Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Esentepe`de Neşe hanım hakkında merak ediyorum, muayene sırasında ve soru sorduğunuzda açıklama yapan birisi mi?
Merhaba, ben 5.aydan sonra neşe hanıma geçmiştim ama memnun olduğumu söyleyemem. Yeteri kadar açıklama yapmıyor ve her muayenede normal Doğum istiyorsan diye konuya başladığı için antipati oluştu bende. Doktoru değiştiriyorum Bu hafta. Herkesin beklentileri farklı olabilir istersen bir görüş ama benim beklentilerimi karşılamadı.Merhaba Esentepe`de Neşe hanım hakkında merak ediyorum, muayene sırasında ve soru sorduğunuzda açıklama yapan birisi mi?
:) bana kalırsa değil. 5.ayda tanıştık biz ilk görüştüğümüzde de daha dünkü kontrolümde de hala normal Doğum istiyorsan söyle yapıcaz böyle olacak diyor yanı ben sezeryan istiyorum desem hemen tamam diyip tarih verecek sanırım. Hiç hoşuma gitmedi bu durum.Evet. Kesinlikle. Güzelce anlatıyor. İyi bir doktor bence. Tek merakım normal doğum taraftarımı...
Eklemeyi unuttum Esentepe de Sibel hanıma çok iyi diyorlar normal Doğum Yanlısı Güler yüzlü bayan diye, nst de hep Sibel hanımın hastalarına denk geldim çok memnunlar. Ben ona gideceğim haftaya bakalım.Merhaba Esentepe`de Neşe hanım hakkında merak ediyorum, muayene sırasında ve soru sorduğunuzda açıklama yapan birisi mi?
öyle ise hoş değil tabiki. ben birinci doğumumu normal yaptım. ikinicide öyle olsun istiyorum. bende değiştirmeyi düşünüyorum. geçenlerde rahatsızlandım iş yerinde doktora bir türlü ulaşamadım. cep telefonu yok. hastaneden bağlamaya çalışıyorlar bağlayamıyorlar... sinir sinir bekledim saatlerce....:) bana kalırsa değil. 5.ayda tanıştık biz ilk görüştüğümüzde de daha dünkü kontrolümde de hala normal Doğum istiyorsan söyle yapıcaz böyle olacak diyor yanı ben sezeryan istiyorum desem hemen tamam diyip tarih verecek sanırım. Hiç hoşuma gitmedi bu durum.
öyle ise hoş değil tabiki. ben birinci doğumumu normal yaptım. ikinicide öyle olsun istiyorum. bende değiştirmeyi düşünüyorum. geçenlerde rahatsızlandım iş yerinde doktora bir türlü ulaşamadım. cep telefonu yok. hastaneden bağlamaya çalışıyorlar bağlayamıyorlar... sinir sinir bekledim saatlerce....
Mrb bende nagıhan hanıma gittim valla o kadar kalabalıktı ki ıkı saat o halimle bekledım devlet hastanesinden farkı yok doktorda kotu diyemem ama evet iyi de diyemem zaten degıstırdım hastaneyi bebegimin kalbi durdugu için kurtaj oldumMerhaba bizim anlaşmamız Osmangazi tıp ile,ve önümüzdeki ay asılama düşünüyoruz.Osmangazi tıpta Güler hanım hariç doktor tavsiyesi olan var mı?Nagihan hn dediler ama hiç bi fikrimiz yok..Daha önce kontroller için Sevil pakere gittik hep Bursada..
Tşkler..
Cok geçmiş olsun..İnsallah yeniden kalırsınız,sağlıcakla alırsınız kucağınızaMrb bende nagıhan hanıma gittim valla o kadar kalabalıktı ki ıkı saat o halimle bekledım devlet hastanesinden farkı yok doktorda kotu diyemem ama evet iyi de diyemem zaten degıstırdım hastaneyi bebegimin kalbi durdugu için kurtaj oldum![]()
Ben kızımda dorukta yaptırmıştım cnmMerhaba :) bursada ayrintili ultrason icin tavsiye edebileceginiz bir yer var mi :)
Sagol canim :)Yarin gorusucem canim orayla radyolog bakiyor sanirim orada hayat hastanesinde de radyolog bakiyormus burtomu onerdi doktor burtomdakiler de radyolog.belki dedim perinatolog bulabilirsem daha iyi olur :)Ben kızımda dorukta yaptırmıştım cnm
Hayat hastanesinde iyi anılarım yok maalesef orayı hiç sevmiyorum yaslı bir radyolog var doruk daha iyi kime benzediğini bile söylemişti hayatta kı asık suratlı fiyat olarak nasıl bilmiyorum ama inş kafana uygun Bı yer bulursun burtom fiyat olarak biraz daha fazla sanıyorum iyi geceler sevgilerSagol canim :)Yarin gorusucem canim orayla radyolog bakiyor sanirim orada hayat hastanesinde de radyolog bakiyormus burtomu onerdi doktor burtomdakiler de radyolog.belki dedim perinatolog bulabilirsem daha iyi olur :)
Hala dorukla hayata ayni anda devam ediyorum bir karar veremedim :/ ama detayli icin hayati dusunmuyorum canim ben de madem bakilacak perinatolog baksin istiyorum bulabilirim umarim iyi bir yer :)Hayat hastanesinde iyi anılarım yok maalesef orayı hiç sevmiyorum yaslı bir radyolog var doruk daha iyi kime benzediğini bile söylemişti hayatta kı asık suratlı fiyat olarak nasıl bilmiyorum ama inş kafana uygun Bı yer bulursun burtom fiyat olarak biraz daha fazla sanıyorum iyi geceler sevgiler
Perinatolog nerde var hiç bilmiyorum bana da soyle de İnş olursa ikıncı de giderimHala dorukla hayata ayni anda devam ediyorum bir karar veremedim :/ ama detayli icin hayati dusunmuyorum canim ben de madem bakilacak perinatolog baksin istiyorum bulabilirim umarim iyi bir yer :)
Dorukta hangi doktora gidiyorsun canim ben daha dogum ucretlerini konusmadim kac dediler :)Hanımlar merhaba,
Ben bu zamana kadar (30 haftalık hamileyim)
Doruk Hastanesi'ne gidiyordum aslında gayet de memnundum ama doğum ücretleri biraz pahalı geldi.
Şuan Esentepe Hastanesi Sibel hanıma gidiyorum bir kez gittim sadece a gayet memnun kaldım. Zaten onunla görüşmeden önce tavsiye almıştım bir kaç kişiden ve her giden memnundu. Sadece doğum dan endiseliyim biraz. Doğum yapan var mı orada.
Hepimiz sağlıcakla bebislerinize kavusuruz insallah.
Insallah canim olur Allah'in izniyle Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin en kisa zamanda :) tecrube edineyim hemen bilgi vericem canim :)Perinatolog nerde var hiç bilmiyorum bana da soyle de İnş olursa ikıncı de giderim