P perlin Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2008 53 1 86 44 Bursa 22 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi perlin #1 merhabalar arkadaşlar bursa zübeyde hanımda kan testi yaptıran varmı muayene olmadan b hcg testi yaptırabiliyormuyuz
merhabalar arkadaşlar bursa zübeyde hanımda kan testi yaptıran varmı muayene olmadan b hcg testi yaptırabiliyormuyuz
katharsis Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Mart 2010 77 7 86 Bursa 14 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi perlin #2 perlin .!.: merhabalar arkadaşlar bursa zübeyde hanımda kan testi yaptıran varmı muayene olmadan b hcg testi yaptırabiliyormuyuz Genişletmek için tıkla... yaptıramıyorsun arkadaşım...ancak ordan bir doktorun yönlendirmesi gerekiyor..eğer doktorun dışardan bir doktorsa, parayla kan testini yaptırabilirsin.
perlin .!.: merhabalar arkadaşlar bursa zübeyde hanımda kan testi yaptıran varmı muayene olmadan b hcg testi yaptırabiliyormuyuz Genişletmek için tıkla... yaptıramıyorsun arkadaşım...ancak ordan bir doktorun yönlendirmesi gerekiyor..eğer doktorun dışardan bir doktorsa, parayla kan testini yaptırabilirsin.