• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Tüp Bebek

Busrapink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
149
Puanlar
33
Kızlar merhaba. Endometriozis ameliyatı oldum ve iki kez tüp bebek denedim. Yumurta kalitesi ve embriyo oluşması, tutunması ile ilgili sıkıntılar vardı. Bu arada 32 yaşındayım. Tüplerim bağlı. Sağlıksız olduğu için bağlanmıştı. Şimdi 3. Kez tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz. Deniz Güleryüz Çakmaka gittim. Doktor anlamında kararsızım. Deniz Güleryüz Çakmak, Sabri çolak, Osman Develioğlu, Betül Dündar... Kararsız kalıyorum. Eşimde bana bırakıyor için rahat etsin istiyor. Yorumlarınız neler? Deniz hanımda başlıyim diyorum açıkçası ama kararsızım bir yandan da.

Kızlar önerisi olan yok mu? Bursa için hani şudur diye bir doktor göremedim.

Osman Develioğluna gitmeni öneririm. Çok iyi ve bilgili bir doktor. Benimde 2.tedavim Osman beyle başladım keşke en başında Osman beyi bulsaymışım diyorum kendi kendime bi görüşmeni öneririm

Ben de 2.tedavime Osman Develioğlu ile başladım. Sonuç ne olur bilmiyorum ama eşimle ikimizin de çok içine sindi. Asla gereksiz laubali değil.

Merhaba ben tüp bebek hemşiresiyim dilerseniz sizi kendi doktorumlada görüştürebilirim fikir olmuş olur

Osman Develioğluna gitmeni öneririm. Çok iyi ve bilgili bir doktor. Benimde 2.tedavim Osman beyle başladım keşke en başında Osman beyi bulsaymışım diyorum kendi kendime bi görüşmeni öneririm
Anladım canım teşekkür ederim

Ben de 2.tedavime Osman Develioğlu ile başladım. Sonuç ne olur bilmiyorum ama eşimle ikimizin de çok içine sindi. Asla gereksiz laubali değil.
Anladım canım, ya çekiniyorum biraz sert tavırlı gibi konuşuluyor ya, aradım daha önce hakikaten öylede biraz

Doktorum orhan orhandi benimde umi plaza da sonuna kadar tavsiye ederim

Hayırlısı olsun hepimiz için, Sabri Beyle ilgili bilgisi olan var mı?

Bende Osman beye gidiyorum. İlki negatif oldu ikinci transfere hazırlayacağım nasipse. Çok dolu bir insan. Tavsiye ederim bende.

Back
X