Bursa'da 2011 doğum fiyatları nedir?

seker83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
187
0
46
Bursa
Merhaba arkadaşlar. Ben çekirge doruk hastanesine gidiyorum. Melike Hanım'a gidiyorum. Doğum fiyatlarını 900 normal doğum sezeryan 1300tl dedi. Daha erken olduğu için çok detaylı sormadım bu fiyatların içinde neler var diye. Büyük bir ihtimal herşey dahil fiyattır. Sizin bildiğiniz fiyatlar nelerdir?
Bir de dr.dan Busmek'in düzenlediği hamileler için plates kursu için bir yazı alamadım çok sinirim bozuldu. Bu nedenle doktorumu da değiştirmek istiyorum. Hastanede çok özel hastane gibi değil. Bir sürü koridorda gezen hemşire var. Bir gün birinin bir işe yaradığını görmedim sürekli bir araya gelip laflıyorlar.

merhaba arkadaşım
ben de dorukta fatma güraya gidiyorum doğumuma 10 gün kaldı biz de konuştuk sanırım yılbaşında zam gelmiş ocaktan önce daha ucuzdu bize de 1350 dedi sezeryan fiyatını 250 de belden iğne fiyatını söyledi bakalım o gün gelince görücez.hastaneye gelince orada doğum yapan çok arkadaşım var ve hepsinden de memnun kaldıklarını biliyorum zaten onların tavsiyesiyle gittim doruğa...
bu söyledikleri fiyata herşey dahil odalarda da herşey mevcut banyon tv vs.düşün ki süt sağma makinesine kadar herşey varmış.ben sezeryanolucam mesela eğer sütüm gelmezse gerçi ben kendi makinemi götürücem yanımda ama olmasaydı hastanede mevcutmuş mesela sütün hemen gelmezse sağabilirsin aklında olsun diye söylüyorum senin doğumun ne zaman belli mi ?
tekrar görüşmek üzere hoşçakal

Merhaba arkadaşlar. Ben çekirge doruk hastanesine gidiyorum. Melike Hanım'a gidiyorum. Doğum fiyatlarını 900 normal doğum sezeryan 1300tl dedi. Daha erken olduğu için çok detaylı sormadım bu fiyatların içinde neler var diye. Büyük bir ihtimal herşey dahil fiyattır. Sizin bildiğiniz fiyatlar nelerdir?
Bir de dr.dan Busmek'in düzenlediği hamileler için plates kursu için bir yazı alamadım çok sinirim bozuldu. Bu nedenle doktorumu da değiştirmek istiyorum. Hastanede çok özel hastane gibi değil. Bir sürü koridorda gezen hemşire var. Bir gün birinin bir işe yaradığını görmedim sürekli bir araya gelip laflıyorlar.

merhaba bende doruk tıpa gidiyorum ve bende melikenin hastasıyım.. Daha öncede meleike yıldırıma gittim ilk gebeliğimde 2007de ve bir kızım oldu.. şimdide kısmetse bir oğlum olacak.. fiyatları banada çok yüksek geldi doruk tıpın.. 900 tl normal 1420 sezeryandı.. doktoruma ayın 29unda gittim ve dedim, bakın ben hastane için değil sizin için geldim,yapılacbilecek birşey yokmu fiyatlarda diye .. o da malesef dedi 50-100 kadar belki oynar ama fazlası mümkün değil..:(:( üzülerek son kez gideceğim önüzümğdeki ay melikeye... doruku fiyatları yüzünden bırakacağım..

HASTANE NORMAL SEZERYAN
DORUKTIP 930TL 1420 TL
BAHARTIP 700TL 750 TL (ZORUNLU ) AYRICA BAHARDA A DAN ZYE HERŞEY VERİLİYOR
MEDİCAL PARK 500TL 550TL
ANADOLU HAST. 330TL 450TL SADECE ERKEK JİNEKOLOG VAR

BEN NE YAPACAĞIMA KARAR VEREMEDİM NERDE DOĞURSAM ACABA...:30: AMA SANIRIM BAHARA GÜLER YILDIZA GİDECEĞİM... BAHARDA AYIN 23 ÜNDE DOĞUM YAPAN ARKADAŞATN ÖĞRENDİM,BEBEĞİN HASTANE ÇIKIŞ KIYAFETİ ÇANTASI HERŞEYİ ANNENİN DOĞUMDA GİYECEKLERİ KULLANACAKLARI HERŞEYİ ASTANE TARAFINDAN VERİLİYORMUŞ... VEDE BEBEĞİ DOĞUNCA YIKIYORLARMIŞ...:49:HAYIRLISI OLSUN..

ben 14.haftadayım henüz. Ama merak ettiğim için sordum. Bana da çok fazla geldi fiyatlar. Arkadaşlardan çoğu jimerde ve dorukta doğum yaptılar. O nedenle tavsiye etmişlerdi. Melike Hnm'da jimerden gelmiş doruğa. Dorukta her muayenede mutlaka en az yarım saat bekliyorum. Bahar hastanesinde hangi doktor tercih edilmeli? Muayenesi ne kadarmış ssklıya? olmazsa bende hastaneyi değiştireceğim. Bilgi bekliyorum sizlerden

ben 14.haftadayım henüz. Ama merak ettiğim için sordum. Bana da çok fazla geldi fiyatlar. Arkadaşlardan çoğu jimerde ve dorukta doğum yaptılar. O nedenle tavsiye etmişlerdi. Melike Hnm'da jimerden gelmiş doruğa. Dorukta her muayenede mutlaka en az yarım saat bekliyorum. Bahar hastanesinde hangi doktor tercih edilmeli? Muayenesi ne kadarmış ssklıya? olmazsa bende hastaneyi değiştireceğim. Bilgi bekliyorum sizlerden

cevap vermek için geçmi kaldım bilmiyorum . bahar hastanesine gidiyorum. emekli sandığından yararlanıyorum 35 tl muayene ücreti veriyorum. gönül hanıma gidiyorum aslında çokta memnun olduğum söylenemez ama daha önce nagihan hanıma gittim. idrar yolu enfeksiyonum vardı seninki psikolojik dedi ve bana hiç bişi vermeden yolladı. ardından devlet hast. gittiğimde bana fitil antibiyotik falan verdi. memnun kalmadım ben hiç. gönül hanım daha iyi gişbi şimdilik tabi bende yeni gitmeye başladım daha ama sanırım doğuma kadar ona gidicem

arkadaşlar bende 4 aylık hamileyim ilk dogumumu dorukta yaptım fakat 2.dogumu orada istemiyorum olumsuz bazı olaylar vakalar duydum onun için..medical park ulaşım açısından bana yakın oldıgı için orayı düşünüyorum dogum ücretleri ve doktorlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa sevinirim...

Back
X