Bursa Özel Jimer'de Doğum Fiyatları

• Konu Sahibi Konu Sahibi aayyccaann
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba 2010 doğum fiyatlarını öğrenen varmı varsa lütfen benimle paylaşsın

Slm yeşim hemşire nerelerdesiniz 2010 doğum fiyatları konusunda lütfen bizi aydınlatın, ben halen kararsızım 2000 TL civarında olduğu söyleniyor doğru mu ?????

jimer de sgk ile anlaşması oldugu halde mi 2000tl deniyor çok pahalı gerçekten doruk hastanesinde normal 500 sezeryan 1000 miş orası da gerçekten çok güzel bir hastane bende kararsız kaldım:sm_confused:

Sibel ( burdan olmaz tatlım sen ara beni olmaz mı?

merhaba yeşim hanım bende hemşireyim erzurum da görev yapıyorum..bende uterus bicornis var[bölmeli rahim] hastanenizde iyi bir kadın doğum uzmanı varmı..bursada tedaviyi düşünüyorum...yardımcı olursanız sevinirim.2 tane düşüğüm oldu tedavi görmek gerekiyor...iyi bir prof ismi yazarsanız sevinirim..şimdiden teşekkürler....

jimer de sgk ile anlaşması oldugu halde mi 2000tl deniyor çok pahalı gerçekten doruk hastanesinde normal 500 sezeryan 1000 miş orası da gerçekten çok güzel bir hastane bende kararsız kaldım:sm_confused:

merhaba sibelkur ewet jimerde ssk olduğu halde sezeryanlı doğum 2000,2500 tl arasıben yeni fiyat aldım.doruktada fiyatlar aynı sezeryandan 1800 tl istiyorlar.bilgi vereyim dedim bu fiyatlar 1 hafta önce alındı..

acaba bu ücret dışında kendi doktorun doğuma girerse ne kadar ödeniyor yaklaşık bilgisi olan varmı? bende yeni hamile olduğumu öğrendim araştırmaya başladım. yardımcı olabilacek olan varmıdır bilmiyorumkismile

yeşim hnm bende jimere gidiyorm doktorm bana 2000 civarı demisti ne 300+500ündn bahsediyorsnz siz öle olsa süper ama bi, arkadasda orda doğm ypmstı ocak 2010da 1750 sezeryan doğuma ödemiş

Jimer uçmuş bence.....ben yeni sordum sezeryan 3000 tl.normal doğum 2500 tl.nakit tek ödeme doğuma girmeden verilecek...1 kuruşta indirim yok....üstelik sgk lıyım...

ben 8 aylık hamileyim 1 ay önce fiyat almıştım sgk güvencem var
normal:2500
sezeryan:3000 dediler nasıl oluyor anlamıyorum....
300-500 fark alıyoruz diyorlar kimden ne kopartırsan mı .... açıklama bekliyorumm

Arkadaşlar konu 2009 yılında açılmış o 300-500 ler tanıtım fiyatlarıymış o zaman şimdi evet maalesef haklısınız doğum ücretleri pahalı ve birde jimerin sahipleri değişmiş tıpla ilgilisi olmayan kişilermiş fiyatlar bu nedenle böyle olabilir..

2009 da epudralli normal doğuma 1500 ödedim yok peşin doğumdan önce falan filan yok tabiki sizin bahsettiğiniz gibi çıkış işlemleri yapılırken ödiyorsunuz parayı hem nakit nasıl ödenecekki para öle saçmalıkmı olur normal die girliyoru doğuma sezeryana dönüyor yada epudral takılıyor o anda 2500-3000 doğru fiyatlar 300-500 nerde hangi hastanede kaldıki o fiyatlar ama 10 nurmara hastane hanımlar çok ama çok memnun kalırsınız ilgi alaka süper sancınızı odanızda çekiorsunuz dilediğiniz herkes yanınızda oluyor çok güsel . inş. 2. yede orda niyetim

Selam hamile arkadaşlarım, ben 31 haftalık hamileyim. İnegöl de oturuyorum mecburen burada bir hastaneye gidebiliyorum. Doğumumu Allah bir zeval vermediği sürece Bursa Jimer de yapmayı düşünüyorum. Son 1 ay kala yada sadece doğuma gitsem kabul ediyorlar mı acaba...

ben acilden giriş yapmıştım aynı gün doğum oldu problem çıkmadı daha önce hiç gitmemiştim

ben acilden giriş yapmıştım aynı gün doğum oldu problem çıkmadı daha önce hiç gitmemiştim

Çok teşekkür ederim cvp verdiğin için peki doğumunu ne zaman yaptın fiyatı neydi

Arkadaşlar merhaba konu tarihi baya geçmiş ama güncel fiyatlardan haberi olanlar varsa yazabilir mi. Henüz hamile bile değilim ama güzel şeyler duydum hastane hakkında şimdiden araştırmak lazım aynı zamanda doktor öneriside alabilirmiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…