Bursa ozel hastaneler..

Dorukta hangi doktora gidiyorsun canim ben daha dogum ucretlerini konusmadim kac dediler :)

Naile Gökçe ye gidiyorum çok tatlı bir doktor. Ayrılmak istemezdim ordan ama mecbur. Normal 2400 sezeryan 3100 TL diye hatırlıyorum yine sorarsıniz. Aslında jimere ya da başka ozellere göre iyi fiyatı ama şuan o bile fazla geldiği için bize. Esentepe daha uygun

Naile Gökçe ye gidiyorum çok tatlı bir doktor. Ayrılmak istemezdim ordan ama mecbur. Normal 2400 sezeryan 3100 TL diye hatırlıyorum yine sorarsıniz. Aslında jimere ya da başka ozellere göre iyi fiyatı ama şuan o bile fazla geldiği için bize. Esentepe daha uygun
Esentepe de fiyatlar nasil canim bursa da ozeller hep cok pahali zaten :/

Esentepe de fiyatlar nasil canim bursa da ozeller hep cok pahali zaten :/

Evet gerçekten öyle. Fiyatlar konusunu eşim araştırıyor inan tam hatırlamıyorum ama 1750 sanırım. Hastane odaları falan çok hoşuma gitti temiz güzel yanı. Sen kaç haftaliksin peki

bende 2012 de kızımın doğumunda rentıpta selim bey de yapmıştım.Şu an 2.çocuk için tedavi sürecindeyim jimerden devam ediyorum.hastahane olarak fazla memnuniyetim olmasada sırf selim bey in soğuk kanlılığını tercih ettiğim için yine ona gidiyorum.özellikle hamilelik sürecinde yüreği ağzında olan panik atak derecesinde evhamlı arkadaşlara öneririm.

Back
X