Bursa Zübeyde Hanım Doğumevinde Doğum Yapanlar

meltemsahin

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
637
12
318
40
Bursa
meraba arkadaşlar.ben haftaya zübeydede sezeryan doğum yapıcam.doğumuma başhkim giricek inşallah.özel odada kalmak istemiştim ama tek k,işilik özel oda bir tane varmış onuda vereme acil durumlara veriliyo dedi.ama ben var diye biliyodum.özel odada kalan var mı.birde zübeydenin şartları nasıl.temizliği odaları falan kaç kişilik.memnun kaldınız mı? yardımcıolursanız sevinirim...

meraba arkadaşlar.ben haftaya zübeydede sezeryan doğum yapıcam.doğumuma başhkim giricek inşallah.özel odada kalmak istemiştim ama tek k,işilik özel oda bir tane varmış onuda vereme acil durumlara veriliyo dedi.ama ben var diye biliyodum.özel odada kalan var mı.birde zübeydenin şartları nasıl.temizliği odaları falan kaç kişilik.memnun kaldınız mı? yardımcıolursanız sevinirim...

meltem mrb sanırım doğum yapmışsındır hastane hakkında biraz bilgi verirmisin? özel oda olayını bende merak ediyorum.

selam kızlar, ben konu sahibi arkadaşa doğum yapacağı dönemde özelden açıklama yapmıştım.
ben zübeydede doğum yaptım eşim doktor olduğu için özel odada kaldım, başhekimle falan görüşmüştü ama o halde bile garanti değildi yani ama son gün sağolsun doktorum özer kutlu ayarladı odayı. doktoruma çok şey borçluyum. çok mükemmel bir doktor gerçekten. onun sayesinde oldu.
ama özel oda 1 tane benim bildiğim kadarıyla ve onu da ayarlamak çok zor. yani öncelik orada çalışan doktor,hemşire ve diğer personel ve yakınlarının onlardan boşta kalırsa diğer kurumlarda çalışan sağlık personelinin yine de boş kalırsa belki o durumda doktorunuz da devreye girerse ayarlayabilirsiniz.
ayrıca hastane hiç de pis falan değil, ben memenun kalmıştım.

Eşi doktor olmayıp başhekimle irtibat kuramayanlar ne yapsın.İnsanlık muamelesini haketmiyor mu onlar.Anlatsam aslında mahkemelik olurlar , dava etsen yeri.Ama ben hepsini Allaha havale ediyorum...
Belkide çok talep olmasında elimizi bu işe bulaştırmayalım diye düşünüyorlardır....

Back
X