Bursa Pembe Mavi Hastanesi Doğum Yapanlar

piraye92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
9
2
86
33
Arkadaşlar aranızda pembe mavide doğum yapanlar varsa hastanenin ne gibi hizmetler yaptıgından bahsedebilir mi mesela bir arkadaşım jimerde doğum yaptı doğumdan sonra hemşireler odayı süslemiş anneye makyaj yapıp saç falan düzleştirmişler bu tip buna benzer ne gibi şeyler var acaba bilgilendirirseniz sevinirim..

Arkadaşlar aranızda pembe mavide doğum yapanlar varsa hastanenin ne gibi hizmetler yaptıgından bahsedebilir mi mesela bir arkadaşım jimerde doğum yaptı doğumdan sonra hemşireler odayı süslemiş anneye makyaj yapıp saç falan düzleştirmişler bu tip buna benzer ne gibi şeyler var acaba bilgilendirirseniz sevinirim..

Bende şuan takiplerim için pembe maviye gidiyorum. Bu konularda bende henüz hiç araştırma yapmadım hastaneylede görüşmedim daha erken diye, ama bilen varsa harika olur.

Sen orayamı gidiyorsun?

Muayene ücretleri ve gittiğiniz doktorlar nasıl. Birde 4lü test yaptırıp fiyat alan varmı bunun için.

Benim ozel saglik sigortam oldugu icin daha dusuk fiyat oduyorum ama muayene 180tl sanirim hastaneye sorabilirsin

Muayene ücretleri ve gittiğiniz doktorlar nasıl. Birde 4lü test yaptırıp fiyat alan varmı bunun için.

Ben 4lü yaptırdım 180 miydi 200 mü hatırlamıyorum suan, ama ayrıntılı ultrasona 407 tl ödedim. Muayene 180 tl. Doktorlar gercekten iyiler ve cok temiz bi hastane.

Merhaba sevgili hamişler, Bursa'ya yeni taşındım ve ilk gebeliğim... Pembe Maviyi tavsiye eder misiniz? Yenidoğan bebek ünitesi var mı? Bir de doğum fiyatları nasılmış? Bebek henüz çok yeni , eğer sağlıklı devam ederse bir doktora başlayıp onda tamamlamak istiyorum inşallah..

Ben kesinlikle tavsiye ediyorum benim doktorum orhan bey istedigim saatte kendisine ulasabiliyorum cok ilgili bilgili ve guleryuzlu bi doktor her sorumuza sabir ve hosgoruyle cevap veriyor hastanede yenidogan unitesi var diye biliyorum.dogim fiyatlari 4.500 ile 5.000 arasi diye biliyorjm konusmadim daha hastaneyle hastaneyle gorusursen kesin net bilgiyi verirler canim

Bununla ilgili birşey öğrenebildinmi?

Ben kesinlikle tavsiye ediyorum benim doktorum orhan bey istedigim saatte kendisine ulasabiliyorum cok ilgili bilgili ve guleryuzlu bi doktor her sorumuza sabir ve hosgoruyle cevap veriyor hastanede yenidogan unitesi var diye biliyorum.dogim fiyatlari 4.500 ile 5.000 arasi diye biliyorjm konusmadim daha hastaneyle hastaneyle gorusursen kesin net bilgiyi verirler canim
Çok teşekkür ederim Pirayecim, haber bekliyorum senden... Benim ki daha çok minik şuanda gitsem bile hiçbir şey belli olmaz... Sabırla beta hcg nin katlamasını bekliyorum...

Pembe maviyi cok onermiyorum ama hangi doktor olduguna baglı. Nedret hanım iyi orda

Back
X