Bursa Özel Jimer'de Doğum Fiyatları

• Konu Sahibi Konu Sahibi aayyccaann
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hamileliğimin başından beri jimere gidiyorum. doktorum cenk aşkalli. muayene ücreti 100 tl. arada gidilen kontrol için ücret ödenmiyo. doktor süper kesinlikle tavsiye ederim. çok titiz ve ilgili. doğum ücreti normal 3500, sezaryen 4000 diye biliyorum. değişti mi bilmiyorum. değiştiyse burdan bilgi veririm.

ben yeni hamileyim daha dr bir kere gittim jimerde nuray hanıma ama bugün karşı komşumdan çok kötü şeyler duydum hakkında : sanırım dr değitrcem cenk bey ilgili mi ? doğumda acil durum olsa gece geliyormuymu? bir de doğum fiyatı 4000 mi iiçinde oda süsleme fotoğraf var mı

Jimer hastanesine ilk muayeneme dün gittim.Çıkışta doğum fiyatları için bilgi almak istedik ancak şuan hamileliğim yeni olduğu için çok net bir rakam vermediler.Ancak yılbaşından sonra 6000 - 6500 TL gibi bir rakam olacağı söyleniyor.Bu rakam benim çok yüksek olduğu için fiyatı daha uygun bir hastane aramaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…