Tüp Bebek Merkezleri bursa uludağ üniverstesinde tüp bebek yaptıranlar.lütfen okuyun:((

jasomia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
45
3
36
Bursa
Arkadaşlar ben 31 yaşındayım bebeğim olmadı üç ay önce uludağ ünüverstesine gittim şakir küçükkömürcü ye muayene oldum sadece bir tane tahlil yaptı ve önce ilaç tedavisi uygulayalım dedi klomen verdi 5 gün içtim muayene etti sadece 1 yumurtan oluşmuş dedi bugünlerde ilişkiye gir bu ay bekle hamile kalmassan gel seni tüp bebek merkezine göndereyim dedi.adam hiç umursamıyo gayet rahat sanki normal yollarla hamile kalacakmışım gibi sadece bir yumurtayla. Beni tüp bebek merkezine daha önce yollamalıydı. Anlıcanız hiç memnun değilm beni boş yere oyaladı zamanımı aldı.size sorum şu aranızda bu uünüverstede tüp bebek uygulamsı gören varsa cevaplasın nolur.bilgim yok hiçbu konu hakkında şimdi beni şakir beyinmi sevk etmesi gerekiyo direk arayıp randevu alamazmıyım yada alsam bile orda benim tedavimi yine şakir beymi takip etcek ben onu istemiyorum.nasıl yapcam şimdi doktorumu nasıl değiştircem.bildiğiniz iyi bi dr varmı bu işler nasıl oluyo.bana yardımcı olun lütfen(( sadece tek yumurtam kalmış erken menopoza mı gircem napcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…