Tüp Bebek Merkezleri Bursa tüp bebekte tedavi görenler toplanalım paylaşalım

Ben tedaviye cumartesi başladım, gonal f iğne vuruluyorum şimdi 2 gün daha kullanıp kontrole gideceğim.Çok fazla düşünmekteyim. Allah yardımcımız olsun sen ne haldesin

amin hepimizin allah yardımcısı olsun inş.benımde dun farlutal sondu.şimdi regl olmayı beklicem 3.gün doğum kontrol hapı başlıcam.beklemedeyım yanı.
bol bol dua et arkadsım.inş.bebişlerimizi kucağımıza alırız

canım evet eşimde azospermi var,9 ay ilaç tedavisi oldu 3 ayda bir spermogram yaptırdık hiç bir şey bulunamadı hep 0 çıktı,sonuncu 3.ayda doktor eğer bundada bulunamazsa ameliyat olacak dedi,tabii bu arada banada ilaç tedavisine başladılar,eşim microtese oldu ameliyattada bulunamadı zanettik son anda beni aldılar yumurta toplama işlemi için 1 tane sperm bulunmuş,doktor çok kaliteli değil ama denemek zorundayız dedi ve Yüce Rabbime şükürler olsunki bebiş tutundu.inşallah seninde hayırlı bir şekilde sonuçlanır.sen kırşehirdesin orada varmı tüp bebek merkezi nasıl olacak?Arkadaşım şunuda bilmeni isterim çok yıpratıcı bir süreç hem madden hem manen sonucunu bilmeden bir bilinmezin içinde yol alıyosun eşinle sen,ama hiç bir zaman umudunu kaybetme çevrende kim ne derse desin kulağını kapat ve yoluna devam et çünkü bu konuda hemen hemen herkesin kulaktan dolma söyleyecek bir iki lafı vardır işte benim bir tanıdığımda böyleydi ama olmadı gibi sakın bunları duyma sakın çok etkilenirsin yolunuz açık olsun sonu hayırlı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…