bursa zübeyde hanım dogumevınde hangı doktora gıdıyosunuz arkadaslar??

fsane21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
191
0
96
37
Bursa
ben 6 aylık hamıleyım bülent kayhana gıdıyorum aslında cok ıyı doktor ama cok hastası oldugundan bıran once bıtsın dıe bakıyolar ılk erkek bebegım olucak cok korkum var .foreverlive88

tatlım özeline gitmeden ordaki hiçbir doktor adam akıllı ilgilenmez en azından ben öyle düşünüyorum niye özel bi hastane düşünmüyosun biliosunki artık anlaşmaları var devlet güvenceleriyle özel hastanelerin abartılcak kadar bi miktarda diil yani bilmiyorum yorumum ters gelebilir

yok cnm ya neden ters gelsın kı dogru soyluyosun tabı ne bıleyım

ben de o hastaneden Özer Kutlu ya gittim. çok memnun kalmıştım gerçekten. bir daha hamile kalsam yine Özer beye giderim. ama tabi arkadaşın dediği gibi, hastane çok kalabalık orada çok ilgi bekleme, en azından çok vakit ayırmazlar. maddi durumun el veriyorsa özeline git derim ben de. ben hep özeline gitmiştim. ama doğumda da hep yanımdaydı, çok ilgilendi ve tabi devlet hast. olduğundan ne doktora ne de hastaneye para öedemiyorsun.

evet uygulanıyor. ama spinal anestezi şeklinde. yani yine belden bir iğneyle anestezi veriliyor, belden aşağısı uyuşturuluyor. benim doğumum bu şekilde olmuştu. epidural daha farklı bir uygulama.

Peki tavsiye edermisiniz spinal anesteziyi?

ben bir sorun yaşamadım çok şükür. belki doktorum çok tecrübeli olduğundan olabilir. sorun yaşayanlar da olabiliyormuş. gerçi her doğum şeklinde riskler olabiliyor. kişinin bünyesine ve doktorun tecrübesine bağlı birazda. ben tavsiye ederim, güzel bir doğumdu. sonrasında yani daha ilerki zamanlarda bel ağrısı şikayetleri çekenler oluyormuş bazen, ben öyle bişey de yaşamadım çok şükür. doktorunuzla konuşun o da uygun görürse olabilir bence.

Çok teşekkür ederim fakat benim henüz bir doktorum yok.Bursa'ya 1.5 saatlik mesafede bir ilçesinde oturuyorum.Burda ne özel hastane ne doktor var.Sadece devlet hastanesinde test yaptırdım.Doktor arıyorum Bursa içinde.Sizin doktorunuzun ismi neydi :26:?

Anladım canım, hakkında hayırlısı olsun
benim doktorum Op. Dr. Özer Kutlu. çok ilgili ve tecrübeli bir doktor.
tavsiye ederim.

Anladım canım, hakkında hayırlısı olsun
benim doktorum Op. Dr. Özer Kutlu. çok ilgili ve tecrübeli bir doktor.
tavsiye ederim.

Sizce ilk olarak muyenehanesine mi gitmeliyim yoksa hastaneye mi?Çok soru soruyorum biliorum ama bu ilk doğum olacak bi de benim hastane fobim var.O yüzden doktor konusunda biraz titizim.Bir de Ahmet Yılmaz'ı önemişsiniz.Hangisi daha avantajlı olur sizce?

bende ziya çetine gidiyordum özelden çoook fazla memnundum eli çok hafif ve devamlı yanımdaydı hamileliğimde ve doğumumda inşallah tatlım hayırlısıyla kurtulursun

doktor konusunda hala karar veremedım.baska baska doktorlara gıtsem aynı hastanede bı sorun olur mu acaba?

ben gitmedim ama araştırmıştım daha önceden. özer kutlu gerçekten tavsiye edilen ve memnun kalınan bir doktor.

evet konuşkan istiyorsan kesinlikle ziya bey
ben özer beyi biliyorum ama ziyanın yanında o biraz pasif kalıyor çok konuşkan değil
ben ilk nuray sözeri altınerle başladım 2.ahmet yılmazdı
3.ZİYA ÇETİN
5 aylıktım ziya beye gittiğimde inanılmaz güvenilir geldi bana hele ahmet yılmazla çoook fark var aralarında

bende ziya çetine gidiyordum özelden çoook fazla memnundum eli çok hafif ve devamlı yanımdaydı hamileliğimde ve doğumumda inşallah tatlım hayırlısıyla kurtulursun

Çok teşekkür ederim.Allah herkese kolay bir doğum ve sağlıklı bebekler nasip etsin.

arkadaslar hastanede olan doktorlar hala devam edıyor mu ozelden bakmaya.ayrıldılar dıe bılıyorum ama.ıkısını bırden yurutmemelerı gerekiyor.pekı bu doktorların muayanelerı nerde ve kac para bılen var mı

arkadslar ben 7 aylık hamıleyım cenk aşkallı ye gıdıyorum hemde cok ıyı bı dr ılgılesı falan cok ıyı .hem şevket yılmaz hastenesınde calısıyo hmde jımerde ben tahlıllerı sevket yılmazda yaptırıyorum muayneyı jimere gıdıyorum muayne ucretı 100 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…