Bursa tüp bebek doktor önerisi

Hemen hemen aynı durumdayım aynı şekilde genetikler temiz sınırda pıhtılaşma var tüp bebek ile ikiz transfer yaptık bir kese küçük kaldı diğer kese de 6+5 16 mm yolk sac 6.45 mm sağlıksız gebelik dendi sizin son durumunuz nedir ?
Merhaba kalp atışı duydunuz mu acaba?

Merhaba kalp atışı duydunuz mu acaba?
Hayır duyamadık fetal pole gelişmediği için henüz duymadık zaten ondan şüphelendi doktor.Ama yine de bir umut kesenin 20 mm olmasını bekliyorum o zamana kadar yüzde 1 bile olsa bir ihtimal varmış🤷🏻‍♀️

Hayır duyamadık fetal pole gelişmediği için henüz duymadık zaten ondan şüphelendi doktor.Ama yine de bir umut kesenin 20 mm olmasını bekliyorum o zamana kadar yüzde 1 bile olsa bir ihtimal varmış🤷🏻‍♀️
İnşallah duyar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben de bugün Yolk sac 7mm olduğunu öğrendim ve sağlıksız gebelik olabileceğini söyledi doktor. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Kalp atışı var ama yine de 7mm pek hayra alamet değil sanırım.

İnşallah duyar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben de bugün Yolk sac 7mm olduğunu öğrendim ve sağlıksız gebelik olabileceğini söyledi doktor. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Kalp atışı var ama yine de 7mm pek hayra alamet değil sanırım.
Zaten 6 mmden büyük yolk olduğunda sorun var deniyor sağlıksız gebelik diyorlar.Bizim için yüzde 1lik bir şans var ne yazık ki ama Allahtan ümit kesilmez tabi.İnşallah sağlıklı hale gelirler.Sizin de tüp bebek mi?

Zaten 6 mmden büyük yolk olduğunda sorun var deniyor sağlıksız gebelik diyorlar.Bizim için yüzde 1lik bir şans var ne yazık ki ama Allahtan ümit kesilmez tabi.İnşallah sağlıklı hale gelirler.Sizin de tüp bebek mi?
Yok hayır doğal gebelik fakat baya uzun süre beklemiştik

Muayene ücreti 8.500 tl, özel muayenesine gittim. Süreç nerede devam eder şimdilik bilmiyorum .
Ancak testleri (Sperm DNA Hasar Testi ve Periferik Kandan Kromozom Analizi) özel laboratuvarda yaptırdık.
Merhaba kromozom analizine nekadar ücret ödediniz acaba ?

Back
X