Bursa Tüp Bebek

merhabalar, deniz hanıma gittiniz mi bilmiyorum ama umarım gitmemişsinizdir. kendisiyle tüp bebek tedavisine başladık yakın zamanda, ilk konuştuğumuz zaman gayet normal ilgiliydi yani en azından bize öyle gelmişti. tüp bebek tedavisi için söylediği rakamın şuan güncel olarak iki katının üstünde ücret ödemiş bulunmaktayız. dondurulan embriyolarım var, kalitelerini sadece iyi olarak biliyorum seviyelerini asla bilmiyorum. anlaşmalı olan hastanesi, jimer. oraya da kalite durumunu sordum doktordan bilgi almamı söylediler, doktor hastaneden bilgi al diyor. kendinizi aptal gibi hissetmek istiyorsanız, sürekli hanımefendinin eline nakit vermeye razıysanız gidin deneyin. randevu saatinizde asla görüşemiyorsunuz kendisiyle minimum yarım saat ki çoğunlukla 1 saat beklemek zorundasınız. işten birkaç saat izin alıp gelmeyi falan düşünmeyin bütün gününüz kilit çünkü. yani anlatsam bir ton şey anlatırım ancak hâlâ tedavi sürecindeyim o yüzden detay veremiyorum. google ve doktortakvimindeki olumlu yorumları görüp gitmiştim, keşke farklı biri denk gelmiş olsaydı.
Anladım teşekkür ederim

Merhaba Ferhan hanıma giden var mıdır

Back