlarsa tabi.zaten muayene ucretleri cok fazla bazi yerlerde 400 500 gibi fiyatlar duydum ikili test icin o yuzden arastirayim dedim az kaldi vaktine :)Bursada ikili test yapan yerler diye baslık vardı bende sız sandım pardon :) altıparmak ta do. Pizza varya onun 50 metre üstünde benim dediğim yer adını hatırlamıyorum arar fiyatını sorardım kızımın kağıtlarına bakayım bulursam yazarım adını
Yaaaa gercekten mi yok artik hangi doktor bunu yapanDevlet hastaneleri de yapıyor tabi ama doktorun istemesi lazım sanırım. Doktorların da kendi hastası olmadıgımız için sorun cıkartıyorlar. Bana öyle yaptılar. Sadece kan ve idrar kültürü yatırmak istemiştim ama, özele gitmek benim tercihimmiş neymiş testlerimi de orda yaptıracakmışım o zamanAzarladı gönderdi
![]()
Adını bile hatırlamıyorum cunku muayene için gitmemiştim. Herhangi birine aldım randevuyu. 2 farklı doktora gittim hemde. İkisinin tutumu da aynıydı. Biri zübeyde hanımda diğeri çekirge devlet hastanesinin dosab ek binasındaydı.Yaaaa gercekten mi yok artik hangi doktor bunu yapan
Evet cok farklı fiyatlar varmış İnş iyi uygun bir yer bulursunuz bızede bilgi verirseniz sevinirim daha var gerçi ama olsunTesekkur ederim canim pek bilmiyorum bahsettigin yeri.aslinda gittigim hastanede yaptirmak isterim ama eger cok pahaliysa devlette yaptirabilirim yaparlarsa tabi.zaten muayene ucretleri cok fazla bazi yerlerde 400 500 gibi fiyatlar duydum ikili test icin o yuzden arastirayim dedim az kaldi vaktine :)
8 nisanda Özel Esentepe hastanesi Dr Neşe Solak Korkmazer'e randevum var. İlk defa gideceğim.Hangi hastaneye gidiyorsunuz pekı
Keske hemen yazili bir kagit isteydiniz bana soylediklerinizi bi kagida yazin boyle bir sey yasal degil il saglik mudurlugu yazdiginizi onaylarsa ozele giderim deseydiniz hayret bisey ya boyle bir sey mi olur.param vardi ozele gittim diyelim param yokken gidemezsem nolacak bosuna mi sigorta yapiyomus devlet sinirlendim valla : DAdını bile hatırlamıyorum cunku muayene için gitmemiştim. Herhangi birine aldım randevuyu. 2 farklı doktora gittim hemde. İkisinin tutumu da aynıydı. Biri zübeyde hanımda diğeri çekirge devlet hastanesinin dosab ek binasındaydı.
Insallah canim haber veririm bilgi aldigimdaEvet cok farklı fiyatlar varmış İnş iyi uygun bir yer bulursunuz bızede bilgi verirseniz sevinirim daha var gerçi ama olsun
Anladım daha once de sormuştum sanırım :) bu aralar hafif bulantım baslayacak gibi sürekli kafam orda kusura bakmayın inş bu doktor kafanıza göre olur sizin cok az kalmıştı onu hatırladım :)8 nisanda Özel Esentepe hastanesi Dr Neşe Solak Korkmazer'e randevum var. İlk defa gideceğim.
Geçen ay Özel Medicabil'e son defa gittim işte bu ay değiştiriyorum.
Valla canım yanlarına bırakmazdım da hamilelik psikolojisi ağlayarak cıktım resmen oradan. Lanet ettim. Özelde yaptırdım.Keske hemen yazili bir kagit isteydiniz bana soylediklerinizi bi kagida yazin boyle bir sey yasal degil il saglik mudurlugu yazdiginizi onaylarsa ozele giderim deseydiniz hayret bisey ya boyle bir sey mi olur.param vardi ozele gittim diyelim param yokken gidemezsem nolacak bosuna mi sigorta yapiyomus devlet sinirlendim valla : D
Eh evet canım 6 haftacık kaldıAnladım daha once de sormuştum sanırım :) bu aralar hafif bulantım baslayacak gibi sürekli kafam orda kusura bakmayın inş bu doktor kafanıza göre olur sizin cok az kalmıştı onu hatırladım :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yaz bebegı ne güzel cabucak toplar kendini Rabbim sağlık sıhhat versinEh evet canım 6 haftacık kaldı![]()
![]()
Aynen canım inşallah güzel olacak :)R
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yaz bebegı ne güzel cabucak toplar kendini Rabbim sağlık sıhhat versin
Bende neşe hanıma gidiyorum ama bu konuda benim de bilgim yok...Kızlar cumartesi esentepe Neşe hanıma gittim. Doktor ilgili, güler yüzlü. Memnun kaldım. Bakalım inşallah sıkıntı olmaz da burada doğum yaparım
merhaba arkadaşlar.... benımde 2. hamileliğim.daga 7 haftalık.
birinci doğumum normaldi. inşallah bunuda nasip olursa normal yapmak isterim. doktorumdanda memnundum ancak doktor değiştirmek sorunda kaldım ve Neşe hanım ile başladık. şu anda iyi... ancak benim için asıl önemli olan konu Neşe hanım normal doğum yanlısı mı ve hiç kendisine normal doğum yaptıran var mı? bilgi verebilirseniz çok sevınırım.
E yuh o neymiş öyle ya... Araya öğle arası da girdiği için mi bu kadar geç girdin kontrole? Özel hastane olacak bir de.. Muayene ücreti ne kadardı canım?Merhaba herkese iyi günler cuma günü Osmangazi tıp merkezi ne nagıhan hanıma gittim 11.30 daki randevuma saat bırbucuk gibi girdim cok kalabalık maalesef memnun kaldım desem yalan olur devlet hastanesine ve hayat hastanesine dvm etmeyi düşünüyorum İnş hakkımızda hayırlısı
Muayene ücreti 62 lira verdim kurum indiriminden ama normalde 75 falan sanırım dogum da 1800 müş bilmiyorum bakalım tekrar kontrol için cagırdı Ücretsiz oldugu icin giderim yine ama cok içime sinmediE yuh o neymiş öyle ya... Araya öğle arası da girdiği için mi bu kadar geç girdin kontrole? Özel hastane olacak bir de.. Muayene ücreti ne kadardı canım?
Daha önce de yazmıştım Nagihan hanıma giden arkadaşım var, muayeneye girmemle çıkmam bir oluyor ne sorularımı sorabiliyorum ne bebeği adam akıllı görebiliyorum demişti. Demek ki yoğunluktanhızlı hızlı muayene edip gönderiyorBoşver canım hiç gitme o zaman.